КАУФЛАНД - тема 61

• 52 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • На изток от Ада
Аз съм много доволена от цитропресата д картата . Вчера ппавих сок от нар , днес сок от портокал от 2 портокала 440 гр излизе 250 мл сок.

# 466
Момичета какви са отзивите за тази кафемашина

Бях чела в стари теми за кафемашина AYСO много добри отзиви, но тази е друга

# 467
  • На изток от Ада
Няма на Ayco вече кафемашина . Аз имам 3 кафе машини,  2 в село едната Аико .Една гук от Лидл цвят резеда /мента..  От всички сме доволни , двете на село аукото и една др марка са от К . Аикото се ползва,  но мн бързо се запушва цедката от котлен камък май , уж филтрирата вода слага майка ми. Чистя я с препарат за котлен камък /лимонова киселина или оцет.
Още една  машина имахме подарък , но заради тази от Лидл я садох ва кумата .Тя е мн доволна. Не е от кауфланд.
Смятам , че ще е хубава тази от К

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 16:30 от nasito8988

# 468
Аз съм много доволена от цитропресата д картата . Вчера ппавих сок от нар , днес сок от портокал от 2 портокала 440 гр излизе 250 мл сок.
Как изтиска нар с тази преса?

# 469
  • На изток от Ада
Четох че можело за нар с цитропресата. Делиш го на 2 и като портокал .малко сок излезе , но 1 нар .

# 470
Кой търсеше хризантеми?
Скрит текст:
В Овча купел-София на Кукуряк3

# 471
  • София
Възглавниците за 4.99 видяхте / пипнахте ли?
Искам 2 резервни за гости
Пише мемори пяна, но за тези пари това са наситнени обрезки ли?

# 472
Видях в брошурата , в магазина само етикет ... днес пак ще ходя за тях

Възглавниците за 4.99 видяхте / пипнахте ли?
Искам 2 резервни за гости
Пише мемори пяна, но за тези пари това са наситнени обрезки ли?

# 473
25% отстъпка от плодове и зеленчуци само в Kaufland Младост 4 или Горубляне, София от 31.10. до 02.11.2022 г. те очаква с твоята Kaufland Card!
За да спестя на някой разкарване и неприятна изненада, да споделя:

Накупих плодове и зеленчуци, но отстъпката я имаше само на две от нещата. Питах, не важало за тези с червени етикети, само дето на едното от двете си мина допълнително -25%, а то също беше с червен етикет...Neutral Face

Имах си едно наум, защото бяха писали "Офертата не важи за артикули, участващи в други промоции.", но мислех, че не се комбинира с други отстъпки, специални оферти и подобни, а не че не важи за нищо от седмичната брошура.

Считам го за подвеждащо. След като се продават по обявените за всички други филиали цени, тогава защо да се ходи точно в Младост 4 или Горубляне? За отстъпка от предварително завишените там цени, които ще узнаем какви са, чак когато отидем във въпросните магазини...
Е, благодаря, няма да повторя Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 474
  • София
Можеше да попиташ, затова е темата 🙂
Подвеждащо не виждам при толкова ясно описани правила.
Но успех при намирането на магазин с две отстъпки една върху друга при стандартни незавишени цени 🙃

# 475
И аз съм хвърлила око на кафемашината ..ако я има ще я взема ...3 год. гаранция има кво пък.
Тази седмица има 2 за 5,50лв шипков мармалад..Хубав ли е? Дали някой го е взимал да сподели

# 476
А дали са на франчайз тези два обекта, защото и подредбата вътре е различна. Имат и отделна брошура. Намаленията с червен етикет също са различни...
Пак ще има купон:

# 477
Ама този път отстъпката е само за Горубляне, явно този в Младост 4 го "разработихме" вече. GrinningGrinningGrinning Интересно обаче, че само на едната карта го получаваме, а пък всички сме избрали филиал в София. Thinking

А пак да питам, има ли ограничение на сметката до 50лв като в Лидл или не, че не видях никъде да го пише?

# 478
Какво се случи с играта за айфоните? Не намерих инфо за печелившите от Кауфланд.

# 479
Откакто направиха Кауфланд кард (*физическата, че някои тук имахме дигитални карти преди това😃), игрите им са доста "потайни"- кой печели автомобил, сега и за айфоните...🤔

Общи условия

Активация на акаунт