КАУФЛАНД - тема 61

• 52 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Какво мислите за предстоящата Черен петък брошура на Кауфланд?

# 511
Че цените хич не са за ЧП ама айде. Joy

# 512
  • Пловдив
Тия фурнички тип еърфрайър кога ги пускаха и помните ли колко бяха?

# 513
  • София
Миналата година по това време, струваха около 180 лв.

# 514
Може ли да споделите мнение за този маслен радиатор? Търся нещо енергоефективно за майка ми, че ползва от старите кафяви радиатори, които причиняват инфаркт, когато получиш сметката за ток. 2000 W означава ли, че ще топли стая около 20 кв.м, без сметката да е колкото минимална пенсия Rolling Eyes Марката ми е напълно непозната, предполагам, че са китайски, но пък нали ще има 3 г. гаранция...

# 515
  • Пловдив
Миналата година по това време, струваха около 180 лв.

ех, ся що ги няма...?
Тук намерих някви немски..
https://allmag.bg/product/air-fryer-oven-s-max-germany-12-litra- … sht-vazduh/339/bg

# 516
Мисля, че към края на ноември купихме нашия фрайър-фурничка от Кауфланд. Водеше се намален на 180 лв.

# 517
  • София
2000 вата е консумираната мощност - показва колко ще платите като сметка, не колко ще ви е топло.
Дали ще е достатъчно за 20 м² стая зависи от много фактори - тръби за парно, изолация, дограма, топлят ли активно около вас, изложение и т.н

# 518
  • София
Мистик, виж по разните Техно/полис, маркет, Зора и подобни. Ако е спешно, ако не - чакай. Аз взех от К, но нещо ММ не хареса печивата.
После в Била на самия черен петък пуснаха същите за 80 лв. и върнах кауфландския. Бях си наумила, че искам уредчето.
Сега рових в ел. банкирането - на светлата дата 10.11 съм купила фурната от К.

# 519
Скрит текст:
От евтините макарони имаше ли заредено при вас достатъчно, че се чудя дали има смисъл да ходя днес. Rolling Eyes
Според мен нямаше заредено допълнително за промоцията. Имаше малки количества от двата вида. В приложението бяха сложили грешна снимка на фусилите, аз се ориентирах от цените.
Все пак отидох днес и имаше, но само Fusilli. Наистина не отговаря снимката, там са зелените, а всъщност промото е за тези в синя опаковка, които са от мека пшеница, както правилно предположи Dolce. Blush

В приложението не е посочен код, което определено затруднява, особено при такива грешки, но питах на информация и ми ги показаха. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:29 от alllllimei

# 520
  • Пловдив
Не, не е спешно, благодаря! Ще изчакам...идеята ми е ако може да не ползвам голямата фурна, че много миризма има от нея и не е ок...та заместител диря Simple Smile

# 521
  • София
А, то и от фраера понамирисва. У нас голямата фурна е под абсорбатора. Мързи ме да мъкна фурничката и да я слагам върху печката. Проветрявам уж.

# 522
  • Mostly in my mind
Взех банани Доле на 1.79 днес. Хубави, узрели. Като че ли нямам спомен да са били обявени в брошура.

# 523
Нещо ме зачовърка и взех, че се порових в немския сайт на куфланд имат онлайн магазин също като лидл. Ами не го намирам този фрайър фурничка.
https://www.kaufland.de/shops/kaufland/?search_value=air%20fryer

На някой ако му се занимава може да потърси.

# 524
Може ли да споделите мнение за този маслен радиатор? Търся нещо енергоефективно за майка ми, че ползва от старите кафяви радиатори, които причиняват инфаркт, когато получиш сметката за ток. 2000 W означава ли, че ще топли стая около 20 кв.м, без сметката да е колкото минимална пенсия Rolling Eyes Марката ми е напълно непозната, предполагам, че са китайски, но пък нали ще има 3 г. гаранция...

Преди много години се топлихме с маслен радиатор само в една стая. Според мен не си заслужава. Хаби много ток, а топли само около него. Трябва да й вземете нещо с вентилатор, което да променя въздуха в цялата стая. Ние взехме от стенните печки. Но ги ползваме рядко, тъй като имаме местно парно.

Общи условия

Активация на акаунт