Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 365
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Аз много  се притеснявам и за размера. Максимумът ми е 500 и толкова ще сложим, но се притеснявам да не ми се малеят. Има ли някое друго момиче в темата с подгръдна 85 см , висока 175?

# 661
Стоянова , успех ! Всичко да мине отлично и леко ! Стискаме палци ! Без притеснение ! Това е твоят ден ! 😉

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега ще напиша подробно какво се случи при мен досега,след като вече съм на фаза операция.
Става въпрос за Щатите ок. Предполагам,че няма голяма разлика с България.

ноември - взех си час за консултация с хирурга(избрах го след много ровене в интернет и ми беше важно да е сред топ 5 пластичните хирурзи във Флорида).
3 месеца се чака,за да се консултираш с него. Междувремено направих онлайн консултация с негова асистентка,която ми даде пълна информация за цени,видове импланти и въобще какво да очаквам от тяхната клиника и доктора.Самата клиника се намира в голяма болница,като докторския екип (в който моят хирург участва) са наели етаж в една от сградите.

Днес ми беше и въпросната среща,на която взехме мерките и обсъдихме какви импланти,как и къде ще се поставят.
Mentor силиконов гел 350cc, подмускулно и round high profile(това последното не го разбрах).
Това ми е стартовата позиция,жив зян съм,особено след като отслабнах 12-13кг lol. Чашка А 1/2 се водя,в анфас не си личи,но в профил имам повече обем.

След като ми взеха мерките,ми сложиха сутиен и започнахме да пробваме различни по големина подплънки,които отговарят на съответните импланти.

Това е Ментор 300сс тестер,компактен и лек.

Аз много се харесах с 300сс,но доктора ми каза,че поставени подкожно,ще се загуби част от обема и ако ми харесва как изглеждам с подплънки за 300сс,ми препоръча да поставим 350сс импланти.Съгласих се.
Също така ми каза,че дава гаранция от 10г (трябва да ги подновя между 10-та и 15-та година след операцията).
Ако през тези 10г нещо се случи,пукнат се,не ми харесва как изглежда резултата,получа някаква инфекция,ще се прави нова операция за тяхна сметка.
Ще ми направи и лифтинг на едната гърда(обясни,че като сложи импланта,зърното щяло да стои надолу,вместо напред).
Много приятен,много приятелски настроен,пита ме многократно дали имам въпроси,усмихнат..Така,дава усещане,че си в добри ръце.
Неприятното е това,че нямам престой в болницата и ще ме пуснат да си ходя 5-6 часа след операцията.
Лекарства казаха,че няма да ми изпишат за обезболяване и да вземам стандартния ибупрофен.
От вас чувам за схеми с лекарства.Предполагам,че ще ми изпишат други такива,защото питаха към коя аптека съм записана ...не знам,трябва да разпитам.

На тръгване ми дадоха подаръци козметика за лице,крем за белези,който ще мажа след операцията и таблетки арника 30х,които трябва да вземам 4 дни преди операцията,за по-бързо възстановяване и мускулни крампи.
Платих депозит и ми промениха датата на 15 март, вместо 29ти (днес точно се е освободило едно място и го взех преди да ме изпреварят).

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 07:06 от Adoralova

# 663
Стоянова , успех ! Всичко да мине отлично и леко ! Стискаме палци ! Без притеснение ! Това е твоят ден ! 😉
Благодаря ти,вече съм със цицки😅.Беше много гадно след операцията,боли наистина и като не мога много да се движа и това ме побърква,не съм свикнала да стоя на едно място,особено да лежа по гръб ужас. Снощи успях да поспя малко,добре,че имам възглавничка за врата,с нея е много по-удобно.Надявам се днес да съм малко по-добре.Пак ще пиша скоро.Благодаря много.

