КАУФЛАНД - тема 61

• 52 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Какво точно не ви харесва в уреда за масаж на врата. В момента имам много тежък проблем със скованост във врата и ми трябва нещо, което да ме спасява.
В Лидъл имаше на промоция преди 2 седмици един шиацу масажор за 60 лв, може да има изостанали някъде по магазините. В къщи се ползва от човек с дискови херния на врата и е доволен.

# 496
  • оттам, откъдето започва България
За тези конкретно не знам, но каквото съм купувала на марката на Кауфланд е било с много добро качество и с добър вкус.

+1. Simple Smile

# 497
Eдиният вид паста май е от мека пшеница...🤔

# 498
Някъде в софийските филиали останало ли е сирене Олимпус 2 за 1? В Банишора днес нищо нямаше, нито сирене, нито майнеза, нито арабския хляб. Този филиал е най-безумният. Изумяват ме в една проста Била как винаги си поддържат нещата от промоциите, много рядко няма нещо, а в кауфланд - празно.

# 499
има ли нова брошура?

# 500
След малко. В 12ч.(полунощ) я пускат

# 501
Лена, моля направо и в Исузо или на другото място(което забравих)..
Че от доста време на КАУФЛАНД не ми ги отваря оригиналните 😉

# 502
Новата брошура🦋

Новата брошура във flippingbook.com

Брошурата с нехранителни стоки

Двуседмична брошура-Забавление 24/7 у дома

Интересно🤔. Привилегия за притежаващите Kaufland Card (брошурата с нехранителни стоки )
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 00:24 от lenak

# 503
Някъде в софийските филиали останало ли е сирене Олимпус 2 за 1? В Банишора днес нищо нямаше, нито сирене, нито майнеза, нито арабския хляб. Този филиал е най-безумният. Изумяват ме в една проста Била как винаги си поддържат нещата от промоциите, много рядко няма нещо, а в кауфланд - празно.
На мен нещо не ми хареса това сирене,та може и да е за добро,че не е имало Grinning

# 504
От евтините макарони имаше ли заредено при вас достатъчно, че се чудя дали има смисъл да ходя днес. Rolling Eyes

# 505
Изумяват ме в една проста Била как винаги си поддържат нещата от промоциите, много рядко няма нещо, а в кауфланд - празно.
Просто в Кауфланд всичко се разграбва на секундата. Аз също съм участвала в такива “битки” за намалени неща. Жалка гледка, но удоволствието да докопаш нещо с 5% намаление е неописуемо.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 14:02 от Mia Rulana

# 506
Добро утро. Благодаря за брошурата. Мисля да се възползвам от картата си и да купя намален халат. Пускани ли са и друг път? Хубави ли са?

# 507
От евтините макарони имаше ли заредено при вас достатъчно, че се чудя дали има смисъл да ходя днес. Rolling Eyes

Според мен нямаше заредено допълнително за промоцията. Имаше малки количества от двата вида. В приложението бяха сложили грешна снимка на фусилите, аз се ориентирах от цените.

# 508
Дано да пуснат скоро някоя игра с тия Кауфланд карти. Защото друга файда от тях нямам.

# 509
Много си спестила.

Общи условия

Активация на акаунт