КАУФЛАНД - тема 61

• 52 198
  • 738
  •   2
Отговори
# 555
Тези бикини ще издържат ли сушене в сушилня? Ластикът ме притеснява

# 556
Взех гофретника, пробвахме го вече, супер е 🤗 Исках и халат да си взема, но нямаше. Тези дни ще ходя да търся. Чакам да пуснат и вертикалната прахосмукачка на Айко 😊
И аз се сдобих с гофретника. Надеждна ли е рецептата от упътването и стават ли дебели гофретите или по-скоро тънки?

# 557
Аз да си побутна въпроса за автомата - никой ли не е пробвал такъв?
Какъв автомат, за какво?

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 09:38 от Lemy

# 558
  • На изток от Ада

Аз всичко там суша. Само по рошави неща на простора . По етикет много неща не се пускат,  но нищо им няма ,на микс  пускам с опция gentle (с перо)

Леми на Филипс е автомата.

# 559
Ако е кафе автомат, ние си взехме пролетта.

# 560
  • На изток от Ада
За кафе да. Аз леко се чудя , но  искам и за мляко .

# 561
Някой с мнение за инфраред масажора? Бива ли го, нагрява ли или не се усеща? Аз лампа имам, но и в това се вгледах и се чудя дали да го взимам.

# 562
  • Mostly in my mind

пускай, хич да не ти пука.

# 563
  • Сливен
а този инфраред масажор дали е подходящ за рамо с артроза?

# 564
  • в сърцата на децата <3
Аз да си побутна въпроса за автомата - никой ли не е пробвал такъв?
Какъв автомат, за какво?
Хах, ами защото преди няколко поста бях по-подробна в питането 😁 Кафеавтомата на Филипс, взех го вече. Настройвам го още, но има потенциал.

Ако е кафе автомат, ние си взехме пролетта.
Дали може да споделиш (може и на лични) подробности? Какво кафе, на каква степен смляно?

За кафе да. Аз леко се чудя , но  искам и за мляко .
Същата чуденка имах, обаче толкова рядко пия кафе с мляко, че 300 лева отгоре за да ми го пуска автоматично... Мерси. Но си зависи от предпочитанията, естествено. Единственото, за което съм се замисляла в това отношение, е професионален автомат на Нескафе - от онези, в които зареждаш кафе, какао и сухо мляко, а то ти смесва пропорциите за напитката. Разкошни са, много ги харесвам! Но първо са ужасно вредни и второ са крайно нерентабилни за домашна употреба 😁

# 565
  • На изток от Ада
И аз рядко пия кафе с мляко,  дори на вън. Аз имам кафевашина с мляно и за капсули. Ноо мъжа ми предложи и каафеавтомат. То кой знае кога ще стане . Как е с поддръжката? Аз имах машинка то Лидл за разпенване на мляко  , и бях много доволна., но се развали след 11 м ..

# 566
  • в сърцата на децата <3
Мъжа каза, че на работа машината им е почти същата, но някакъв по-стар модел. Като цяло поддръжката е като на всяка машина - декалциране редовно, по възможност се налива качествена вода. Точно този модел (май цялата серия, за други от марката не съм гледала) има допълнителен филтър, но са се стиснали и в комплекта няма 😁 Ще видя да взема, въпреки, че ползваме за консумация само трапезна вода с ниска минерализация и не би трябвало да прави проблем.
За капсулите личното ми мнение е крайно отрицателно по всички възможни направления, но това не значи, че няма своите почитатели.

# 567
Може ли мнение за този фритюрник? Благодаря

# 568
Купих го началото на май месец,супер доволна съм. Загрява бързо и с голяма кошница ,за тези си пари друго не очаквам

# 569
Andrea_doll
Ползвам рецептата на Пийк и станаха супер, излезнаха 10 мисля, за да са хрупкави ги оставих около 8-9 минути да се пекат

Общи условия

Активация на акаунт