Бързи въпроси и отговори деца - 3

• 36 928
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
И моята е почти на три клякам долу ако иска гуш,което рядко се случва,дигам я само да й измия дупето на мивката 😃

# 76
Е ако не го нося няма как да стигнем до градината изобщо сутрин. Няма да иска да ходи натам сам...

Има скутер, не иска да го кара. И колело му взех, но нещо обърках при монтажа и сега е неизползваемо Grinning (не знам има ли иконка за face palm)
 Тротинетка и ride-on може ли да се карат през зимата? Можете ли да ми покажете някакви примерно картинки да ходя да търся?
Такова дали да му взимам? През зимата няма да стане сигурно, но дали е подходящо за голямо дете?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:50 от Little heart

# 77
Триколките са за мънички деца, на 3 години може би баланс байк или просто тръгвайте по-рано сутрин, за да има време за фасони и да стигнете навреме. Ако отсега отстъпваш на капризи, доста по-тежко ще става. Ще го изполва срещу теб винаги. На 3 години нищо не му пречи да ходи сам, освен навика, че може да те манипулира.

# 78
Ще тръгнете по- рано за градината. Аз пеша стигам за 7-8 Мин, с дъщеря ми в началото сме вървяли по 20мин. Сега съкратихме времето. Говорим си, показвам разни неща по- пътя. И мен се мъчеше да пробва, налагаше да стоя да чакам да се нарече. Налагало се е да вървим докато реве. Не е било съвсем доброволно Grinning Научи се, че няма да мине номера. Периодично пак се пробва дали не съм размислила.
Напълно са способни да вървят,както са способни и да манипулират.
На 3г не бих взела нищо, чрез което аз да трябва да движа.
Бакалов разстояние е градината?

# 79
В Стара Загора доколкото съм запозната нямаме такава екстра площадка.
Засега мисля да ги прибера в 1-2 големи кашона и да ги занеса в квартала на баба ми. Там наблизко има ромска махала и може би дечицата ще им се зарадват. Само това ми идва на ум.
Има, има. Ако още не си дала играчките, пиши ми и ще ти кажа къде е.

# 80
Има ли в момента някакъв вирус с кашлица върлуващ из ясли/градини?
Малкият ходи 3 дена и днес го взимам с бележка от госпожата, че има кашлица и да вземем мерки.
Същото казаха и за още едно детенце, с чиято майка се засякохме на входа.
Просто вече съм в шах и мат. Две седмици го задържах в нас, след последните сополи, уж за да се позакрепи. Сега 3 дена ходи и хоп кашлица. Sad

# 81
Здравейте, дъщеря ми още не е посещавала тази година ДГ, ходила е последно през май. Но поради голямото отсъствие им трябва микробиология и паразитно изследване.
За първото нося проба в лабораторията, а второто е това с лепенката, нали? Как процедирате вие? Миналата година и го направи лаборантка - травмиращо си е. Гледам, че има комплект за домашни условия по аптеките.. може ли така?

# 82
Абсурд там аз вкъщи й взех всичко,дават в лабораториите нужните неща

# 83
Такива стъкалца могат да се вземат само от лаборатория, по аптеките ги няма, да знаете.

# 84
Купува се стъкло, има във всяка аптека. Вкъщи внимателно залепете тиксо и после слагате на стъклото. Просто обяснете на детето какво ще направите. Винаги аз съм взимала пробата, нищо плашещо няма като знае, че мама ще сложи за малко лепенка на дупето. Може да покажете на ръчичка да се убеди, че е безболезнено.

# 85
Може да са започнали да продават, но лично аз преди година обиколих 3-4 аптеки и не намерих. Накрая ми казаха, че в аптеките не продават, а дават от лабораториите.

# 86
В Стара Загора също ми казаха, че не продават по аптеките. Аз за всеки случай проверих в 2 и като не намерих, отидох в избраната от мен лаборатория и си взех от там.
Малко оплетох тиксото при взимане на пробата в къщи и се бях притеснила, дали няма да ни връщат за втора проба.
После лаборантката ми каза, че това стъкло е малко проформа и просто го изискват. Реално те си вземали каквото им трябва от фекалната проба в кутийката. Simple Smile

# 87
Последно преди 2 месеца купувах, нямам представа дали понастоящем има проблем. За Варна става въпрос 🤷‍♀️

# 88
На нас в лабораторията също ни казаха, че няма нужда от стъкло.

# 89
Стъкло купих от аптека Фрамар Варна .

Общи условия

Активация на акаунт