Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 788
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
То не беше като акне,а ситни пъпчици,зачервено и сърбящо мястото под гърдите където точно стои сутиена,но  знам ли,може и нещо такова да е....Със сигурност повече няма да правя такива глупости 😅

# 391
  • Варна
След като спрях хапчетата,след два дни обривът изчезна,но си мисля,че ако е алергия щеше да се появи веднага след първото хапче,а той се появи след третото,затова съм по склонна да вярвам,че може би не съм имала нужда от този витамин.Знам че е глупава изява от моя страна.. 🤦‍♀️😅
Мъжът ми направи алергия към някакви витамини за очи. Така ги рекламираха, но беше толкова отдавна, че вече не помня кои бяха.

Май алергията се прояви на втория или третия прием. Много, дребни, червени и сърбящи пъпчици по гърдите.

Беше ми странно, как така алергия към витамин. Обясниха ми, че е било алергия към някоя от добавките (пълнежа) към витамина.

Нищо няма да ти стане от 3 витаминчета 40 дни преди операция.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 19:50 от missNoir

# 392
Да,същото изглежда. Нищо ми няма разбира се 😁,но мисълта ми е дали тази алергия ще влияе нещо на упойката и дали трябва да кажа на доктора за това,дали е опасно за мен да ми слагат упойката ако имам тази алергия?

# 393
  • София
Ако си замълчиш освен самата ти да имаш последствия ,друго няма да стане. Така ,че то си е за теб.

# 394
Limonche, аз бях при Молов. Доволна съм от резултатът. Ако търсиш естествено изглеждащи гърди, той е човекът.
С всеки ден все повече ми харесва резултатът. Можеш да го добавиш в списъка за консултация.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 20:36 от Мария Горанова 604683

# 395
Здаравейте, чета ви от доста време, реших да споделя и аз моите притеснения относно избора на доктор и размера на силиконовите импланти. Отлагам операцията вече втора година и сега съм решена да я направя. Висока съм 162 см. тежа 50 кг. , 10,5 см. под гръдно разстояние , активно спортуваща съм с доста изразена мускулатура и тесен деформиран гръден кош. Деформацията не е видима на пръв поглед едната страна на гръдния ми кош се разминава с другата. Гърдите ми са леко не съразмерни едната е малко по-висока от другата, както и нямам изразена дъгичка под едната гърда.Реално вече нямам никаква подкожна мазнина , съответно и гърди /като яйца на очи за сравнение /. Миналата година бях на консултация в клиниката на Ильо Стоянов в София при доктор Стани Кръстев. След измерването по таблица на имплантите излиза , че размера за моето телосложение и подкожна мазнина е 220СС , а той предложи между 320 и 340 СС и съм щяла да имам гърди като на тинейджърка  , което  ме стресна. Искам да имам нормално изглеждащо гърди , да не са малки , но и да не са прекалено големи. В последствие в размисли премина още една година. Преди седмица бях на консултация при д-р Желев в гр. Пловдив . След измерване той ми обясни , че размера за мен е 225 СС. Имала съм малък гръден кош и под гръдното разстояние е малко 10,5 см. , както и това , че нямам никаква подкожна мазнина. Вдъхна ми повече доверие много ми обясняваше и съм се спряла на него. Реално обаче си мисля дали тези кубици няма да са прекалено малко и на практика да не съм доволна, а да премина през всичко това. Заради деформацията на гръдния ми кош ще ми направи нови джобове на гърдите поне това , което разбрах, даже не ми даде вариант за по-големи кубици. Като чета тук никой няма с толкова малко кубици , а реално има момичета с по-малки размери от мен. Моля, ако има някой с подобен проблем и размер да изкаже мнение дали да му се доверя или да пробвам и други доктори за консултация. Две приятелки се оперираха миналата година при него и са  изключително доволни , както и резултата е много хубави гърди съразмерни спрямо телосложение им , както той им е препоръчал след измерване.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 22:19 от sunnygirl3030

# 396
  • София
sunnygirl3030, казват, че не кубиците имат значение за финалния резултат, колкото структурата и началния старт. Аз съм същата като теб - с много изразена мускулатура и много нисък процент подкожни мазнини и ще ми е интересно да размера какво ще каже Стоянов на консултацията. Пробвала ли си при някой друг, за още едно мнение?

# 397
Петенце, не съм ходила при друг имах час Ноември при д-р Ильо Стоянов , но не можах да отида на прегелед. Бях се отказала тотално , но сега след като видях резултата при приятелките ми се реших и вече съм на мнение или го правя сега или се отказвам. Все пак си мислех дали да не чуя и друго мнение , но се притеснявам съвсем да не се объркам и пак от колебание да се откажа.

# 398
  • София
Защо не опитате отново при Стоянов? Мисля си, че няма да сбъркате.

# 399
Аз съм със същите мерки , но ми предложиха 405 кубика .Най -малко съм виждала 320 при сходни мерки от нулев старт и стоят красиво и естествено ,малко е според мен 200 и нещо , но може да зависи от вашата анатомия .
Понеже вчера бях ва консултация ,ще кажа , че първо ми предложи доктора 380 , но после допълни , че част от обема се губи под мускула (ако така се поставят -подмускулно ) , затова 405 ще изглежда като 380 от нула.Но пък аз и по принцип си имам големи гърди и така се възприемам....във вашия случай може да е нормално това предложение.Пък и е странно за околните днес нямам нищо и утре вече с огромен бюст.Не ви навивам , винаги средното положение е най -добро ...и все пак ви съветвам да посетите още някой друг хирург .Операцията не е лека и поне малко да си личи резултатът. Според мен за вашата физика е подходящо около 320 и няма да е нито много , нито малко . Популярен пример е Цвети на Криско , която от нулев старт , сложи 350 и е много добре, eстетично и без прекаляване.
Щом сте и спортна натура ще се радвате на бързо възстановяване и на един прекрасен стегнат ,елегантен нов чифт гърди..Пожелавам ви успех !

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 01:18 от Lilinkata

# 400
Sunnygirl3030, важно е ти какъв резултат искаш, както и колко е максимума обем импланти които могат да се сложат за твоите мерки. Всеки има различни възприятия за красив бюст.

Аз лично харесвам малки гърди, тип спортни и като на девойка. Особено за тренирана жена с малко подкожни мазнини, според мен, по-голям бюст стои неестествено и фрапантно. Защото има огромно значение дали имаш мастна тъкан в областта на деколтето, която да прикрие импланта. Но това са си мои възприятия. Ти просто си изясни на теб какво ти харесва.

Също имай предвид, че едни и същи размери импланти стоят различно на всяка жена. Например, при по-малка основа на гърдата обемът на импланта напред, т.е. в изпъкналата част, е повече, докато при по-голяма основа, обемът на импланта се разпростира и повече настрани, т.е. едни и същи кубици реално не изглеждат никак еднакво. Затова е важно да се гледа проекцията колко е, т.е. колко см напред изпъква импланта. Както казва д-р Стоянов, "кубиците са само за лаиците". Grinning

Ето една красива галерия на по-малки импланти, която и преди съм копирала тук. Това че в България не са популярни, не означава че не се слагат такива и че не стоят красиво и естествено.

https://drkolker.com/gallery/breast/breast-augmentation/

А от българските лекари съм попадала на един, при който ми е правило впечатление, че има доста резултати с по-малки импланти.
https://instagram.com/dr.tonev?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 401
  • София
^ Д-р Тонев ми беше препоръчан от една позната състезателка, също спортист и дори шампион на България, виждам, че даже я е качил в инстаграма си. Тя ми го нахвали много този доктор още, когато си ги сложи може би преди 2години и наистина й направи малък и много естествен бюст.

# 402
^ Д-р Тонев ми беше препоръчан от една позната състезателка, също спортист и дори шампион на България, виждам, че даже я е качил в инстаграма си. Тя ми го нахвали много този доктор още, когато си ги сложи може би преди 2години и наистина й направи малък и много естествен бюст.

Чела съм за доста случаи на пострадали момичета след д-р Тонев. Също за сериозно и бързо увисване на бюста, заради метода по който работи и лошата видимост която има чрез този метод ( възпаления, засегнати нерви). Не е поел отговорност за грешките си. Вярно за всеки лекар има добри и лоши отзиви, но аз не бих се доверила…..

# 403
  • София
На мен гърдите от сайта му не ми харесаха особено. Доколкото знам само той слага имплантите през мишницата, другите хирурзи вече не го практикуват.

# 404
  • София
Доктор Стоянов има страхотни статии по темата за увеличаване на гърди и какви са вариантите за поставяне, както изброени плюсове и минуси. Аз съм се вкопчила в Стоянов като удавник за сламка, но това съм си аз. Бих чакала колкото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт