Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 692
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Най-гадната зодия за мъж за мен е Скорпион - страшно манипулативни и инатливи. А може би елементите ни са били в голям сблъсък. При мен има доста огън в зодиакалния знак, Слънце, Луна. Чувала съм, че мъж Скорпион най-добре се разбира или поне се чувства привлечен от жена Рак, но не знам колко е вярно. Нямам много познания в астрологията, започнах да се интересувам от скоро и ми е много любопитно всичко.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 10:13 от Анонимен

# 601
Аз се замислих кое е по- добре да са два или да е съвкупност от повече елементи в наталната карта🤔
Аз си мисля, че е по-добре да има съвкупност от повече елементи да уравновесяват характера.

# 602
  • Somewhere beyond the moon and stars
Най-гадната зодия за мъж за мен е Скорпион - страшно манипулативни и инатливи. А може би елементите ни са били в голям сблъсък. При мен има доста огън в зодиакалния знак, Слънце, Луна. Чувала съм, че мъж Скорпион най-добре се разбира или поне се чувства привлечен от жена Рак, но не знам колко е вярно. Нямам много познания в астрологията, започнах да се интересувам от скоро и ми е много любопитно всичко.

Аз съм жена Рак и имах за много кратко едно гадже Скорпион. Беше интересен, докато бяхме заедно, писа и звъня с години, след като скъсахме. Още по-дълга такава ситуация с Риби. Като се замисля, всички са искали да са манипулативни (може и такива да съм ги избирала), но моят Водолей е просто на друго ниво.

# 603
  • Тра-ла-ла
Веселим се с готина компания вчера вечерта в един клуб. Дойде приятел на приятел. Седна и не млъкна. Говори през всички, говори вместо всички. Тръгва разговор по някаква тема - той се меси. Някой показва снимки, разказва лични неща - той се меси. Аз пиша нещо в телефона - той ми дудне. Някой започне някаква тема на разговор - той се намесва с бля-бля-то и темата умира. На всяка реплика - трябва да има негов коментар. Знае всички мъдрости на света и се.чувства длъжен да те посвети в тях.....сякаш ти до сега си оцелявал по неведоми пътища Joy Нескончаема латерна. Мен доста ме напрегна и ми наду главата. Добре, че не се застоя много.

Козирог се оказа. Не за първи път ми се случва непознат в заведение да тръгва да ръси непоискани мъдрости и съвети и да хваща някого за слушател. Предишният път, в който ми се е случвало - пак беше Козирог. Joy

# 604
Странно поведение за Козирог,никой от познатите ми мъже и жени от тази зодия не е с логореята,която описваш.

# 605
Сигурно асцендента му е Близнаци или Дева 😀

# 606
  • Тра-ла-ла
Мъжете и жените Козирози са ми фифти-фифти като наблюдения. Или са яко stone face и дори с пистолет не можеш да им измъкнеш думи от устата. Направо да се чудиш дали дишат все още Joy Или са яко бъбриви и все имат какво да кажат, за какво да ти набиват канчето, с какво да се покажат над другите и какви непоискани акъли да ръсят.

# 607
И половината им приказки са кухи .

# 608
И никога не са виновни за нищо

# 609
Как ви се струва работна среда, в която шефове са Bowtie :
1. Слънце и Меркурий в Козирог, Луна и Венера във Водолей, Марс в Скорпион. С Овенско влияние в картата
2. Слънце и Венера във Водолей. Луна - Рак, Марс - Близнаци. С Козирожко влияние в картата.
3. Слънце и Венера в Близнаци, Луна - Риба или Овен, Марс - Рак. С Козирожко влияние в картата.

Какви представи ви изникват за все един от тези мъже?!
Като за бизнесмени са ок, работливи и със свежи идеи. В името на общото благо първият трябва да бъде държан настрана от пряка комуникация с персонал и клиенти.
 За вкъщи не бих изтърпяла никой от тях, много козешки са.😂

# 610
Да налея малко масло в огъня - имам колега Скорпион, който потвърждава теорията ми, че Скорпионите могат да бъдат много състрадателни и добри. Съжалявам, че сте попадали на лоши Скорпиони, но на мен ми се падат все добрички. Не казвам, че са идеални, даже най-зле съм си патила именно от Скорпион. Но като погледна всички от тази зодия в живота ми - и мъже, и жени - не мисля, че са злобари.

# 611
Злобари не, в никакъв случай. Имах близък приятел Скорпи - голяма душичка. На всеки да помогне. Имам един колега Скорпи - същият е. Майка ми - и тя. Обаче като отношения не са лесни. В спор въртят, сучат, но не си признават грешките. Мъж Скорпион във връзка доста манипулативен беше и остър камък. Затова вот за най-гадната зодия за мъж според мен 😁

# 612
Мъжете Дева никой не може да им отнеме първото място. Манипулативни, мрънкащи, склонни към зависимости, безотговорни, подмолни.

# 613
Мъжете Дева са ужас на ужасите. Най-гадната зодия за връзка. Просто за приятели са ок.

# 614
Мъжете Дева никой не може да им отнеме първото място.
Абсолютно! Безконкурентни първенци.

Общи условия

Активация на акаунт