Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 861
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте Simple Smile
Миналия петък ми беше операцията за поставяне на импланти.  От тогава имам проблем с ходенето по голяма нужда.  Чувала съм,  че може да се появи запек от пълната упойка. Някоя от Вас знае ли нещо повече по въпроса?
Хубава събота от мен  Simple Smile

# 241
Здравейте Simple Smile
Миналия петък ми беше операцията за поставяне на импланти.  От тогава имам проблем с ходенето по голяма нужда.  Чувала съм,  че може да се появи запек от пълната упойка. Някоя от Вас знае ли нещо повече по въпроса?
Хубава събота от мен  Simple Smile
Здравейте и честито за новите придобивки:)
Напълно нормално е това, което се случва. Приемате ли пробиотик? При мен беше така докато не спрях обезболяващите. Може би има общо и с тях, не само с упойката.

# 242
  • София
Благодаря! Simple Smile

# 243
Момичета, горе-долу колко време след консултация при др Димитров се насрочва операция?

# 244
Здравейте, изминаха 5 седмици след моята операция при д-р Стоянов. Сложих 430cc mentor. Висока съм 173 см. За момента съм изключително доволна от резултата.Въпреки асиметрията преди операцията сега гърдите са напълно еднакви. Доктора ме беше предупредил, че може да се наложи повдигане като втора операция. Такова мисля да направя след около година две, защото при навеждане моята жлеза надвисва над импланта и това не ми харесва.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 18:39 от bubanka

# 245
Жаклин,
Много красив бюст се е получил!
Честито и много да Ви радва!

# 246
Jaklinan, резултатът е УАУ. Точно такава форма гърди бих искала. Аз не бих направила повдигане на твое място. При прекалено повдигане много често гърдите застават в много неестествена позиция.

# 247
Eхааа,честити да ти са Жаклин.За тези кубици все си мисля,че са огромни,но явно е и до физика.За сега наистина са разкошни и като размер и като позиция.Нито твърде високи,нито увиснали ,нито твърде големи.Перфектни размери.

# 248
Jaklinan, страхотен резултат !

# 249
Здравейте Simple Smile)

Минаха 8 дни от операцията ми при Молов. Имплантите са ментор 350 CC кръгли среден профил. Висока съм 1.77 с нулев старт. На този етап ми седят леко сплескани и не мога да преценя дали ме удовлетвоярява резултата. Има ли някоя дама с моите параметри да ми покаже готов резултат?

# 250
Здравейте Simple Smile)

Минаха 8 дни от операцията ми при Молов. Имплантите са ментор 350 CC кръгли среден профил. Висока съм 1.77 с нулев старт. На този етап ми седят леко сплескани и не мога да преценя дали ме удовлетвоярява резултата. Има ли някоя дама с моите параметри да ми покаже готов резултат?

8 дни са много малко време, при мен в началото също седяха сплескани. Като се отпусне мускула ще се отпуснат.

# 251
Така е, страх ме е само, че малеят…
Дано да щръкнат малко като се наместят :/

# 252
Здравейте!
Момичетата от Пловдив, бихте ли ми препоръчали къде да отида на ехография на млечните жлези ( да не е при Косев в ДКЦ 2)?
Благодаря

# 253
Мария,ще се отпуснат с времето,аз също бях с нулев старт. Сега 7 години по-късно с отпускането на кожата и след едно раждане даже изглеждат по-големи от началото,по-близки приятелки ме питат дали не съм ги сменила, а те милите просто увиснаха леко Simple Smile

# 254
D.B. Благодаря ти, малко се поуспокоих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт