Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 792
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, бях на конституцията при д-р Цветомир Димитров и не го усетих като моят лекар. Някак не успя да ме убеди, че ще получа това,което искам. Той си има негова представа за това как трябва да изглеждат гърдите ми, но тя не отговаря на моите очаквания. Снимките, които разгледах на негови пациентки също не ме впечатлиха. Това определено не е резултат заради, който бих се подложила на операция.
Но сега съм в задънена улица. Не знам към кого да се насоча. Стоянов го изключвам, като вариант. Струва ми се прекалено да чакам 2 години за операция.
Отворена съм за всякакви предложения.
Обмислям Романски, но доколкото знам и при него се чака доста. Резултатите преди и след на Енчев ми харесват, но съм попадала на доста негативни мнения за него. Има ли момичета в групата оперирани при него?

# 376
  • София
Чакайте, чакайте, защо 2 години при Стоянов? Записах се за ноември, което са 10месеца, но днес ще се обадя да им кажа, ако някой се откаже, да ме запишат по-рано. Имаме такава съфорумка, която ми сподели, че са й се обадили доста по-рано от уговорения час, което донякъде е и късмет де. За Димитров казах още по снимките му като видях, за мен разликата с работата на Стоянов е огромна.

# 377
Момичета, бях на конституцията при д-р Цветомир Димитров и не го усетих като моят лекар. Някак не успя да ме убеди, че ще получа това,което искам. Той си има негова представа за това как трябва да изглеждат гърдите ми, но тя не отговаря на моите очаквания. Снимките, които разгледах на негови пациентки също не ме впечатлиха. Това определено не е резултат заради, който бих се подложила на операция.
Но сега съм в задънена улица. Не знам към кого да се насоча. Стоянов го изключвам, като вариант. Струва ми се прекалено да чакам 2 години за операция.
Отворена съм за всякакви предложения.
Обмислям Романски, но доколкото знам и при него се чака доста. Резултатите преди и след на Енчев ми харесват, но съм попадала на доста негативни мнения за него. Има ли момичета в групата оперирани при него?

_limonche_ , резултатът  зависи от анатомията и от това какво ти е изходното положение. Затова не при всички може да се получи идеалната гръд. А що се отнася до Енчев, иди на консултация и сама прецени дали ще ти допадне. По принцип за всички има отрицателни мнения.

# 378
Здравейте, при стрии по гюрдите от кърмене ,ако се направи Повдигане плюс имплант това скрива ли стриите.? Предложиха ми го на консултация , но е по-скъпо, отколкото само мамопластика .Гърдите ми не са увиснали ,само стрии....та, Има ли ефект върху стриите повдигането?

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 12:54 от Lilinkata

# 379
Здравейте на всички,преди около 20 дни реших да започна да пия витамин Б12,не за друго,а защото видях в интернет,че било хубаво 😁.Пих по едно хапче на ден и на третото хапче ми се появи червен,сърбящ обрив под гърдите.Веднага спрях да го пия.И сега не знам дали е алергична реакция или просто организмът ми не е имал нужда и не го е приел. И тъй като на 07.02.ми е операцията за поставяне на импланти,не знам дали да казвам на доктора за това,дали е важно да го знае заради упойката?

# 380
  • София
Не трябваше ли да се спре приемът на всякакви хранителни добавки 1 месец преди операцията?

# 381
Това беше преди 20 дни,а до операцията ми има още 20 дни,тъй,че до тогава ще е минал повече от месец.От тогава не съм пила нищо.

# 382
  • Sofia
Здравейте на всички,преди около 20 дни реших да започна да пия витамин Б12,не за друго,а защото видях в интернет,че било хубаво 😁.Пих по едно хапче на ден и на третото хапче ми се появи червен,сърбящ обрив под гърдите.Веднага спрях да го пия.И сега не знам дали е алергична реакция или просто организмът ми не е имал нужда и не го е приел. И тъй като на 07.02.ми е операцията за поставяне на импланти,не знам дали да казвам на доктора за това,дали е важно да го знае заради упойката?

Витамини се пият само след направени изследвания, за да се види какви са нивата им и да се определи адекватна доза.

# 383
  • София
Звучи притеснително, защото е било преди 20 дни, а обикновено алергиите до няколко дни изчезват. Мисля, че е добре да кажете какво се е случило. Ако е остра алергична реакция, сигурно ще ви изпишат и нещо за лекуването й, което дори под формата на крем за мазане да е ,пак влиза в кръвта през кожата.

# 384
След като спрях хапчетата,след два дни обривът изчезна,но си мисля,че ако е алергия щеше да се появи веднага след първото хапче,а той се появи след третото,затова съм по склонна да вярвам,че може би не съм имала нужда от този витамин.Знам че е глупава изява от моя страна.. 🤦‍♀️😅

# 385
  • София
По-скоро вярвам, че е алергична реакция, а не, че не сте имала нужда. Има го този момент с витамините от група Б.

# 386
А дали ще влияе на упойката при операцията?Дали трябва да кажа на доктора или няма смисъл да го занимавам.

# 387
Може да го споделите на Анестезиолога,като Ви питат за алергии към медикаменти.

# 388
Да,със сигурност,дори и да няма значение,е по-добре да го кажа за всеки случай. Благодаря 🤗

# 389
Три таблетки В12 не е кой знае какво,не вярвам да се отрази на каквото и да било.Но пък В12 провокира акне,може от това да ви е обрива.

Общи условия

Активация на акаунт