Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Здравейте, успяхме най-накрая да запазим интервю за 19.01.
Сега дали можем да проверявме за по ранни дати и да сменим или вече е невъзможно. Защото докато попълвахме излизаха и по ранни дати но не можахме да запазим.

Друго което исках да питам, дали може да послужи в посолството документа за самолетните билети и резервация за круиз. Като доказателство че отиваме на туризъм?

# 166
Вие сте си купили самолетни билети преди да вземете визи ли?

# 167
  • Пазарджик
Да, имаме билети за самолет, както и билети за круиз от Флорида.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 16:10 от pipilota_85

# 168
  • София
Дано са с възвръщаема стойност. Не бих купила без да имам виза. Аз докато бях там на интервю отказаха на хора с купени билети.

Сигурно ще ви дадат, но си е риск.

# 169
  • Пазарджик
Да, знам че е риск. Но просто имаме тези билети, не зависи от нас. Надявам се да ни пуснат.
Въпроса е дали да носим с нас резервациите или няма смисъл.

# 170
Да, знам че е риск. Но просто имаме тези билети, не зависи от нас. Надявам се да ни пуснат.
Въпроса е дали да носим с нас резервациите или няма смисъл.
Носете. Така или иначе ще ви питат къде отивате.
Дано билетите да са флексибъл поне, че ако откажат виза да ги презаверите.

# 171
  • Sofia
Да, имаме билети за самолет, както и билети за круиз от Флорида.

Много смел ход! Дано ви дадат визи!

# 172
  • Пазарджик
Всичко ни е подарено, така че от нас се очаква само да идем на интервю. Предполагам хората които са ги закупили са си направили сметка какво ще правят ако не ни одобрят. Аз нямам идея. Просто трябва да се явим на интервю. Това е кото се изисква от нас.

Та дали в профила биха могле да излязат и по ранни дати за да минем по напред на интервю. Ако някой знае?

# 173
  • София-Младост
Без да съм категорична, мисля, че трябва да се откажете от вече насроченото интервю и тогава да запазите за по-ранна дата, ако има такава опция.

# 174
  • Пазарджик
Благодаря много.

# 175
Здравейте, искам да попитам за кандидатстване за транзитна виза по-същия начин ли е като за всички други категории? Вече имам един отказ за туристическа, голяма ли е вероятноста да ми откажат и транзитна или няма общо?
Не намерих инфо в официалния сайт.
Благодаря предварително.

# 176
да, същото като туристическа е
няма специална транзитна виза

# 177
Много Благодаря!

# 178
Здравейте, искам да попитам за кандидатстване за транзитна виза по-същия начин ли е като за всички други категории? Вече имам един отказ за туристическа, голяма ли е вероятноста да ми откажат и транзитна или няма общо?
Не намерих инфо в официалния сайт.
Благодаря предварително.
За C1/D ли е питането?
Не е същото като B1/B2. Много по лесно се издава първата. Прилагат се нужните документи. Не съм чула и за отказ на моряшка или транзитна виза на българи, докато туристически си отказват достатъчно често.

# 179
So Lucky, Благодаря , трябва ми за полет до Бахами защото намерих много по-сносни цени с прекачване пре Ню Йорк, но пък искат Ковид тест което ме отказа. Ще летя през Лондон директен до Бахами.

Общи условия

Активация на акаунт