КАУФЛАНД - тема 61

• 52 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз правя двойна доза.
Слагам ги да изстинат на решетка

# 571
А може ли да споделите и рецептата от кауфландския гофретник?🙂

# 572
Здравейте, гофретника хубав ли е? Отдавна се каня и сега като видях че е 15 лв май ще ходя да го взимам.
Писахме няколко пъти тази седмица за него. Аз съм доволна

За кой кауфландски гофретник говорите? За този от 15 или за другия от миналата седмица за 25 лева? Пийк май е казвала, че е доволна от този за 25...

# 573
Мисля, че Пийкок има този от 25 лв. Учудих се, че има и друг за 15 лв...но явно не съм го видяла в брошурата.🙂

# 574

Имат сериозна разлика като параметри

# 575
А, видяла съм го. Но не го броя точно за гофретник, помислила съм, че е уред 3 в 1...🙂

# 576
Аз ползвам кръглия.

# 577
  • София
Слабичък е този гофретник. Бавно стават гофретите.

# 578
И аз се учудих, че по доста минути някой печеше гофретите, за да стават хрупкави...

# 579
Ами да беше уточнила за кой гофретник говориш, когато пита момичето

# 580
Пийкок коментира (ако не се лъжа) рецептата и гофретите...А на потребителката, която питаше, мисля, че друга съфорумка беше отговорила...🙂

# 581
Здравейте, гофретника хубав ли е? Отдавна се каня и сега като видях че е 15 лв май ще ходя да го взимам.
Писахме няколко пъти тази седмица за него. Аз съм доволна

Отново специално за теб, dolce miele
Подвеждаща информация отвсякъде

# 582
Тази седмица имаше 2 гофретника. Кръглият беше намален с Кауфланд карта. Писахме няколко потребителя , че е хубав гофретника.
И за мен другото не е гофретник.

# 583
Crataеgus, наистина имаше и друг гофретник. Затова и аз не се сещах кой кога е питал конкретно Пийкок за гофретника от 15 лв...
Скрит текст:
Не разбирам обаче защо е нужно да се слагат цитати при последователни постове...🙂 Не е зле да се чете с разбиране.

# 584
Не е имало 2 гофретника. Предната седмица беше кръглия, а сега е този от 15 лева

Общи условия

Активация на акаунт