Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 697
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Мъжете Деви са женкари, обожават да флиртуват и умеят да виреят добре в колективи само от жени.
Типични Нарциси, царе на ехидните подигравки и умели кукловоди.

# 616
Мъжете Деви са женкари, обожават да флиртуват и умеят да виреят добре в колективи само от жени.
Типични Нарциси, царе на ехидните подигравки и умели кукловоди.

Вярно, че много приятелки-жени имат.

# 617
Забравих да добавя - параноично ревниви, хлъзгави и изключително безскрупулни. Две връзки с Деви съм имала, жестоки хора.
Липсва им мъжкото, което го има в Овен, Телец, Скорпион, Лъв, дори галантните и веещи се все нанякъде  Риби са по - добре от тях.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 23:06 от ConnieS

# 618
И аз съм имала 2 връзки с Дева, едната продължи няколко години. След като се разделихме и в двата случая мъжът Дева буквално се побърка. Заради единия (по-продължителната връзка) чак в полицията ходих...Големи са психари. И да - много ревниви.

# 619
Най-фаталната ми връзка досега е била с мъж Дева – завърши посредством трагичен случай. Аз също съм Дева. Да, психари са, но и доста дълбоко се спускат в отношенията за разлика от други знаци, които са отявлени нарцисисти и грандомани (Лъв, Овен, Телец).
Продължавам да твърдя, че по-зле от мъж Близнаци нЕма.

# 620
Мале, ужас, Fire! Отървала съм се леко, явно. Имах и аз една краткотрайна връзка с мъж Дева, който сам си вкара автогол с въздишки по бившата му и когото зарязах на третия месец.

Вярно, че са прилепчиви - цяла година след това писа по празници, по именни дни, ей така, от нищото, без контакт, без нищо, без отговор от моя страна.

# 621
Много са ненормални, ако се влюбят и се разделите. Но пък за приятели или просто за събеседници са много готини. Странни хора.

# 622
Познавам един семеен мъж Дева. Жена му Везни го прави на мармалад. Изневерява му от години с много мъже, гони го от дома в който живеят и му взима колата. Като го изгони той й реве, заплашва, че се самоубие с какво ли не, а тя друга луда. Наслаждава се на това да го унижава месеци наред, постоянно си пишат съобшения и накрая като й изпрати букет с цветя вземе и си го прибере. И после пак така и пак така. Парите тя ги вади и знае, че той е за парите с нея. Не мога да разбера как има хора  независимо от пола да се унижават толкова много!

# 623
Карате ме да се замислям сега за някои неща, не са съвсем нормални във връзка. То и с бившата му беше една сага, мале, мале! И са подмолни. А аз го игнорирах брутално, защото той ми навреди - не нещо страшно, но все пак. Леко съм се отървала, явно, все пак.

Много са ненормални, ако се влюбят и се разделите. Но пък за приятели или просто за събеседници са много готини. Странни хора.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 23:23 от Анонимен

# 624
  • Тра-ла-ла
Това си е някаква извратена симбиоза между Везничката и Дев-чото.

При мен упорито номер 1 си остават мъжете Козирози. Не диаметрално противоположни, ами направо сме като от различни галактики. Противоположностите се привличали?! Че то нямам една допирна точка с мъжете Козирози. Те са олицетворение на всичко, което не понасям и/или ми е тотално чуждо като действия и мироглед. Към статистиката добавям и вече бивш работодател Козирог.

# 625
Ами този, с когото бях няколко години, голям тормоз ми удари след като се разделих с него. Много нерви изхабих заради простотиите му.

# 626
Между другото сега се замислих и не познавам мъж Дева на висок пост. Не са амбициозни. Жени Дева пък съм обратно впечатление - прилежни и работливи са.

# 627
Подкрепям впечатленията и за двата пола Дева.
А за мъжа Стрелец някакви сериозни оплаквания като най-лоша зодия (настоящия ми)?  Чак не смея да питам, но по-добре да знам 😂

# 628
Мъжете Дева никой не може да им отнеме първото място. Манипулативни, мрънкащи, склонни към зависимости, безотговорни, подмолни.
На никой мъж не можеш да отнемеш първото място Simple Smile За другото - да.

# 629
Мъжът ми е Стрелец (като мен). Много се разбираме и си пасваме. Преди него впечатленията ми бяха, че мъжете от моята зодия са несериозни.
Имала съм шефове мъже Дева. Много умни, общителни и завладяващи околните, но мързеливи.

Общи условия

Активация на акаунт