# 664
  • София
Честити и бързо възстановяване!

# 665
Честити и бързо възстановяване!
Благодаря ти!❤️

# 666
Благодаря ти,вече съм със цицки😅.Беше много гадно след операцията,боли наистина и като не мога много да се движа и това ме побърква,не съм свикнала да стоя на едно място,особено да лежа по гръб ужас. Снощи успях да поспя малко,добре,че имам възглавничка за врата,с нея е много по-удобно.Надявам се днес да съм малко по-добре.Пак ще пиша скоро.Благодаря много.
Честити, Стоянова! Със здраве и самочувствие да си ги разхождаш! Ех, че вълнуващо  Heart Eyes

# 667
Честити, Стоянова! Със здраве и самочувствие да си ги разхождаш! Ех, че вълнуващо  Heart Eyes
Благодаря ти!Ще си ги разхождам,само да спрат да ме болят,надявам се скоро.❤️
Момичета,колко време горе-долу е най-големия зор,кога ще ме поотпусне и ще мога да се движа спокойно без болка?Сега едно че боли като ставам и като се движа и друго,имам чувството че ще експлоадират 😁,не смея да ги погледна..

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 09:40 от Госпожа Стоянова

# 668
Аз много  се притеснявам и за размера. Максимумът ми е 500 и толкова ще сложим, но се притеснявам да не ми се малеят. Има ли някое друго момиче в темата с подгръдна 85 см , висока 175?

Аз лично за себе си се убедих, че трябваше по- голям размер да сложа. Доверих се изцяло на преценката на доктора, защото аз нямам идея определени кубици как биха стояли на моето тяло и му казах , че искам естествена визия до колкото е възможно и да бъде съразмерен бюста ми с височината ( все пак съм 160 см).
Но още от първият ден, дори и с отоците ми изглеждат малки, явно съм си представяла “естествена визия” с по- голям бюст…
Сега са минали почти 10 дни и имам чувството, че винаги съм си била така с този размер- т.е. определено ми се искаше да бъдат по- големи. Незная дали мога с fat transfer да ги уголемя с по още 50 мл…

# 669
Аз много  се притеснявам и за размера. Максимумът ми е 500 и толкова ще сложим, но се притеснявам да не ми се малеят. Има ли някое друго момиче в темата с подгръдна 85 см , висока 175?

Аз лично за себе си се убедих, че трябваше по- голям размер да сложа. Доверих се изцяло на преценката на доктора, защото аз нямам идея определени кубици как биха стояли на моето тяло и му казах , че искам естествена визия до колкото е възможно и да бъде съразмерен бюста ми с височината ( все пак съм 160 см).
Но още от първият ден, дори и с отоците ми изглеждат малки, явно съм си представяла “естествена визия” с по- голям бюст…
Сега са минали почти 10 дни и имам чувството, че винаги съм си била така с този размер- т.е. определено ми се искаше да бъдат по- големи. Незная дали мога с fat transfer да ги уголемя с по още 50 мл…
Здравейте ! Giuli ,колко кубика ви поставиха и какво е било началното положение , коя чашка бяхте?

# 670
Giuli, казват че с времето гърдите се отпускат и реални резултати може да се очакват след доста време. Докато в началото мускулът притискал импланта и било възможно да изглеждат по-малки гърдите. След 10 дни все още е твърде рано да се правят изводи, според мен.

# 671
Здравейте ! Giuli ,колко кубика ви поставиха и какво е било началното положение , коя чашка бяхте?

Аз бях чашка В, с провисване I/II степен след 2 кърмения, всяко по повече от година.
Д- р Стоянов каза, че оптималното ( не максималното) за мен е 375сс. Аз имам изключително стегнати и обемни пекторални мускули, мисля, че затова той препоръча среден профил.
По- късно ми се появиха някакви съмнения относно размера, даже писах и тук в темата ( след консултацията) и се свързах с клиниката и ги помолих да го попитат дали има възможност за по- голям размер. Казаха ми 430сс, но висок профил и висока проекция. Аз съм виждала как стои 430 на жена, която е висока 170 см и наистина изглеждат перфектни, но за себе си така и не можах да реша.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 12:27 от bubanka

# 672
Стоянова,
Честити придобивки със здраве да си ги носиш и много да те радват!

# 673
Стоянова,
Честити придобивки със здраве да си ги носиш и много да те радват!
Много благодаря!Скоро ще се похваля и аз със снимка🤗

# 674
Госпожа Стоянова, Честито и бързо възстановяване. Основната болка е макс 5 дни, като след третия ще усетиш намаляне на болката. Първото облекчение при мен беше след махането на дренажите, второто и най-голямо- след сваляне на шевовете. Надявам се при теб още по-рано да се случи. Почивай си сега и ги пази!

Общи условия

Активация на акаунт