КАУФЛАНД - тема 61

• 52 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Вчера беше неделя (=миналата седмица), а днес е понеделник.🙂 И гофретниците са общо два, как да не са?!

# 587
В коя брошура е този от 15 лева? За тази или за миналата седмица?

# 588
  • София
Тенджерите и формата от стъкло струват ли си?

# 589
Всеки е свободен да се чувства (или пък не) подведен.😉
Starrydream, не помня какви са били отзивите за тенджерите, но формите от стъкло са ок.

# 590
Което, разбира се, не отговаря на въпроса кои са двата гофретника от миналата седмица Grin
Нито оправдава някого за грешна информация

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 00:02 от Анонимен

# 591
Grinning Кръглият гофретник беше от 31ви до 6ти, а другият - от 6ти.
И аз не разбрах кой от двата е взело подведеното момиче, но пък каза, че е доволна.Grinning

# 592
Пийкок много ясно е отговорила на 06.11., че "тази седмица" вече няколко пъти е хвален гофретникът. А в седмицата до 06.11. е кристално ясно кой гофретник е бил намален и в брошура.😉 Какво подвеждане, какво чудо...😅
Редактирам- сега разбирам, че и другият гофретник можел да се купи от 06.11. от притежателите на Кауфланд кард. Явно и оттам се е получило недоразумение.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 08:44 от dolce miele

# 593

И за мен другото не е гофретник.
И за мен не е гофретник. Ние му викаме тостер и го използваме да си топлим сандвичите на него.

# 594
Долче, благодаря за подкрепата. Не съм искала никого да подвеждам. Важното е, че момичето е доволно от покупката си.

# 595
  • Mostly in my mind
Pyrex е добра марка.

# 596
Никой не ме е подвеждал. Когато попитах уточних цена 15 лв и мислех че за него ми отговаряте, защото той беше обявен че ще може да се закупи още от 06.11 с кауфланд карта. Доволна съм, да въпреки че стават бавно гофретите, ще правя 1 път на няколко месеца така че нямам проблем че е по-слаб,което пак е различно за всеки. За 2 мин се изпичат, но мъжа ми ги предпочита хрупкави и затова пекох повече. На мен си ми харесват пухкави, така че 2 мин за мен не е много. А иначе в брошурата се води гофретник затова така написах и аз, всеки се чувства свободно да определя за какво ще ползва даден уред.

# 597
Стават ли за затопляне на сандвичи и задължително ли е хляба да бъде квадратен , вчера баба го грабна че го върна докато отидем до касите

# 598
Да, Пебълс, стават за затопляне на сандвичи (и още други неща), а също могат да се приготвят и омлети в гофретник.🙂 Не е задължително хлябът да е квадратен, за да се затопли в гофретника- знам, че има съфорумки, които си затоплят/приготвят в гофретниците и кюфтета, кебапчета, както и други неща.😃 А, банички съм правила в гофретника, в сандвич тостера също- добре стават!🙂
Нealthy1, аз лично нямах предвид, че уредът не става за гофрети, когато написах, че "не е гофретник". ☺️ Просто го бях помислила за сандвич тостер😆 Важното е, че си доволна от покупката.🙂  Рецептата също е важна за времето на изпичане, ти по коя рецепта прави гофретите?
Скрит текст:
Понеже притежавам 4 гофретника😁, един от които е даже 3 в 1 (с 3 вида плочи за гофрети), важно е рецептата да е сполучлива. Има несполучливи рецепти, които и в по-мощен гофретник няма да се получат добре.  

# 599
Качих рецептата по-горе, тази на Пийк. Потърсих тук и тази намерих първо.

Общи условия

Активация на акаунт