София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 5

• 25 316
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
Може би са почнали много да ги лъжат с часове и предпочитат да залагат на сигурните си клиенти. Кой знае, само предполагам, но и в профила го пише с голяма удивителна 😀

@Ала-Бала, благодаря!

# 271
Мога да препоръчам само на интерпред, ако е удобно. Просто от години ходя и си преследвам фризьорката, защото всеки опит с друг завършва апокашиптично.

# 272
Запазих си час за House of Adonis, който са отворили до Хепи на Каблешков. Имат си бръснари за мъжко и фризьор за женското. Като видя финалният резултат ще видим дали ще е препоръка или не 😀

# 273
Здравейте! Може ли да ми препоръчате автосервиз в района?

Аз ходя в един автосервиз в Княжево. Много съм доволна. Ако искате ще ви дам телефон на човека на лично съобщение

Здравейте, аз също се интересувам от автосервиза. Моля да ни изпратите контакти.

# 274
  • София
Здравейте!

Някой знае ли дали няма промяна в графика на д-р Даниела Иванова и д-р Георги Георгиев на ул. Царево село ( май така беше името на улицата)? Вече втори път отивам в следобедните часове да посетя д-р Георгиев, но е пълно с деца с родители, които казват, че д-р Иванова преглежда в момента. И се отказвам да чакам съответно. Досега опитвах в дни вторник и сряда около 16 ч.. По график следва да е той в следобедните часове, но явно не е.

# 275
  • София
Др Георгиев не преглежда от почти година. Нямам представа какво се е случило. Иванова преглежда всички но е някакъв безумен хаос

quote author=Pandachina
link=topic=1488966.msg50189805#msg50189805 date=1757531755]
Здравейте!

Някой знае ли дали няма промяна в графика на д-р Даниела Иванова и д-р Георги Георгиев на ул. Царево село ( май така беше името на улицата)? Вече втори път отивам в следобедните часове да посетя д-р Георгиев, но е пълно с деца с родители, които казват, че д-р Иванова преглежда в момента. И се отказвам да чакам съответно. Досега опитвах в дни вторник и сряда около 16 ч.. По график следва да е той в следобедните часове, но явно не е.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт