Новоизлюпени септември 2022 🤗

• 20 020
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Пенелопе, много съжалявам за ситуацията. Ужасно е, че се случва точно когато си уязвима с малко бебе. Презервативът сам по себе си не е проблем. Може и за самозадоволяване да е. Може, но едва ли. Но, обидите не, не, не. Това е смачкващо. Всеки човек има нужда да знае, че е приет и обичан. Аз например не съм качила нещо особено, но имам корем, който ме потиска много и ме кара да се чувствам зле. Мъжът ми казва, че не е голяма работа и че ще се махне. Ако ми каже нещо подобно ще се почувствам адски зле. И да ми изневерява няма да е толкова брутално, колкото да ми съсипва самочувствието и себеуважението. Не знам какво да те посъветвам. То отстрани лесно да се каже. Пожелавам ти както и да се развият нещата да е в твоя полза и на бебенцето.

# 691
Пенелопе, много съжалявам за ситуацията. Ужасно е, че се случва точно когато си уязвима с малко бебе. Презервативът сам по себе си не е проблем. Може и за самозадоволяване да е. Може, но едва ли. Но, обидите не, не, не. Това е смачкващо. Всеки човек има нужда да знае, че е приет и обичан. Аз например не съм качила нещо особено, но имам корем, който ме потиска много и ме кара да се чувствам зле. Мъжът ми казва, че не е голяма работа и че ще се махне. Ако ми каже нещо подобно ще се почувствам адски зле. И да ми изневерява няма да е толкова брутално, колкото да ми съсипва самочувствието и себеуважението. Не знам какво да те посъветвам. То отстрани лесно да се каже. Пожелавам ти както и да се развият нещата да е в твоя полза и на бебенцето.
Благодаря ви, съгласна съм никой човек не заслужава да бъде мачкан и унижаван . И най-вече майката на детето ти . Надявам се да взема най-доброто решение за детето и себе си .

# 692
Пенелопе, съжалявам за преживяванията ти! Използван презерватив в тоалетната за самодоволяване...Едва ли...Мъжът ти сам се обърква в лъжите си - първо, че вие сте го ползвали заедно, после пък сам го използвал. И не го е изхвърлил извън дома ви...Не е много умен, извини ме. Но неговото отношение към теб, а и сега с малко бебе...Знам, че ще ти е много трудно сега, но на първо място трябва да си ти и твоето бебе. Не мога да ти дам съвет за развод (особено сега, когато е малко бебето), но ти сама трябва да решиш какво да правиш. Помисли много добре всички варианти. Аз така направих преди години, преди да се разведа. Доста мислих, премислях, не се взема лесно такова решение, особено с дете. Накрая се разведох, като детето ми тогава беше първи клас, излязохме на квартира и не ми беше никак лесно в началото, но бях свободна,бях щастлива.
Съветът ми е добре да помислиш. Прехвърли всички варианти в главата си. И гледай да се запазиш!

# 693
Пенелопе, съжалявам за преживяванията ти! Използван презерватив в тоалетната за самодоволяване...Едва ли...Мъжът ти сам се обърква в лъжите си - първо, че вие сте го ползвали заедно, после пък сам го използвал. И не го е изхвърлил извън дома ви...Не е много умен, извини ме. Но неговото отношение към теб, а и сега с малко бебе...Знам, че ще ти е много трудно сега, но на първо място трябва да си ти и твоето бебе. Не мога да ти дам съвет за развод (особено сега, когато е малко бебето), но ти сама трябва да решиш какво да правиш. Помисли много добре всички варианти. Аз така направих преди години, преди да се разведа. Доста мислих, премислях, не се взема лесно такова решение, особено с дете. Накрая се разведох, като детето ми тогава беше първи клас, излязохме на квартира и не ми беше никак лесно в началото, но бях свободна,бях щастлива.
Съветът ми е добре да помислиш. Прехвърли всички варианти в главата си. И гледай да се запазиш!
Благодаря, Джери . Ще преосмисля всичките варианти и изходи в ситуацията , но аз втора флейта няма да свиря.
Забравих да спомена , чу презервативът не беше изхвърлен в кошчето, а във тоалетната , което ме навява на мисълта , че е било замислено да бъде прикрито . Но е забравил да пусне водата .

