София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 5

• 25 327
  • 275
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Аз БеБе гардън за тригодишно категорично не препоръчвам. Там става голяма лудница и не мисля, че много ги пазят и контролират. Ако има и други деца освен рожденика, много ми харесва Малкият град. Детско клубче си е, но и частта за възрастните е ОК. Собствениците са много мили и храната (тип парти кетъринг) е съвсем ОК.

# 226
Благодаря и на двете за предложенията🙂

# 227
  • Sofia
Здравейте бихте ли препоръчали педиатър за бебе в района, който записва пациенти и да не е хомеопат.

# 228
Д-р Станчев, 20 ДКЦ, има кабинет и на ул. Нишава

# 229
  • София
Търся ресторант или пицария за празнуване на РД от възрастни, но ще има и енергично почти двугодишно хлапе. Трябва да има детски кът примерно. С умерени цени. Ще съм благодарна за идеи.

# 230
  • София
Mr. Pizza на бул. България (до Джъмбо) има детски кът с аниматори, а и храната е ОК. Понякога и там е пренаселено, но то си е голямо и популярно за празненства.

# 231
  • София
Благодаря. Ще го погледна.

# 232
Mr. Pizza на бул. България до Джъмбо, до събота поне, когато минах от там беше в ремонт. Проверете дали вече работи.

# 233
Здравейте, от скоро сме в Красно село и си търся на пешеходно разстояние йога студио и масажи, тъй като съм с малко дете и искам да е възможно най-близо. Дали знаете такива места около пазара и района?

# 234
Miracle@3, масажното студио в хотел Форум - https://mielimassage.studio/

# 235
Здравейте!
Искам да сменя личния ни лекар за мен и майка ми. Дали знаете някой добър в района, който да взима нови пациенти? Под добър имам впредвид поне да дава направления, когато има нужда и да може да се консултираш с него при проблем, а не за всичко да те препраша в спешния център.
Много ще съм благодарна, ако някой ме насочи. Може да бъде в 20то ДКЦ, или някой от МЦ в района, дори и самостоятелна практика да е.
Благодаря предварително.

# 236
Здравейте, има ли в района друг хубав месарски магазин освен Партньори на пазара на Красно Село?

# 237
  • София
Аз харесвам г-н Месар на Родопски извор - в Манастирски ливади се води, но е близо.

# 238
tivancheva, Майстори Месари имат магазин в Ив. Вазов на ул. Димитър Манов 19.

# 239
  • София
На Бъкстон и Вихрен - Старата месарница.
На Слънце и Казбек има Битоля 1 /ако това е името на месарницата/.

Общи условия

Активация на акаунт