Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 458
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте ! Учил съм в няколко училища по време на средното образование, всичките ли да опиша в ДС 160 или само това, което съм завършил ? Благодаря предварително

# 226
това не е от особено значение, както ви е по-лесно Simple Smile

# 227
Здравейте, Дали някой се е сблъсквал с това съобщение при качване на снимката в ДС 160 ?
Снимах се втори път в друго фото и пак ми показва същото съобщение.

# 228
  • София
Здравейте, Дали някой се е сблъсквал с това съобщение при качване на снимката в ДС 160 ?
Наскоро снимах приятели с телефона. Оразмерих после снимкита по изискванията им и нямаха проблем.
А снимките от фотото в ел. вид ли ги имате?

# 229
Наскоро снимах приятели с телефона. Оразмерих после снимкита по изискванията им и нямаха проблем.

Имам електронен и физически вариант на снимките

# 230
  • София
Скрит текст:

Опитайте да изсветлите малко снимката.
Или се снимайте с телефона на неутрален фон, оразмерете и пробвайте така.

# 231
Скрит текст:

Опитайте да изсветлите малко снимката.
Или се снимайте с телефона на неутрален фон, оразмерете и пробвайте така.

Изсветляването свърши работа ! Благодаря !
Още един въпрос - издавана ми е J1 виза преди 11 години, но не пазя данните от нея. Знаете ли дали искат точната дата на издаването на визата или мога да посоча и ориентировъчна близка дата ?

# 232
  • Fort Worth, TX
Вчера приятелят на моя син беше на интервю.Визата беше одобрена и днес напечатана и утре ще я получат.Не мога да повярвам колко са бързи този път.
Ако не знаете тук може да проверявате статуса на визата си.

https://ceac.state.gov/ceac/

# 233
  • София
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но не открих друга подходяща тема. Бих искала да попитам знаете ли дали е задължително да имаш Ковид ваксина, за да влезеш в САЩ? Четох някъде, че го изискват, но от авиокомпанията не изискаха нищо, а полета е на 06.02. Чувам от различни хора, че не са им искали нищо, не са ги проверявали, но ще съм много благодарна, ако някой има прясна информация.

# 234
  • USA
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но не открих друга подходяща тема. Бих искала да попитам знаете ли дали е задължително да имаш Ковид ваксина, за да влезеш в САЩ? Четох някъде, че го изискват, но от авиокомпанията не изискаха нищо, а полета е на 06.02. Чувам от различни хора, че не са им искали нищо, не са ги проверявали, но ще съм много благодарна, ако някой има прясна информация.

Non-U.S. citizen, non-U.S. immigrants: You must show proof of being fully vaccinated with the primary series of an accepted COVID-19 vaccine before you board your flight to the United States. Only limited exceptions apply.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/internationa … ring-covid19.html

# 235
  • Fort Worth, TX
На летището ще ви поискат.

# 236
  • София
Точно това ми е опасението, защото нямаме ваксини, а дори и да се ваксинираме сега с еднодозовата на Янсен примерно, няма да са минали 14 дни и предполагам, че това ще е проблем? 🤔

# 237
  • Sofia
Искат ваксини още на летището тук и няма да ви качат, ако нямате такива, защото ако проверят тях, санкциите са големи.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 22:52 от Shantal

# 238
За влизане с туристуческа виза искат ваксини, да.

# 239
Точно това ми е опасението, защото нямаме ваксини, а дори и да се ваксинираме сега с еднодозовата на Янсен примерно, няма да са минали 14 дни и предполагам, че това ще е проблем? 🤔

По правилата се иска ваксинаи ще е проблем, ако ви проверят. Дали ще ви проверят не знам, но рискувате да ви откажат превоз още отначало.

Общи условия

Активация на акаунт