Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 677
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Доктор Стоянов има страхотни статии по темата за увеличаване на гърди и какви са вариантите за поставяне, както изброени плюсове и минуси. Аз съм се вкопчила в Стоянов като удавник за сламка, но това съм си аз. Бих чакала колкото трябва.

И аз бях убедена, че той е моя човек! Дори не съм ходила на други консултации! Това, че упойката е без интубация, това че няма да ми срежат мускула. Отношението на всички от клиниката. И изследванията които бяха наистина супер много ми вдъхнаха пълно доверие.

# 406
Доктор Стоянов има страхотни статии по темата за увеличаване на гърди и какви са вариантите за поставяне, както изброени плюсове и минуси. Аз съм се вкопчила в Стоянов като удавник за сламка, но това съм си аз. Бих чакала колкото трябва.

И аз бях убедена, че той е моя човек! Дори не съм ходила на други консултации! Това, че упойката е без интубация, това че няма да ми срежат мускула. Отношението на всички от клиниката. И изследванията които бяха наистина супер много ми вдъхнаха пълно доверие.

Jaklinan, понеже каза, че упойката при Стоянов е без интубация, това какво значение има? Понеже не съм запозната. Аз си бях с интубиране и нямах някакъв проблем.

# 407
Здравейте, за първи път пиша в тази група. На 23години съм .Вчера бях на консултация за гърди при др Молов. Преди да отида бях с нагласата ,че искам кръгли импланти ,защото много ми харесва как стоят , но по време на консултацията той ми каза, че съм за анатомичи импланти, че ще ми седят много по красиво от колкото кръглите защото имам малка деформация на гръдния кош (леко изпъкнал е ) и стигнахме до решението да ми постави нископрофилни анатаомични 355cc Ментор, като също така ще правим и корекция на зърна. Имам записан час за операция за 9май , но много се притеснявам дали анатомичните са добра идея , дали седят красиво и дали няма да се местят. Имам приятелки само с кръгли и идея си нямам как стоят анатомичните и има ли голяма разлика и кои са по добри. Много се притеснявам дали анатомичните ще ми седят добре , въпреки , че съм чувала само добри отзиви за Молов.

# 408
По темата за Тонев, мога да споделя, че първата ми консултация беше при него и изобщо не ми допадна.Първо ми бяха дали часа на друга жена и чаках 45 мин.И второ като му казах, че искам естествено изглеждащи гърди, ми отговори “Тогава си тръгвай и иди си купи сутиен с подплънки”.

# 409
Еха не бил само д-р Енчев с …подобни коментари!

# 410
Аз когато се оперирах (преди 100г😆) много четях и се вълнувах. Бях изучила марки, модели, профили, кубици, кохезитет... абе направо справочник бях. Сядам на кафе с една позната и тя споделя, че след 2-3 дни е на операция при Енчев. Аз съответно се чувствам много компетентна 😆 и започвам с въпросите- марка, модел, кубици, проекция и т.н. и тя на всеки въпрос вдига рамене.😮
Направо се втрещих, че поне марката не знае. Тя обаче се надъха и каза, че ще пита всичко.
Виждам я след няколко дни- как си, как мина? А тя: не се оперирах, на всеки въпрос Енчев ми отговаряше, че много питам, скарахме се и ме изгони😂😂
Не знам, дали сега се държи така с пациентите. Скоро го видях в една църква със сина му, обясняваше му нещо за свещите много тихичко, възпитано и внимателно за да не пречи на другите.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 18:26 от Чи лу

# 411
Петенце, то около година за консултация и още няколко месеца до операция.... Ами не ми се чака толкова.
Иначе при Димитров не ми хареса и точно това "довери ми се". Ами да се доверя, но това е моето тяло, а що се отнася до гърди всеки има различен вкус. Много трудно се преговаря с него и за размер.
Сега имам записан час за консултация при Енчев, Молов и Георгиев, като клоня най-вече към Молов, но часът ми за консултация е чак юли месец, което означава евентуална операция чак есента. Не намирам и снимки на правени от него гърди, които да не са на операционната маса. А гедайки ги току що оперирани не мога да добия никаква представа.
За Георгиев също не намирам много мнения. Четох в Тялото, че правел гърди, които първоначално изглеждали много криви, но после ставали красиви. Ще съм благодарна на всякакви мнения и информация за него.
Направо се отчайвам вече. Много се обърках. От доста време мисля за уголемяване на бюста, но все не се престрашавам. Сега съм го решила твърдо и искам да го направя възможно най-бързо преди пак да съм се отказала, но ми е много трудно с намирането на информация за хирурзи. Като визия имам идея какво целя. Иска ми се да сложа поне 500 кубика. Като най-много ми харесват резултати с анатомични импланти. Висока съм 175 см, 65 кг, 85 см подгръдна и мисля, че мога да си позволя по-големи кубици.