# 694
Пенелопе, изпращам ти виртуална прегръдка. Съжалявам за случилото се. Лесно е да те посъветваме да си тръгнеш, но за теб със сигурност няма да е лесно. Обаче никоя жена не заслужава подобно поведение. Аз като голяма параноичка съм скатала едни 1500 лв, ако ми се случи подобно нещо и трябва да се изнеса, защото моите родители не са в София и няма къде да живея. Мм не ми е давал повод, имаме вече 2 деца, но имам лош опит. Трудно е с дете да си хванеш багажа, но сигурна съм, че ще се почувстваш по-добре. Това с презерватива е пълна глупост, не знам как мисли, че ще му се вържеш..

# 695
Пенелопе, изпращам ти виртуална прегръдка. Съжалявам за случилото се. Лесно е да те посъветваме да си тръгнеш, но за теб със сигурност няма да е лесно. Обаче никоя жена не заслужава подобно поведение. Аз като голяма параноичка съм скатала едни 1500 лв, ако ми се случи подобно нещо и трябва да се изнеса, защото моите родители не са в София и няма къде да живея. Мм не ми е давал повод, имаме вече 2 деца, но имам лош опит. Трудно е с дете да си хванеш багажа, но сигурна съм, че ще се почувстваш по-добре. Това с презерватива е пълна глупост, не знам как мисли, че ще му се вържеш..

Благодаря за подкрепата, момичета. Имате и огромна прегръдка от мен.
В случая поставям детето на първо място ребром със вариантите си. Истината е , че на практика връзката ни е приключила. Като се има предвид и подплата от обиди и това вулгарно поведения, мисля , че нямо нужда са си го причинявам и на детето също. Та нали ние майките сме пример за децата си .
Много труда ситуация .
Това не е за първа път заподозрян от мен .
Преди доста години имаше забежка със наша обща позната, което беше едър под кръста за мен. Но със уверения , че нищо не се е случило преглътнах и дадох втори шанс . Да но ето ни тук в тази грозна гледка . Може би още тогава трябваше да си тръгва…. Може би …..

# 696
Penelope2233, много съжалявам, миличка! Ужасно е най-близкият ти човек да ти причинява нещо такова, и то когато си толкова уязвима. Сигурна съм, че съм по-дебела от теб, но ако ММ си позволи дори да ми го намекне, ще го лупна с нещо тежко по тиквата.
Но ако причината да оставаш при него е само за да не расте детето без баща, не мисля, че си заслужава. За детето ще е много по-вредно да вижда такова отношение към майка си, отколкото да е без баща. Още повече, че той е незаинтересован. Израснала съм с втори баща и съм много по-близка с него, отколкото с истинския си. Истинския не е лош човек като цяло, но просто никога не се е вълнувал особено от мен, нито се е опитвал да се сближим. Но не ме е бъркало, защото съм имала у дома загрижен баща. Не мисля, че бихме били близки, дори да живеехме заедно. Просто ти давам гледната точка на детето.
Вече ти си знаеш можеш ли да се справиш сама, въпреки че на практика и сега се справяш. Седни и си напиши на един лист какво би се променило, ако се разведете.
Това с презерватива направи не е за коментиране, както и фактът, че вероятно си е позволил да доведе чужда жена в леглото ви.

# 697
Penelope2233, много съжалявам, миличка! Ужасно е най-близкият ти човек да ти причинява нещо такова, и то когато си толкова уязвима. Сигурна съм, че съм по-дебела от теб, но ако ММ си позволи дори да ми го намекне, ще го лупна с нещо тежко по тиквата.
Но ако причината да оставаш при него е само за да не расте детето без баща, не мисля, че си заслужава. За детето ще е много по-вредно да вижда такова отношение към майка си, отколкото да е без баща. Още повече, че той е незаинтересован. Израснала съм с втори баща и съм много по-близка с него, отколкото с истинския си. Истинския не е лош човек като цяло, но просто никога не се е вълнувал особено от мен, нито се е опитвал да се сближим. Но не ме е бъркало, защото съм имала у дома загрижен баща. Не мисля, че бихме били близки, дори да живеехме заедно. Просто ти давам гледната точка на детето.
Вече ти си знаеш можеш ли да се справиш сама, въпреки че на практика и сега се справяш. Седни и си напиши на един лист какво би се променило, ако се разведете.
Това с презерватива направи не е за коментиране, както и фактът, че вероятно си е позволил да доведе чужда жена в леглото ви.

Благодаря ти , мила. Благодаря ти и за споделеното мнение и гледна точка. Наистина е недопустимо детето да расте във такава среда и в един момент да приема за нормално това да се унижават жените. Аз самата съм се възмущавала на подобни неща , а сега дойде ред да не мога да се възмутя и на собственият си брак . За мен е най-важното тя да расте спокойна и щастлива .
Така е , само мисълта , че е поканил някой в леглото ми ме отвращава . Нищо не може да го оправдае .

