КАУФЛАНД - тема 61

• 52 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцата на децата <3
Момичета, какъв модел се води кафеавтомата? Дали е хубав?

# 526
Не бих купила уред с консумация на ток 2 KW. Ще ѝ замине пенсията на жената. Колко ще я стопли, не е ясно.

# 527
Даниела, така изглежда:

Не го намирам в онлайн магазина на Кауфланд, но може би просто не се предлага онлайн.🙂

# 528
Може да са го спряли този фрайър, ето и тука не го пускат, все въртят някакви други брандове.

# 529
Не се знае. Иначе винаги в Кауфланд са пускали и други фрайъри, даже повече модели, отколкото на собствената им марка.🙂

# 530
Може ли да споделите мнение за този маслен радиатор? Търся нещо енергоефективно за майка ми, че ползва от старите кафяви радиатори, които причиняват инфаркт, когато получиш сметката за ток. 2000 W означава ли, че ще топли стая около 20 кв.м, без сметката да е колкото минимална пенсия Rolling Eyes
Стар, нов - принципът на работа и енергийната ефективност са едни и същи. Според математиката 2000W са равни на 2000W без значение коя година е произведен уредът и какъв е цветът му. Simple Smile

# 531
Много благодаря на всички, които се включиха с мнения за радиатора! Надявах се, че новите електроуреди вече се правят задължително по-икономични и със сигурност ще бъдат по-добри от старите, ама явно не е така...

# 532
Абе тази седмица не видях тенджери, тигани нещо...няма ли или аз съм пропуснала накоя брошура?

# 533
Здравейте, гофретника хубав ли е? Отдавна се каня и сега като видях че е 15 лв май ще ходя да го взимам.

# 534
  • Пловдив
Абе тази седмица не видях тенджери, тигани нещо...няма ли или аз съм пропуснала накоя брошура?
има някакви в брошурата -50%...

# 535
Здравейте, гофретника хубав ли е? Отдавна се каня и сега като видях че е 15 лв май ще ходя да го взимам.
Писахме няколко пъти тази седмица за него. Аз съм доволна

# 536
Благодаря Мистик, пропуснала съм я.

# 537
Днес са пуснали в магазините всички оферти за ЧП, които са официално от утре , но за тези с К. карти от днес Wink далавера видиш ли.
Както и да е купих си кафемашината за 79.90лв.
много съм доволна бутоните светят в син кант яко Wink
Кафе-любителите казаха супер е прави хубав дебел каймак.
Имаше и тикви Матилда по 0.69- изтъркалях 3 бр. ще се яде супа крем Wink
С К.кард - спанак много свеж в плик за 1.99 намален от 3.99
и на кот гепих едни голд гурме 4кутийки за 3.89

# 538
Може ли снимка как свети машината?😁🙂

# 539
  • София
Нескафето Давидоф (жълт етикет), през колко месеца го намаляват?

Общи условия

Активация на акаунт