238-ма серия- колоритен октомври в НЕМСКАТА тема

• 23 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Коктейлски, да дойдеш , ама теб кой да те гледа като...принцеса 😂

Аз само така искам да съм гледан... ако мога да избирам - като кралица. От всичко и по много. Като ми предлагаха през годините когато бях млад и мъже, и жени... аз се правих на интересен. Ся мизерувам, от глупост. Пратете по 20 евро, че ще се разплача...

Забъркал съм си чери лайм водка... Чин-чин

# 136
Ми аз предлагах осиновяване, ама... Нека ти, то не всеки ден е Великден. Друг път обмисляй офертите по-бързо.

# 137
Докторе, никога не е късно, пусни една тема в СО Grinning

И аз най-обичам себе си, и после миУото. Най-обичам да си почиваме двамата, като одъртях всички останали започнаха да ми пречат още повече Grinning

За мен почивка чааак някога през пролетта.
Коледната ваканция не я броя за истинска почивка. Един-два вайнахтсмаркта, някоя мини екскурзийка, малко гости, и ваканцията свършила.

# 138
  • München, Deutschland
Нашата община отново ме изненада приятно. Пуснали са на всеки в пощата Mobilitätsumfrage, с участие по желание, безплатно порто. Питат ни какъв е (бил) нашият Mobilitätsverhalten на 20.10, как сме пътували, докъде, с какво превозно средство и ни подканят да изкажем мнение какво бихме искали и какво да се подобри.

След последното умфраге и в резултат на желанията на хората, са направили ремонт на двете с бан спирки, въвели са експресбус, както и градчето е получило някаква награда за добри условия за колоездачи. Сега мислят в посока familien- и altersgerechte Umbauten, но сондират първо мнения.

Нз ще смогна ли да участвам, но попринцип така си представям да работи една адекватна община.

# 139
  • Germany
Криси, това може и да е някаква национална инициатива, защото точно днес, големият ми син ми разказа, че е имало подобно запитване в нашето градче.

# 140
Коктейлски, да дойдеш , ама теб кой да те гледа като...принцеса 😂

Аз само така искам да съм гледан... ако мога да избирам - като кралица. От всичко и по много. Като ми предлагаха през годините когато бях млад и мъже, и жени... аз се правих на интересен. Ся мизерувам, от глупост. Пратете по 20 евро, че ще се разплача...

Забъркал съм си чери лайм водка... Чин-чин

Че откъде пари за водка, че и с лайм. Явно още те търсят...мъже, жени...

# 141

Харц 4, то е ясно.

# 142

Харц 4, то е ясно.

Е,аз съм още нова в групичката та мерси за инфото. Все пак е добре да поопозная съфорумците.
При нас такива питанки не е имало още. Поне аз не знам.

# 143
Като си купя прясно мляко от млекомат трябва ли са го варя преди да го заквася или е преработено като UH млякото в кутиите? Мм ми е донесъл и съм в чуденка Confused.

# 144
Вари се, на млекомата го пише също.

# 145
Благодаря за бързия отговор! Той мм не чете такива неща. Blush Искам са го сложа в Мултикукъра да се закваси през нощта и утре да си носим за училище и работа.

# 146
Мама- ени до сега правила ли си? Получава ли се? Отдавна се каня.

# 147
Надитоо,аз мога да кажа от собствен опит,че домашно квасено кисело мляко се получава еднакво лесно и в Мултикулър и в буркани,завити в одеало! Аз редовно квася мляко от млекомат и винаги става супер! Simple Smile

# 148
Съни, каква закваска ползваш?

# 149
Сега ме навихте за киселото мляко. Ще направя и за нас. 
Аз пак направих от моите соленки, но този път имах маслини и ги направих с маслини.
Сега съм се навила на тиквеник и щтрудел, особено като съседката ме снабди с 10 кг. дюли и за сега само един чай от дюли, ябълки и круши съм сътворила . Ще сложа дюли на щтрудела.

Общи условия

Активация на акаунт