# 698
  • София
Аз знам, че каквото и да те съветваме и пишем, решението е много трудно. И отнема време, особено като дойде така изведнъж.
Да се чудиш къде сбърка няма смисъл- минало свършено- аз години маред съжалявай за загубеното време,  а не съм си тръгвала от страх, че друг няма да ме иска,защото не мога да имам деца. И после ме е срам да си го мисля, защото пък, ако бях, нямаше да имам тези двете. Много често двойките се разпадат след дълго чакане на дете. Ние чакахме 5 г. Изобщо не съм и предполагала, че той би могъл да изчезне след раждането. И всичко да се промени. Но хора всякакви, всичко се случва. Оказа се, че и деца мога да имам.
И да- децата го преодоляват, особено ако много им се говори и обяснява защо и как-разбират го. Дори и на 2-3. Но ако родителите им се мразят,а са заедно, вредата е много по- голяма. Момичетата свикват, че трябва да търпят, момчетата се учат, че могат да унижават безнаказано.
Тесс, разсмя ме- моят пък вика- не си дебела, едра си😄то не е ли същото, баси...

# 699
А моя вика - купи си по-широчка блузка, какво толкова! Grinning

# 700
Пенелопе, съжалявам за случилото се. Помисли много добре и си запиши на един лист, от едната страна положителните качества на мъжа ти, от другата- отрицателните или защо да остана с този мъж и защо не трябва да остана с него. Виж кое ще надделее. Със сигурност няма да ти е лесно да вземеш решение. Но помни, че най-доброто възпитание за децата ни е примерът...примерът, който ние им даваме. Според мен по- добре едно дете да е дете на разведени родители, отколкото да е свидетел на такива грозни сцени и да се чувства виновно след време, че заради него единия родител е търпял унижения. Сигурна съм, че ще вземеш най- правилното решение Simple Smile 💋

# 701
  • Варна
Леле, съжалявам, PenelopeConfused Аз няма да давам съвети, защото момичетата вече са ти написали достатъчно. Само идвам да ти кажа, че пращам виртуална прегръдка и се надявам да се наредят нещата по най-добрия начин за теб и малката. Дано твоите родители и близки те подкрепят и помогнат в ситуацията. Ако можеш да разчиташ на тях - възползвай се. Heart

# 702
Много гадна ситуация, наистина 😔 но момичетата вече го казаха. Няма смисъл да търпиш такива отношение, а и щом така се държи това вече е токсичност и се започва с един порочен кръг. Ще търпиш, търпиш, той ще продължава да те обижда, което е недопустимо в една връзка. Мъжът трябва да подкрепя жената, да й дава сили, без значение как изглежда и колко се е променила след раждането. Започне ли се да те мачка, това вече не е любов. Тя явно отдавна си е тръгнала. За съжаление решението е доста тежко за взимане, но да не говорим, че не се интересува от детето... Това няма как да се толерира..

# 703
Penelope2233, каквото и да напиша, колкото и са те “прегръщам” все тая. Ще си го изстрадаш. И няма да е ден, два или месец. Но рано или късно пак ще се изправиш. Просто трябва да си го изживееш. Виждам как ти се иска да прочетеш, че не е направил нищо, но никой тук не може да ти каже така ли е или не. Хората се карат. Двойките минават през различни етапи във взаимоотношенията си. Понякога си казват някоя дума на криво. Има спадове, върхове… Понякога мъжете по-трудно свикват с новото попълнение в семейството, с отговорностите. В дадена ситуация бих могла да оправдая нещо от това, ако е временно и прецедент. Но няма оправдание за мъж, вкарал чужда жена в семейния си дом. Това според моите разбирания е най-висшата форма на неуважение и незачитане към жената до него. Няма по-долна и жалка постъпка. Дано при вас не е това! Освен това има голяма вероятност да не те търси теб или детето, за да го търсиш ти и да “клекнеш”. В такива ситуации хората стават големи манипулатори.

# 704
Благодаря ви прекрасни , момичета. Съжалявам ако съм ви натоварила със моите неволи . Наистина ще обмисля много добре нещата. А , фактически той сам е направил избора си да не ни търси и да се интересува за детето ни . Аз не бих потърсила такъв човек . Истински манипулатор . Нека си живее живота както сметне за добре.
Да , имам страхотно , всеотдайно семейство което ме подкрепя за всичко и су чувствам щастлива и обичана при родителите си . Ще разчитам на тяхната морална помощ за да се справя със стреса . Прегръщам ви , благодаря за подкрепата ,вие сте страхотни ♥♥♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт