КАУФЛАНД - тема 61

• 52 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Не. Вървят към 180. Гледам винаги крайната цена дали е най-ниска. Останалото са подробности.

# 436
  • София
Не е реална. Това е една от стотиците марки, създадени специално за -50% ( или повече ) оферти.

# 437
  • Mostly in my mind
Не. Вървят към 180. Гледам винаги крайната цена дали е най-ниска. Останалото са подробности.
Да, разбира се, че крайната е по-важна, просто е показателно, че за пореден път лъжат.

# 438
добре де какви са тия цени ? вече няма мляко под 3 лв ?

# 439
Има ли някой с мнение за този фритюрник,  цената му е доста примамлива

Колко литра е, не виждам да пише 🤔

# 440
6.2 литра за 2кг храна

П.п Видях го някъде с тия параметри, но явно е 5л. Съжалявам, ако съм заблудила някого.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 14:26 от Бг-леля

# 441
https://homa.bg/frityurnik-s-goresht-vazduh-homa-hf-355sd-26657
Ето ги пълните хакатеристики, според вас кой е по-добрият избор, фурничката, която пускаха преди или този.

# 442
За мен е фурничката, защото дава повече възможности (но пък и зависи дали човек ще ги използва- печене на цяло пиле на шиш, месо и зеленчуци на шишчета, сушене на филе или плодове...). Но аз съм пристрастна, защото я имам.🙂

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 14:48 от dolce miele

# 443
По принцип в тия фрайъри може ли да се вари ориз, от типа на хомата имам предвид, фурничката е ясно, че не става.

# 444
Фрайърите се ползват за печене. Стават за по-едри от ориза храни.

# 445
По принцип в тия фрайъри може ли да се вари ориз, от типа на хомата имам предвид, фурничката е ясно, че не става.
Че защо да е ясно, че не става?🙂 То и във фурничката, и във фрайър с кошница...все оризът вътре ще се пече, няма да се вари. Т.е. ще става като ориз на фурна. Гледай на този тип уреди като на мини фурни.😉

# 446
Вземете си мултикукър, по-подходящо е. Фраерът по-скоро изсушава/изпича храната, а мултикукърът я вари, пече и всичко, както и има специални програми според типа ястие. Все пак в ориза се слага вода, а във фраера няма как.

# 447
Има как- оризът и водата се слагат в тавичка или друг подходящ съд.🙂 Фурничката е по-удобна за това.

# 448
От 04-06.11 ще има намаление на всички електроуреди в Reno.bg..
На заглавната страница на рекламата е мисля точно този Еърфрайер на Homa..
Нооо цената с намелението не е ясна, така че .....вързан чувал 😉

# 449
Различни модели са, в сайта на рено е HOMA HF-355D, а в кауфланд HF-555SD

Общи условия

Активация на акаунт