238-ма серия- колоритен октомври в НЕМСКАТА тема

• 22 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Тези са танте "Сараево" 🥰😅

# 91
Никога не съм виждала кори за баница в нашето Реве, само бутер/многолистно тесто. Или не зареждат, или много бързо свършват. Все трябва от български или турски магазин да ги купувам.

# 92
дени винаги ги е имало щтрудел или фило на танте фани 
на мен от турския ми излизат по добре на цена и грамаж

# 93
Бибит, незабравимо да изкарате! благодаря за чудната снимка. Heart Eyes
Танте Фани от Реве го купуваме и ние. Доволни сме.
В Кауфланд има някаква друга марка, от нея взимам само по изключение. С българските и турските кори така и не се запознах. А наоколо отвориха вече няколко турски и сирийски магазина, в които има и български стоки.

# 94
  • Пловдив
Тези кори ги има в нашето Реве на регала с интернационални стоки. Ако са същите, вътре има две пластмасови сламки. Фини са, но са ми сухи и много се чупят. За някаква рошава баница стават, но аз исках да правя пурички или банички на тигат от тях и не ми се получи.

# 95
  • Germany
Искам и аз ваканция! Нашата е след 3 седмици... Весела ваканция, Бибит!
И аз ползвам корите от Реве. Имаме и български магазин наблизо и оттам взима мъжа ми понякога. Турските са ми дебели. Аз обичам баницата с финни кори.

# 96
Корите на Танте Фани в Реве са чудни. В наше село турски магазини няма, а където има в съседните населени места са толкова мизерни и с нискокачествена стока... Нямам навик да пазарувам от такива, много рядко се случва и почти не повтарям.

# 97
Тези кори ги има в нашето Реве на регала с интернационални стоки. Ако са същите, вътре има две пластмасови сламки.

Нямат сламки, средно тънки са и не се чупят.

# 98
Привет!
Аз правя страхотна баница, но за съжаление малката е злояда, а мъжът ми не обича. Аз умирам за тестяно ама то не че няма да я изям,но килцата после ...  Sweat Smile

# 99
В района при мен турските и сирийски магазини съвсем не са мизерни, напротив. Единият дори е Feinkost с бая надути цени и бутикови стоки. Там собственикът ме нарича "мадам " Joy

# 100
И аз ги харесвам тези магазинчета. Все си намирам нещо интересно.
Бибитке ние на север за гъските вие на юг Simple Smile  Всеки на някъде се движи. Много готино. Весело пътуване. Целите ли 2 седмици ще изкарате в пътешествия. Ако аз бях тръгнала натам щях пред франция да се занеса до Женевското езеро. Все го подминаваме и ми се ходи да го видя.

# 101
  • Германия
Привет!
Аз правя страхотна баница, но за съжаление малката е злояда, а мъжът ми не обича. Аз умирам за тестяно ама то не че няма да я изям,но килцата после ...  Sweat Smile
Ооооо, я дай насам тогава баницата.

# 102
Привет!
Ооооо, я дай насам тогава баницата.

От мен бозата 😅

# 103
  • Германия
Уффф, сега има да мисля за баница и боза на работа.

# 104
Може и за птички и пчелички.😅

Общи условия

Активация на акаунт