238-ма серия- колоритен октомври в НЕМСКАТА тема

• 22 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
На балкона едното цвете е цъфнало и привлича пчелички! Понеже е обляно в слънце, пчеличките жужат ли жужат! Кипи живот. Simple Smile и не мога да му се нарадвам. Тези дни времето е мечта.
Ееееххх, боза- как ми се пие! Имам останала за закваска в хладилника, от предната ми боза, но ме мързи/все не намирам време и сили да слагам нова и май ще трябва да я хвърлям, че много време седи вече.

# 106
  • Немция
Белла, само 1 седмица ще има пътешествия, това вече е втората ваканционна седмица.
Радвам се, че улучихме хубаво време.
Измислете едно Route за наблюдение на дивите гъски, за общо ползване. Grinning

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 15:08 от Бибит

# 107
Привет!
Аз правя страхотна баница, но за съжаление малката е злояда, а мъжът ми не обича. Аз умирам за тестяно ама то не че няма да я изям,но килцата после ...  Sweat Smile
Ооооо, я дай насам тогава баницата.

От мен бозата 😅

Мога да дам рецептата или адреса ама боза към баницата No Mouth
Тука по- рано за ликьорчета( и то билкови от Австрия), бирички идеше реч.

# 108
Едва ме навихте да направя баница Grinning на 22 часа фастинг съм, ще ям баница, дано има кори на танте-то

# 109
Освен на танте фани, при мен има и ето тези немски кори. Само в кауфланд ги зареждат, стоят при тестото за пица и т.н. Много са хубави и са по-големи от фани, става си голяма баница с тях.

Купувала съм турски вакуумирани пак от кауфланд, от щанда за екзотични стоки. Те са по-дебели, имаше в бг някакви къпани кори навремето, тези са подобни. Стават и за лазаня Grinning

Наздраве с червено вино. Малбек ми е най-любимото от две-три години, препоръчвам го.

# 110
Коктейл, не се сърди на колегите с деца, и те са хора. Някои наистина нямат избор, защото няма кой да им гледа децата. Поговорете си, ще се разберете кой кога, недей с лошо.
Blush

Аз не се сърдя, въобще. Коментираме гледните точки тук. За мен отпуска винаги има - и да им харесва, и да не им (на шефовете имам предвид). Или отпуска или Чао. Аз работа ще си намеря. Условията поставям преди да подпиша договор и всяка година - отново. Като не са съгласни, днес напускам в 10:30, днес в 12:00 почвам на друго място. Мен ме не мислете, дет' се казва. И в Киоск ще отида да продавам цигари, и в Реве ще редя консерви. Гладен и без парно няма да остана.

# 111
Потвърждавам инфото на Фло, и тези са много хубави.
От мен с Джак наздраве, нося му другото име, чувствам го като роднина, така да се каже. Чакам една приятелка на баница и клюки Simple Smile дано се получи, баницата Simple Smile

# 112
От мен с Джак наздраве, нося му другото име, чувствам го като роднина, така да се каже. Чакам една приятелка на баница и клюки Simple Smile дано се получи, баницата Simple Smile

Голяма си безсрамница ти. Уиски и клюки, а аз - не поканен. Бива ли такова нещо? Грях имаш, голям. Няма да можеш 3 живота да го изплатиш. Иначе, викаш, вратата ми винаги отворена, ако сте в нужда...

# 113
дано се получи, баницата Simple Smile
😂Гло и приятелката ,така си мисли за клюките,дето ще ти снася.🤣

# 114
Ма как да не си поканен. Айде, то няма 2 часа

# 115
  • Немция
Гло, изядохте ли баницата и изпихте ли Джака?Grinning

Днес бях на рядък гроздов еликсир, взехме си от едно планинско шварцвалдско село леко газирана и алкохолизирана шира, виждат се мехурчетата. Магазинчето беше на самообслужване Open Mouth, без продавач, с касичка с пари да си вземеш рестото.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 20:00 от Бибит

# 116
Simple Smile готино. Има го момента на новото вино в района. Местната винарна е отворила един Винцерраст и да не ви разправям какви тълпи развеселен народ се гощават с флам и цвибелкухен и други неща, ново, старо вино и гроздов сок. Но за фигурата и портфейла само петъците съм там , детето язди в съседен хоф. Докато го чакам и приготвям вечерята докато се хиля на веселия народ.
Катерица някакъв сорт бръшлян в момента яко цъфти по слънчевите дувари и в слънчев ден е цял кошер наоколо .
А в петъка снимах глог с узерли червени плодчета и при това имаше бели цветчета , т.е. и цъфти. Отивам да се правя на такси за последно днес и после може да пусна снимка

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 22:45 от bella-ciao

# 117
  • Немция
Ама много хубаво си живеете. Усещам как ще се пропием в сезона на новото вино. Smile

# 118
Бибит, весела разходка! По селата наоколо е пълно с такива "магазинчета". Така пазаруваме яйца, картофи, мляко. Преди години парите стояха просто в една кутия, бъркаш и си взимаш ресто.

Ние се завърнахме заредени с много положителни емоции, къщата беше подредена, децата живи и здрави.

# 119

Блазе ви. 😂

Аз пия бира на балкона и в паузите местя цветя насам натам, сякаш е най-важното.

Общи условия

Активация на акаунт