КАУФЛАНД - тема 61

• 52 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Печели Кауфланд.Хвърля въдица на шараните и печели.

# 481
Какво се случи с играта за айфоните? Не намерих инфо за печелившите от Кауфланд.

Някъде пишеше, че в Германия щели да теглят победителите след края на играта.. Кой знае..

# 482
  • На изток от Ада
Пуснахбурката с монетите 15.43 лв 😉 Нямаше тостерче . Пробвахве каса на самобслужване и купих 2 поставки за подправки на Брио

# 483
Имам купон за Balantines + 4бр. RedBull, ако някои се интересува да пише.

# 484
  • На изток от Ада
Ние взехме и тостера вчера.  Уж има гавичка , но с болт . Метален е и се нагрява,  но за 25 лв бива.

# 485
Миналата седмица купих един масажор за врат, ама едно си мислех, друго излезна, с някакви електроимпулси е, и знам, че мога да го върна, ако има проблем (връщала съм и други неща), но това нещо просто не ми харесва и ако отида и им кажа, че просто не съм доволна ще ми го върнат ли? Търсих в сайта на Кауфланд да намеря какво може да се изтъкне за причина за връщане, но не го намерих. Пазя си касовата бележка.

# 486
  • София
Да, казвала съм, че нещото не отговаря на очакванията  и са ми връщали парите без проблеми.

# 487
Да, казвала съм, че нещото не отговаря на очакванията  и са ми връщали парите без проблеми.
Благодаря! Значи утре отивам смело Wink

# 488
Миналата седмица купих един масажор за врат, ама едно си мислех, друго излезна, с някакви електроимпулси е, и знам, че мога да го върна, ако има проблем (връщала съм и други неща), но това нещо просто не ми харесва и ако отида и им кажа, че просто не съм доволна ще ми го върнат ли? Търсих в сайта на Кауфланд да намеря какво може да се изтъкне за причина за връщане, но не го намерих. Пазя си касовата бележка.
Какво точно не ви харесва в уреда за масаж на врата. В момента имам много тежък проблем със скованост във врата и ми трябва нещо, което да ме спасява.

# 489
Какво точно не ви харесва в уреда за масаж на врата. В момента имам много тежък проблем със скованост във врата и ми трябва нещо, което да ме спасява.
Ами пуска ток един вид, има няколко програми , но се усеща нещо като браждене, мравучкане, при мен никакъв ефект, а го пусках два пъти, даже втория път ме заболя главата и си помислих, че е от това. Като го видях в каталога си помислих, че е шиацу масажор , при който се движат две загряващи глави, а това нещо само се слага на врата и вибрира, има два електрода, като цяло не ми вдъхва доверие.

# 490
Тези хубави ли са? На тази цена едва ли ще сваря да намеря и взема,ама да питам😁
Скрит текст:

# 491
За тези конкретно не знам, но каквото съм купувала на марката на Кауфланд е било с много добро качество и с добър вкус.

# 492
Дали в Кауфланд се намират пълнозърнести кори за баница?

# 493
Да, на Белла. Даже мин седмица бяха на промоция.

# 494
Да, има. Аз съм взимала на Белла от там.

Общи условия

Активация на акаунт