Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 487
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Може да съм забравил, но май до 15 беше без интервю.

# 316
  • Fort Worth, TX
Здравейте!
Имам следното питане: на интервю на 14 годишно трябва ли да присъстват двамата родители?
Благодаря!

# 317
  • Плевен
Кремито, много благодаря! Само детето ще е за виза. Ние имаме.

# 318
Здравейте. Искам да попитам за интервюто - допълнителните документи, който имам :  като това че имам фирма и нямам задължения към държавата и други подобни документи - трябва ли да са преведени на английски език или е достатъчен оригиналът, който имам на български ?

# 319
  • Sofia
Не е нужно да са преведени и не е нужно да са в оригинал.

# 320
Привет, имате ли последна инфо как се процедира с виза за дете на 6г, двамата родители имаме 10 годишни визи- искаме и на детето да извадим? Благодаря

# 321
# 322
Привет, имате ли последна инфо как се процедира с виза за дете на 6г, двамата родители имаме 10 годишни визи- искаме и на детето да извадим? Благодаря
Подавате документи и на интервюто може да присъства само 1 родител.

# 323
6 годишно дете не ходи на интервю.

# 324
  • софия
Тук сме като информационно бюро към посолството Smiley

Приятно съм изненадана от процедурата за смяна на виза без явяване на интервю. Целият процес от попълване на формуляра до получаването на паспорта с новата виза отне по-малко от две седмици.

# 325
Здравейте,

Имам въпрос за "Marital status" във формата 160, ако двойка живее заедно и има дете без брак, какво се попълва- "Single" или "Оther" и се обяснява семейното положение?

Благодаря,

# 326
  • Fort Worth, TX
Single  би трябвало да е.реално ти не си в официален брак.Като отвориш други какво се показва?

# 327
зависи какви възможности има, living with partner или нещо такова
ако няма, Single

# 328
Възможностите са: “Married;” “Common Law Marriage;” “Civil Union/Domestic Partnership;” “Single;” “Widowed;” “Divorced;” “Legally Separated;” and “Other.” За "Other" си има празно поле да обясняваш предполагам. Освен това ако детето няма да пътъва, молба не се попълва?

# 329
  • Sofia
Civil union/domestic partnership

Общи условия

Активация на акаунт