Подходящо поведение от моят свекър?

• 4 110
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Какво общо има чуждото мнение,когато ти намираш нещо за нередно!?
Не знам от коя Западна Европа си, но явно някоя много примиренческа ще да е.
Гугъл транслейт явно е почнал да поставя най-накрая правилно запетаите.

# 16
  • Пловдив
От оная Западна Европа, в която всичко е различно и в която мъжете им не знаят дали такова поведение на собствения им баща е нормално, ами чакат бг мамите да кажат. Wink

# 17
Ако ти се налага да събираш мнения от форум, за да убедиш мъжът си, че педофилията е лошо нещо... да знаеш, че имаш по-голям проблем от този с баща му...
Нали.. в случай, че темата не е пързалка.

# 18
  • София
Благодаря ви за подкрепящите коментари.  Не съм лош актьор. И със сигурност не съм от Близкия изток.  Аз съм майка от Западна Европа, която се опитва да защити детето си.  Вече имах контакт с професионалисти.  Но очевидно трябва да се уверя, че не е имало културни недоразумения.  

Пиша това в Google Translate, но знам достатъчно български, за да мога да направя някои корекции.  Например използва грешна дума за свекър, затова я коригирах.  

Няма да има повече описания.  Но всякакви по-полезни коментари биха били добри, тъй като трябва да говоря отново със съпруга си.  Чувствам, че той приема по-сериозно моите родителски притеснения, ако знае, че българските майки мислят по същия начин.  В противен случай може просто да се отхвърли като западноевропейска модерна странност.

Пълни глупости...

# 19
Не съм никак убедена в достоверността на темата и винаги се чудя какво се целѝ с такива теми.  Както и съседната за битата жена.
Авт.преводач явно вече прави чудеса.
Но дори да е вярно,  що за риторичен въпрос! Поведението е най-меко казано неподходящо.

# 20
  • София
Не съм никак убедена в достоверността на темата и винаги се чудя какво се целѝ с такива теми.  Както и съседната за битата жена.
Авт.преводач явно вече прави чудеса.
Но дори да е вярно,  що за риторичен въпрос! Поведението е най-меко казано неподходящо.
Компенсиране на липсващо внимание вкъщи.

# 21
Не съм сигурен какво мога да направя, за да ви убедя, че съм искрен, без да компрометирам личното си пространство и това на детето ми. О, добре.  Просто така стоят нещата.

# 22
На пързалка ми мирише. Не че няма дърти пезевенци, но тая наивност и старателно описание от страна на "питащата"... на правилен български...
А междувременно авторката смени пола си. Справка, поста над моя.

# 23
  • Пловдив
Просто този път Гугъл убедително обърка рода на прилагателното. В никой, обаче, от предните постове Гугъл не грешеше за род.

# 24
Все пак имаме гледната точка на едната страна и не се знае дали е 100% обективна. ММ например като види малко русо момиченце и се нахилва като теле в железница. Знам ли, ако беше разрешено сигурно би го и награбил да го разцелува и нагушка. И ми е казвал "кой знае за какъв ли перверзник може да ме сметнат хората, а всъщност в това нахилване няма и грам сексуален подтекст, а само носталгия към нашето малко момиченце, което отдавна е пораснало".  Тоест умиление някакво към спомените. И за разни изваяни млади момичета съм го питала какво мисли и той ми казва, че ги гледа като скулптури в музей. Тоест възхищава се на телата им, но изобщо не може да погледне сексуално на момичета на възрастта на дъщеря ни.  Та кой го знае и свекъра, може да съжалява, че не е имал момиченце и изобщо нещата да не са такива.

# 25
А други жени познати тук в България за 6 месеца не намери ли? Извън семейния кръг? Защо не попита тях, а чак пусна тема в БГМАМА?

# 26
  • София
Аз съм детски учител и като видя малко дете ми идва да го награбя и нацелувам. Но поне съм жена. На площадката ми свикнаха, самите деца ме прегръщат, на работа също. Но ми е много трудно като видя непознато дете - едва се сдър жам Simple Smile
Не ми се мисли, ако бях мъж. То, сигурно така е трябвало, с моята мъжка енергия, но поне визуално съм жена и не будя подозрения в педофилия Simple Smile

# 27
Кърт Вонегът ли имаше някакъв разказ, много смътен спомен имам, дето действието се развиваше в бъдещето, около училищата имаше телени огради, на възрастните забранено да доближават децата, да не се случи някой педофил, и един стар учител без собствени деца обичаше да гледа през оградата как играят, та беше много подозрителен за хората. Не помня какво стана, но страхът от педофили беше доведен до крайност и до пълна изолация на децата. Някой чел ли го е?

# 28
  • Terra incognita
Пълен фейк в тази тема.
Не знам чия извратеняшка глава роди тази гадост.
Поне да се беше постарала да пишеш и да се изразяваш като чужденец.
Не мисля, че съществува култура ( цивилизована), в която подобно нещо да е нормално.

# 29
Детето на 2 и малко, само шест месеца сумарно в България, обаче си чула за мамата, за СО и пускаш тема?
Ся, извинявайте, ама...

Общи условия

Активация на акаунт