Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 695
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Бащата на детето ми е Дева. Както много ме обичаше и всичко даваше за мен, изведнъж изплиска легените и всичко завърши с брутална депресия за мен и дъно, което не бях срещала. Към днешна дата всичко е зад гърба ми, разделени сме и гледаме детето споделено. Сега се разбираме добре, но бога ми, 3г.бях в ада заради него. Като чуя мъжка дева и получавм уртикария.

# 631
  • България
Злобари не, в никакъв случай. Имах близък приятел Скорпи - голяма душичка. На всеки да помогне. Имам един колега Скорпи - същият е. Майка ми - и тя. Обаче като отношения не са лесни. В спор въртят, сучат, но не си признават грешките. Мъж Скорпион във връзка доста манипулативен беше и остър камък. Затова вот за най-гадната зодия за мъж според мен 😁
Разбира се.
Близките до мен мъже Скорпиони са на принципа „С чужди – драг, вкъщи – враг.“

# 632
Злобари не, в никакъв случай. Имах близък приятел Скорпи - голяма душичка. На всеки да помогне. Имам един колега Скорпи - същият е. Майка ми - и тя. Обаче като отношения не са лесни. В спор въртят, сучат, но не си признават грешките. Мъж Скорпион във връзка доста манипулативен беше и остър камък. Затова вот за най-гадната зодия за мъж според мен 😁
Разбира се.
Близките до мен мъже Скорпиони са на принципа „С чужди – драг, вкъщи – враг.“

Не познавам Скорпион, мъж или жена, който да не е щедър, да не подкрепя и помага на хората около себе си. Някои на непознати обичат да са в помощ с блогове, опит, съвети и така нататък. Но вкъщи.... да го формулирам така скандалите са на ниво и класа!

Добри новини за мъжа Стрелец, значи, щом несериозен е най-лошото, което идва на ум. Гледах характеристика на една астроложка в Ютюб (не знам дали мога да споменавам имена) и се изумих, колко точно описа егото на архитипа Стрелец: смятал, че всички хора би било прекрасно, ако не са тънкообидни, защото той просто трябва да си говори както си говори 😁 и ако някой се е засегнал, означава, че просто не разбира от шега.

# 633
Правилно за Стрелец. Много мразя някой да ми се обижда за глупости 😃

# 634
Погази границите на Скорпиона, и ще те убие с правата лопата.
Не защото се е обидил, а за профилактика. Щом имаш топки да газиш, ще си изядеш и последствията. 🤣
Не ти конкретно, архетипа Стрелец.

# 635
Погази границите на Скорпиона, и ще те убие с правата лопата.
Не защото се е обидил, а за профилактика. Щом имаш топки да газиш, ще си изядеш и последствията. 🤣
Не ти конкретно, архетипа Стрелец.

Това и аз го правя, между другото😂, ако обидите зачестят. Не знаех, че може да е архетипа Стрелец в наталната карта, аз имам доста Стрелец също. И после не била точна наука астрологията ли..?

# 636
Зависи от много неща, не само от асцендента или Луната, а и от възпитанието, социалната среда и личната мъдрост.
Моите Стрелци не са нито безпардонни, нито нагли. От приятеля ми пък не съм чула грозно изпълнение към когото и да било. И съученичките ми Стрелкини са все така премерени хора, а не диваци, както ги изтипосват във форума.
Чета такива безумства, че косата ми се изправя.

# 637
  • ВАРНА
Мъж Стрелец, изключително ерудиран познавам. Обича новото, интересното, приключенското, предизвиква себе си постоянно. За доста хора може би изглежда алогично и самоубийствено, но си търси адреналина 😊 Уравновесен и спокоен изжлежда, неконфликтен, но само жена му си знае какво е вкъщи. Тя също споделя хобитата му, много оправна и способна, тип мъжко момиче, а не кифла. Откровен не с цел да обижда, а наистина казва каквото мисли, без да го формулира дипломатично. Повече душевното и преживяванията цени  отколкото материалистичното трупане и парадиране. С децата се опитва да ги научи да бъдат преди всичко добри хора и споделят много семейни излети. За приятел и компания - супер е 😊

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 16:26 от morgana07

# 638
To това е най-дразнещото на Стрелеца - той е откровен, независимо дали е толкоз важно да си откровен в момента.

# 639
независимо дали е толкоз важно да си откровен в момента.
Това не го разбрах. Ако не си откровен, все едно в какъв момент, то какъв си?
Мъж Стрелец ми идва много вей прах и несериозни. Познавам няколко - голямо дрънкане и нищоправене, все са увъртяни в някакви схеми. Тресе ги Питър Пан синдром.

# 640
Изразяване с дипломатичност им липсва 😉

# 641
независимо дали е толкоз важно да си откровен в момента.
Това не го разбрах. Ако не си откровен, все едно в какъв момент, то какъв си?

"Изглеждаш изморена" е пример за това, за което говорех. Не казах "липса да дипломатичност", защото твърде често представят липсата си на такт като откровеност.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 20:01 от Cafe

# 642
  • Тра-ла-ла
Откровеност не е точната дума. Просто нямат филтър на устата и егоистично не им пука, че ще изплющят някакво мнение, вместо да помислят: 1. Има ли нужда въобще да го казват или 2. Как да го кажат по-уважително и завоалирано.

Овните са същите.

# 643
По мои впечатления от Стрелците, които познавам, те не са груби и безпардонни, може би само една идея по-прями и откровени. Описанието на астроложката е в известна степен преувеличено с комичен ефект, но не далеч от истината. Каквото им е на сърцето на Стрелците, това и на устата - което си има предимството, че знаеш какво мислят и не се прикриват или да играят номера. В същото време, няма лоша умисъл зад думите им, да наранят, или обидят.

# 644
Според мен всяка язвителна реплика излезнала от устата на стрелец е целенасочена и с умисъл!

Общи условия

Активация на акаунт