Прочетох предходната тема за мъжете водолеи, т.к. имам вземане-даване с един представител, но за момента съм се оставила "по течението", каквото стане. Преди почти година приключих дълга, а в края мъчителна връзка с мъж Дева, и май не ми се навлиза в сериозни отношения за момента. И аз съм водолейче, като с гореспоменатия господин сме родени в последователни дни, странна ще е тази "работа" отсега го знам, но ще видим, не мога да го "усетя" много към момента, а от предишната тема разбирам, че е съвсем възможно и да не го усетя изобщо....Странни сме - факт. 
Не е и романтичен също. Никога няма да се сети да ми подари цвете без повод или подарък, все трябва да му кажа точно какво искам.
Не е и романтичен също. Никога няма да се сети да ми подари цвете без повод или подарък, все трябва да му кажа точно какво искам.
Като плаче или изразява емоции, казва че изглеждал слаб и затова не обичал да се разкрива. Странна мъжка работа
С времето започна сякаш да прилича на мен и да е една идея по-разговорлив, забавен, споделящ.
Въпреки че имах едно гадже пак водолей (явно ме привличат
) - само че януарски- пълна противоположност на моя, с който доста емоции изпитах, сваляше ми звезди, подаряваше рози, но пък се оказа женкар.
Като плаче или изразява емоции, казва че изглеждал слаб и затова не обичал да се разкрива. Странна мъжка работа
С времето започна сякаш да прилича на мен и да е една идея по-разговорлив, забавен, споделящ.
Въпреки че имах едно гадже пак водолей (явно ме привличат
) - само че януарски- пълна противоположност на моя, с който доста емоции изпитах, сваляше ми звезди, подаряваше рози, но пък се оказа женкар.
Май в предишната тема бях писала за него и какви щуротии правеше.Препоръчани теми