Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 778
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Не знам колко по-простичко и разбираемо да го напиша - другите - други са зодии,  жени, мъже, неясни, деца, възрастни, глупаци - другите.
Щото сме в зодиите - един козирог се мисли за много по-прав, отколкото всеки лъв и овен, взети заедно.
А пък това, че не виждаме и не разбираме защо някой смята себе си за прав, обикновено е наш недостатък.

# 212
Ми аз примерно не винаги съм била права… И съм си признавала.
Чак пък недостатък!😄

# 213
  • София
Девите се мислят за най- прави от мене да знаете Joy

# 214
  • Тра-ла-ла
Половината зодиак се имат за най-най-най-прави/умни/неотразими...поради някакви мъгляви причини. А "най-най-то" винаги е съпроводено с инатлък, напук и "Къде съм аз, къде сте вий?!" Joy

# 215

Мани, мани, ужасни са.
Преди седмица говорим с майка ми за прераждането. Тя е Дева.
А отдавна не ме вълнуват тия работи. Дали има или няма. Като отида ще разбера.
Но тя нали разказва, че тези дето страдали и им са се случвали гадости, каквито и да е, значи са го заслужили.
Което е дразнещо и повърхностно.
Но и отвърнах с нейните камъни.
Викам и - ми тогава на теб като ти се е случило това и онова, ти какво си направила в предишен живот.
Малейй, побесня Joy

# 216
  • Бургас
Девите имат склонност да се вманиачават до краен предел в нещо-било теория, хоби, работа, а бе "нещо", до степен крайност, а после отиват на "нещо" друго и пак така.Може да видиш различни лица и при тях.

# 217
За Дева имам някакви надежди, че в един момент ще се осъзнае защото е много аналитична , но въпрос на характер да си признае. Обаче това за Лъв ( мъж)- НИКОГА няма да се получи, на него измачално мисленето му е самосиндикално той грам пространствено мислене няма, за Скорпион ти трябват железни нерви да отстояващ правотата срещу твърдоглавието му , а Козирог ...при него е за спорта.

# 218
От земните зодии единствено жена Телец е в състояние да изтърпи драматизма на мъжа Риби. 😂

За мъжете Телци мнението ми е, че ако ненавиждаш зверски някой от тях до степен да искаш да се самоубие, ограничи го да живее с жени Водолей. 😁

# 219
Хаххахахх😁😁😂😂😂😂😂😂
Много ме разсмя, честно! И аз си викам защо плюят толкова тези телци! Мъжът ми е телец, аз съм доволна! А реално аз съм била ненормална-водолей съм!😂😂😂

# 220
eleaa, всъщност това е едната част, другата, която спестих, е, че комбинацията Телец - Водолей е една от онези двойки, коите идеално се вписват в репликата - "Десет неща, които мразя в теб". Поне привидно, на повърхността... Сред зодиите има още няколко такива двойки, не са много, които са толкова различни, но по някакъв необясним начин се привличат. Борба на характери. Ако се получи, се получава нещо наистина красиво. Ако ли не - всеки получава урок, урок за душите най-вече.

# 221
Напоследък се оказва, че много двойки жена Водолей с мъж Близнаци и обратно познавам. И са добре и щастливи. Има златна среда и при водолеите хъхъхъ.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 19:45 от Реа

# 222

не го мисля, просто винаги съм права

Девите имат склонност да се вманиачават до краен предел в нещо-било теория, хоби, работа, а бе "нещо", до степен крайност, а после отиват на "нещо" друго и пак така.Може да видиш различни лица и при тях.

и ти си права

# 223
Напоследък се оказва, че много двойки жена Водолей с мъж Близнаци и обратно. И са добре и щастливи. Има златна среда и при водолеите хъхъхъ.
Има логика в думите ти! Може би въпреки осъзнатите различията в характерите, желанието да бъдеш именно с този човек създава сплотеност! Ние умеем да се допълваме и надграждаме!

# 224
Не разбирам защо толкова негативи за Водолеите. Е, съгласна съм, че и те избухват и са малко луди, но пък моят съм го опитомила ,дотолкова,  че само като повиша тон и отстъпва. Често има и сблъсъци, но винаги аз излизам права.

Общи условия

Активация на акаунт