Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 294
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Госпожа Стоянова, Честито и бързо възстановяване. Основната болка е макс 5 дни, като след третия ще усетиш намаляне на болката. Първото облекчение при мен беше след махането на дренажите, второто и най-голямо- след сваляне на шевовете. Надявам се при теб още по-рано да се случи. Почивай си сега и ги пази!
Аз нямам дренажи,нямам и шевове,имам само вътрешни,отвън е с някво лепило,имам само две лепенки отгоре и две отдолу,след седмица като отида да ме прегледа и да ми махне лепенките,тогава ще ми сложи сутиена.Но определено болката днес е по-слаба,ставам си и се разхождам спокойно.

# 676
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стоянова,честито!
Ето,явно няма нищо страшно.Ще изтърпим няколко дни болки,но си заслужава.
Какъв СС ти сложиха и подмускулно ли?
Да пратиш снимки:)

В болница ли си и колко време ще те държат?
При мен няма болничен престой и това ме притеснява.Питах ги вчера Ако нещо се случи какво да правя?
Отивате в най-близкото Спешно Отделение и също така ни се обадете. Rolling Eyes

# 677
Стоянова,честито!
Ето,явно няма нищо страшно.Ще изтърпим няколко дни болки,но си заслужава.
Какъв СС ти сложиха и подмускулно ли?
Да пратиш снимки:)

В болница ли си и колко време ще те държат?
При мен няма болничен престой и това ме притеснява.Питах ги вчера Ако нещо се случи какво да правя?
Отивате в най-близкото Спешно Отделение и също така ни се обадете. Rolling Eyes
Благодаря ти!И при мен нямаше болничен престой,в 7ч сутринта ми беше операцията и в 5ч след обяд ме пуснаха да си ходя.Надявам се че нищо лошо няма да се случи,спазвам всичко което ми каза доктора.Сложи ми 400сс Мотива ергономикс фул профил подмускулно.Чакам другия вторник да ми махне лепенките и да ми сложи сутиена.

# 678
Здравейте!
На някоя от вас да се е случвало да е малък джоба? Как се разбира? Задължително ли е външно да има промяна в гърдата?

# 679
  • София
Малко по-назад беше коментирано и със снимка 41стр. мисля

# 680
  • София
Защо се измества белега с времето? Не се бях заглеждала досега, но попаднах на няколко такива дами в инстаграм и белега е някъде по-високо. Вижте мацката на тая снимка.

# 681
Благодаря, Диана! Simple Smile
Също бих искала да попитам, как се разбира дали има засегнат нерв. Ако някое момиче има опит с такъв, би ми била полезна.
При преглед с ехограф няма видим проблем, но имам някакво усещане, лека болка понякога, когато гърдата е стояла наведена в опредлено положение. Винаги дискомфорта е на едно и също място. Нито отгоре, нито отдолу, нито от другата страна го има, само там.

# 682
Защо се измества белега с времето? Не се бях заглеждала досега, но попаднах на няколко такива дами в инстаграм и белега е някъде по-високо. Вижте мацката на тая снимка.

Белезите не трябва да са там. Къде ще се намира зависи от това дали доктора е изчислил точното място където ще се образува новата гънка и да среже там.

# 683
Дали импланта не слиза леко надолу ,така да се каже нещо като наместване с времето.Аз съм с намаляване и повдигане ,без импланти.Разрезът е огромен тип котва ,започва  почти от подмишницата и стига отпред на гръдния кош,като почти се съединяват на двете гърди.Беше си точно на място .Сега след година и 10 месеца и аз забелязвам,че се е изместил,но и гърдите слязаха леко надолу.

# 684
Здравейте момичета,днес е 5-ти ден от операцията ми.Вече мога да кажа,че не ме боли,лягам,ставам си спокойно,разхождам си се из къщи само дето не мога да вдигам нищо по-тежко от 1-2кг,но пъ имам помощници(мъжът ми и дъщеря ми).Във вторник съм на консултация и ще ми махнат лепенките,и ще ми сложат сутиена най-после.Тогава вече ще кача някоя снимка да се похваля😁.Сега като си ги гледам си ми харесват  и като форма и като размер,и се надявам със сутиена и с времето да станат още по-хубави.Така като ги гледам,не виждам синини,а отоци като че ли съвсем малко отгоре.При вас имаше ли много отоци и синини?И кога започват да се оформят и стават по-хубави?

# 685
Стоянова, честито! Радвам се, че всичко  мина добре при теб!

# 686
Стоянова, честито! Радвам се, че всичко  мина добре при теб!
Благодаря ти!Още не мога да им се порадвам като хората,но има време.На теб кога ти е датата?

# 687
  • София
Кожата ми е бяла и чувствителна и освен отоци си имах и синини известно време.

# 688
Здравейте момичета,днес е 5-ти ден от операцията ми.Вече мога да кажа,че не ме боли,лягам,ставам си спокойно,разхождам си се из къщи само дето не мога да вдигам нищо по-тежко от 1-2кг,но пъ имам помощници(мъжът ми и дъщеря ми).Във вторник съм на консултация и ще ми махнат лепенките,и ще ми сложат сутиена най-после.Тогава вече ще кача някоя снимка да се похваля😁.Сега като си ги гледам си ми харесват  и като форма и като размер,и се надявам със сутиена и с времето да станат още по-хубави.Така като ги гледам,не виждам синини,а отоци като че ли съвсем малко отгоре.При вас имаше ли много отоци и синини?И кога започват да се оформят и стават по-хубави?
Чудесно е, че нямаш болки вече.
Аз имах отоци, като най- осезателно се виждаха и усещаха около 3-4-5 ден между гърдите и от двете страни под мишниците. Примерно до 10- тия ден не можех с едната ръка да си пипна подмишница на другата заради отока.
Синини не съм имала, само много много леко между гърдите, едва забележимо.

Сега започнаха да ме наболяват ребрата на мястото където ми е колана на сутиена, защото много ме притиска отдолу..
И все още са ми сплескани и ми изглеждат по- малки, отколкото си представях, че ще бъдат…

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:39 от Giuli.Felici

# 689
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стоянова вече мина по реда си,коя е следващата?Simple Smile Тъкмо мислих да ти пиша,Стоянова,защото вчера пропусна(какво е това безобразие?! Grinning ),а от теб черпя прясна информация какво да очаквам.
Аз съм за 15ти март.

Купих си вече 5 нови сутиена. Два медицински следоперативни на Marena,които да нося първите седмици.
Изчетох всички американски сайтове за силиконки и това е марката,която най-много препоръчват и казват,че е най-добрата на пазара.  

Общи условия

Активация на акаунт