# 412

Jaklinan, понеже каза, че упойката при Стоянов е без интубация, това какво значение има? Понеже не съм запозната. Аз си бях с интубиране и нямах някакъв проблем.

Упойката която в есте използват е доста по- лека и щадяща отколкото масковата анестезия. Самия факт, че дишаш самостоятелно под пълна упойка, лично на мен ми звучи доста по-безопасно. Отделно шанса да нямаш дискомфорт в гърлото след интубация е почти нулев. Така, че сте късметлийка. Много хора повръщат след интубация и се оплакват от сериозни болки в сравнение със седацията.

# 413
Лимонче, информацията за хирурзите няма как да я получиш наготово и някой да ти даде списък с добри и лоши доктори. Трябва да четеш по форуми и фб групи, да търсиш положителни и отрицателни отзиви от техни пациенти и да търсиш сходен на твоя първоначален старт. Има един лаф, че от малки хубави цици, почти всеки доктор може да направи големи хубави, трудното е от грозни да направят красиви.
Аз примерно имам мнение за тримата изброени, но не е от опит, а от прочетеното в годините и това мнение е субективно. От опит и обективно мнение мога да кажа само за моята докторка.
Разбирам как се чувстваш, аз пет години се престрашавах и избирах, щото бях от трудните.

Като минеш консултация при Енчев, ако може да споделиш, как е минала, че ми е интересно дали все още се държи така брутално и надменно.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 22:17 от Чи лу

# 414
Чета... Но намирам преобладаващо информация само за Стоянов. За Енчев само отрицателни коментари, но нищо конкретно.
За Молов има и отрицателни и положителни, но за Георгиев намирам много малко информация и не попадам на мнения от негови пациентки.

# 415
Ми ще ти пиша моето субективно мнение на старо куче😆
1.Енчев не
2.Молов два пъти не
3.Георгиев три пъти не
Второ и трето място ми се конкурират, колебая се 😆

Всъщност за субективното ми мнение има значение, какъв е първоначалният ти старт.
Имаш ли асиметрия, птоза?
Замислих се сериозно сега, че на Енчев съм виждала само хубави резултати, а го пиша "не", заради отношението му. Пък всъщност моята докторка доц. Тепавичарова се държеше още по-брутално с пациентите си, но с добри резултати. Аз знаех това и си го изтърпях, защото за тогава бях сигурна, че само тя ще ми докара приличен вид и така стана.
Н. Георгиев тогава беше от най-известните и много пишеха за него. Той пък обратно- отиваш на консултация- "миличка, пиленце, котенце", сваля звезди, върти небрежно вертута, ключ за майбах и всякакви атрибути на разкоша, докато те омае, но ако има усложнения след операцията се скрива в миша дупка и ни тел вдига, ни отговорност поема.
За Молов .... с тия мрежи, дето само той ги знае и само той ги слага, мерси съм.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 21:16 от Чи лу

# 416
И то пак не остана никой освен Стоянов 😆
Вчера звънях да проверя и за Романски, но не бил изкарвал график от 4 месеца.

Има и от двете, но не са ми  зле гърдите.

# 417
  • София
Абсолютно подкрепям субективното мнение по-горе Simple Smile
Не мога да разбера защо някой може да се спре на Молов при толкова избор. Гърдите, които съм виждала от него за мен са компромисни и не отговарят на моите представи за хубави гърди.
Аз съм против да се ходи при повече от 2-3 лекаря за консултация, защото само се обърква човек ...
За Генов май имаше хубави отзиви или бъркам?

# 418
Аз също обмислям смяна и съвсем не знам накъде да се насоча. Засега съм набелязала Романски и Гигов.

# 419
Абсолютно подкрепям субективното мнение по-горе Simple Smile
Не мога да разбера защо някой може да се спре на Молов при толкова избор. Гърдите, които съм виждала от него за мен са компромисни и не отговарят на моите представи за хубави гърди.
Аз съм против да се ходи при повече от 2-3 лекаря за консултация, защото само се обърква човек ...
За Генов май имаше хубави отзиви или бъркам?
Избор? Аз тези имена чувам да се спрягат най-често. За Генов за пръв път чувам. Благодаря за идеята🙂
Гигов къде оперира? И него го чувам за пръв път.
Иначе аз вече съм си достатъчно объркана.

Общи условия

Активация на акаунт