238-ма серия- колоритен октомври в НЕМСКАТА тема

• 22 993
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Бибит внимавайте с карането. Не е без хич това сладко ново вино. Не е просто гроздов сок имам в предвид.

# 121
  • Немция
Белла, не пием алкохол, когато шофираме, много сме стриктни в това отношение. Освен това ни е известно, че тази шира съдържа алкохол. Но благодаря, че предупреждаваш. Simple Smile

Джейджей, май ще зачестите с уикендите за двама. Grinning

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:18 от Бибит

# 122
  • Берлин
Живейте, хора!!! Уикендите за двама са супер, а почивката за двама е истински разкош.
Прибрахме се и още сме в емоции и така...
Обещах хапчета за мигрена и не помня на кого 🙈 моля, който ми поръча, да метне адрес на лични. Пари не искам.

# 123
Обещах хапчета за мигрена и не помня на кого 🙈 моля, който ми поръча, да метне адрес на лични. Пари не искам.

Парите на мен, по пейпал, моля... да има за уискенце, че зимата иде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124

Парите на мен, по пейпал, моля... да има за уискенце, че зимата иде. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей, все се ненаял и ненапил, бре!
Трай ся, на теб цигари в кауша ше носим.
Наздраве? Тая вечер съм на червено винце и българска музика.

# 125
Живейте, хора!!! Уикендите за двама са супер, а почивката за двама е истински разкош.

Ами ние отдавна сме така, но не го намирам за голяма работа. Определено предпочитам или с децата, или с приятели.

# 126
  • в сърцето на един мъж...

Ма не те ли е срам, на мен обещаха лекарства, ти искаш пари да ти даваме Sad

Папурче, аз питах може ли Blush

# 127
  • Берлин
Гея, ми давай адрес де 😀
Софт, аз съм егоист. Най-много харесвам собствената си компания и после Мм 😂 с деца и приятели не е почивка, купон е

# 128
  • в сърцето на един мъж...
Готово, благодаря още веднъж!

# 129
с деца и приятели не е почивка, купон е

То пък с мъж е страшна почивка. 🥴

# 130
  • Берлин

С моя е фантастично. Глези ме като принцеса, даваме си свобода /той на фитнес, аз на плажа с коктейла например, той на закуска, аз с кафето на басейна/. Само с него ми е истинска почивка. Абе....love is in the air е нашето 🤪

# 131
Папурче, дано все така да сте!
Преди години, в разговор с най-близката ми приятелка в България и мъжа и, той каза - може да имаш висок пост, много пари и влияние, но нямаш ли в къщи кой да те посрещне и с кой да поговориш, нищо нямаш. И е така.
Лека работа на работещите днес, аз продължавам с мързелуването.

# 132

С моя е фантастично. Глези ме като принцеса, даваме си свобода /той на фитнес, аз на плажа с коктейла например, той на закуска, аз с кафето на басейна/. Само с него ми е истинска почивка. Абе....love is in the air е нашето 🤪

Да ми беше купила билетче, да дойде Коктейла на плажа...

# 133
  • Берлин
Коктейлски, да дойдеш , ама теб кой да те гледа като...принцеса 😂

# 134

Общи условия

Активация на акаунт