София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 5

• 25 369
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
Битоля не работи от години. Не и като месарница.

# 241
  • София
Възможно е. Не съм влизала. Само минавам понякога отвън и съм запомнила надписите.

# 242
Къде има в района йога студио, което работи с Мулти спорт карта?

# 243
Здравейте, да знаете в района за танцови курсове за деца (на 4г. е моето) - може да са модерни или народни, и по възможност да са след 17:00ч защото детето ходи на градина. Благодаря предварително!

# 244
  • София
Здравейте, да знаете в района за танцови курсове за деца (на 4г. е моето) - може да са модерни или народни, и по възможност да са след 17:00ч защото детето ходи на градина. Благодаря предварително!
В читалище Витоша има.

# 245

Моя позната води момиченцето си тук:

https://danceacademy.bg/2017/08/31/%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%86%d0%b … %d0%b0-3-5%d0%b3/

Знам от нея, че заплаща на посещение, не на абонамент.

# 246
Искам да поръчам рамки за картини, ако може по-наблизо. Има ли още в квартала такова място? Мисля, че в темата се споменаваше ателие на ул. Вихрен. Прерових назад, но не можах да открия. Може и малко по-далеч, разбира се. Благодаря!

# 247
Търся в квартала фризьорка за подстрижка на 3 годишен. Да е с отношение към деца.

# 248
  • София
Вижте дали около вас има салони Пъзел. Те са си детски салони - има специални столчета, играчки, телевизори с детски филмчета, фризьорите са свикнали и се отнасят добре с децата. Моите ходят там от 2-годишни и сме доволни.

# 249
Търся в квартала фризьорка за подстрижка на 3 годишен. Да е с отношение към деца.
Моя син го водя в Пъзел на ул. Лъвски рид в Манастирски при Таня. Много съм доволна, от бебе ходи при нея.

# 250
  • Sofia
Има Пъзел и в Борово

# 251
Много ви благодаря, дами🥰

# 252
Търся в района оформяне на на вежди с конец? Има ли наблизо такава услуга?

# 253
Моля за препоръки за заведение в районна подходящо за организиране на бебешка погача. Ако има и градина, ще е идеално.

# 254
Eunoia, препоръчвам Sugarland на ул. Хубча, близо до пазара Красно село.

Общи условия

Активация на акаунт