София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 5

• 25 333
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имаше един точно срещу входа на топлофикация на ул. Ястребец - не ми е правил обувки, но съм носила раница да ми зашие и се справи добре. Иначе за обувки ползвам в подлеза при мол България - ателието е точно срещу стълбите и асансьора при влизането откъм Борово. Една жена е обущар и работи много добре.

# 211
Имаше един точно срещу входа на топлофикация на ул. Ястребец - не ми е правил обувки, но съм носила раница да ми зашие и се справи добре. Иначе за обувки ползвам в подлеза при мол България - ателието е точно срещу стълбите и асансьора при влизането откъм Борово. Една жена е обущар и работи много добре.
Благодаря ви за отговора. Не съм от района и ще ми е трудно да ги посетя, ако имате координати да звънна да питам, става въпрос за залепване на кожено яке. На мой близък възрастен е и да не се разкарва излишно

# 212
  • Sofia
Това е от гугъл, от вратата на въпросното ателие в подлеза. Не знам дали тел. е актуален.

# 213
Това е от гугъл, от вратата на въпросното ателие в подлеза. Не знам дали тел. е актуален.

Много ви благодаря

# 214
Здравейте,
Може ли някой запознат да ми даде информация за шивачка в района? Лотарията около бул. България също ми е удобна! Трябва ми за скъсяване на дрехи! Благодаря!

# 215
  • Countryside
В подлеза на България и Каблешков има шивашко ателие, жената е мила и работи добре.

# 216
  • Sofia
Здравейте,
Може ли някой запознат да ми даде информация за шивачка в района? Лотарията около бул. България също ми е удобна! Трябва ми за скъсяване на дрехи! Благодаря!

Ателиета има на ул. Солун до месарницата - жената е рускиня и цените са нормални.
Има и на Хан Паган - там мисля, че е по-скъпо.

# 217
Каква е цената на смокините на пазар Красно село?

# 218
Профилактиката на топлата вода продължава ли още? С бойлер сме и все още не съм го спряла, но ако е свършила,   да го изключвам.

Каква е цената на смокините на пазар Красно село?

Варират. Има и по 4.50, и по 8 лв. Зависи от сорта.

А шивачка има и на пазара "Красно село"- в едно каренце срещу "Москвича".

# 219
ТиЛи, изключвай бойлера 🙂

# 220
ТиЛи, изключвай бойлера 🙂

Мерси!!! HugHugHug

# 221
Препоръчайте ми добър басейн в нашия район.

# 222
  • София
Ако някой е ходил или ще ходи до К-нд на Каблешков дали знае отблокирана ли е АПС на Спиди?

# 223
Мили мами дайте предложения за празнуване на рожден ден на мъник на 3 години в района. Детски кът ще е предимство🙂Основно гостите ще са възрастни. Да е уютно и с добра кухня.

Ако се сетите за добри предложения бих помислила и за извън района😄

# 224

Общи условия

Активация на акаунт