Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 34 128
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Да, вътре е нещо страшно, независима как изглежда отвън.Тежко е да живееш около такива хора.Иначе да се справят и оцеляват в трудни ситуации, да стискат зъби умеят много добре.

# 511
  • Тра-ла-ла
Забелязали ли сте дали Скорпитата по някакъв начин заграждат и придърпват сериозните си партньорки (приятелки, съпруги)?! Имам предвид не тотално да ги изолират от останалия свят. Но по един или друг начин да направят така, че партньорката да е лепната за тях.

# 512
Не, но когато се влюбят истински имат способността да се вкопчват и в идеята за общо бъдеще, и фиксирано в човека, като така вредят основно  на себе си. В началото на връзката докато опознават партньора наистина се усеща точно обсебване, но това отминава усетят ли, че срещу тях няма "опастност" т.е. могат да имат доверие на партньора.

# 513
Не, поне по мои впечатления. Те самите са свободолюбиви и предполагам затова не им хрумва.

# 514
По мои впечатления са най-обсебващите .

# 515
По мои впечатления са най-обсебващите .
абсолютно!
При моята близка обсебването беше взело застрашителни размери-пълна изолация и тотален контрол на контакти, кореспонденции,излизания,велики драми от грандиозна ревност .

# 516
Тук е моментът да си припомним съдбата какво невероятно чувство за хумор има и колко често срещани са двойки Скорпион - Близнаци.😅

# 517
  • Тра-ла-ла
Тук е моментът да си припомним съдбата какво невероятно чувство за хумор има и колко често срещани са двойки Скорпион - Близнаци.😅
Нито една такава двойка не познавам. Скорпион с Рибки и Лъвички най-често, със Скорпионки дори. Близначките са масово с мъже Деви.

# 518
Скорпионите са ревниви ( в общия случай ) , аз също имам приятелка Скорпион с мъж Близнак , важни са Луна и Венера също . 😀

# 519
Забелязали ли сте дали Скорпитата по някакъв начин заграждат и придърпват сериозните си партньорки (приятелки, съпруги)?! Имам предвид не тотално да ги изолират от останалия свят. Но по един или друг начин да направят така, че партньорката да е лепната за тях.
Всички водни зодии го правят

# 520
За мен по-обсебващи са мъжете от въздушните знаци, много умело и неусетно те оплитат.
Скорпионите са настъпателни , ревниви и егоцентрици, но достигайки високо напрежение във връзка по- скоро насочват жилото към себе си и в същия момент умело успяват да насадят в партньора едно особено чуство за вина .

# 521
За мен по-обсебващи са мъжете от въздушните знаци, много умело и неусетно те оплитат.
Скорпионите са настъпателни , ревниви и егоцентрици, но достигайки високо напрежение във връзка по- скоро насочват жилото към себе си и в същия момент умело успяват да насадят в партньора едно особено чуство за вина .
+1
Аз съм Водолей, но грам не харесвам мъж-Водолей!
Като чуя-бягам!:))))

# 522
  • Тра-ла-ла
Най-свободолюбивата и нетрадиционно мислеща зодия Водолей....обсебваща?! Има ли Слънце и/или Венера във Водолей - доста често тези мъже са тефлон за жени Joy Joy Joy Демек трудно някоя да се залепи.

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 11:39 от Джулая

# 523
Сред моите познати януарските водилеи са точно както описва Джулая, но февруарските са коренно различни- обсебват и наглеят.

# 524
При мен най-обсебващи, чак психопатско обсебващи винаги са били мъжете Дева. Най-вече като се влюбят. Бррр.

Общи условия

Активация на акаунт