Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 675
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • Тра-ла-ла
Какво ще кажете за Козирог , асц Лув,  венера Скорпион ?
В най-лошия случай....По Козирог и Скорпион ще е постоянно мнителен и тестващ близките си. По Козирог и Лъв - голямо его и смятащ другите за по-нисши. И двете зодии обичат да се надуват с придобивки. Ще има някакво раздвоение по отношение на парите. Козлите са стиснати, Лъвовете по-ларж. По-вероятно да си дава парите за неща, които ще му предадат стойност пред хората.

Луна и Марс къде са?!

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 11:37 от Джулая

# 661
  • София
Коли, дрехи, купони... Що ли ми е познато?

# 662
Трябваха ми години да вкарам Водолея малко у правия път. И пак все не успявам на 100%
И няма да можеш да го направиш.

# 663
Луна везни , Марс в стрелец

# 664
Една комбинация и от мен:
Овен
Луна-стрелец
Венера-риби
Марс-скорпион
Какво мислите? На мен ми прилоша само, докато го писах 😂

# 665
Какво ще кажете за Козирог , асц Лув,  венера Скорпион ?
Този , ако има и  Овен някъде е КОШМАР.

# 666
Луна в Стрелец знам, че е с най-авантюристичен дух. Търсач на силни усещания, адреналин джънки. Любител на пътешествията.

# 667
Какво ще кажете за Козирог , асц Лув,  венера Скорпион ?
Този , ако има и  Овен някъде е КОШМАР.
[/quote
Нее , Луната е везни ]

# 668
  • Тра-ла-ла
Една комбинация и от мен:
Овен
Луна-стрелец
Венера-риби
Марс-скорпион
Какво мислите? На мен ми прилоша само, докато го писах 😂

А Овен
Луна във Везни
Венера в Риби
Марс в Лъв?!

# 669
Джулке, нас с теб все огнените ни горят 😂

# 670
  • Тра-ла-ла
Джулке, нас с теб все огнените ни горят 😂
О, не...този ме пари само временно. Приятелче ми е от почти 20г и от 1 седмица съм на гости на вилата му. Готин добряк е, но диктатурата му е в повече, трудно се съобразява. Ситуациите винаги са "Аз реших, теб не те питам. Или се съгласявай, или се оправяй сама". Педантичен и е критичен за всяка дума и действие (подозирам някой зъл асцендент). Сега разбрах всичките си дефекти, слабости и грешни възгледи за живота, благодарение на него. Joy  За приятел става, за по-дълго време контакт/съжителстване - абсурд.

Бившият ми Овен не е чак такъв типаж.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 13:22 от Джулая

# 671
Кои са злите асценденти да знам, че ми стана интересно? Smile
Аз чета това-онова от астрологията, но до асценденти още не съм стигнала.

# 672
  • Тра-ла-ла
Всяка зодия може да има добри и лоши черти. Т.нар. високо и ниско проявление. Процентното съотношение е различно при всеки.

В конкретния случай визирах определени черти у даден човек, които го правят крив характер

# 673
А Овен
Луна във Везни
Венера в Риби
Марс в Лъв?!

На мен пък доста ми харесва тази комбинация на пръв поглед. Командаджийският нрав и това, дето "аз знам повече", е от Овена, да знаеш (може и Лъвът да се набърква тук)! Марс в Лъв ми говори за активност, Луната във Везни също е симпатична. Венера в Риби пък сигурно дава човек, който може да е доста нежен.

# 674
  • Тра-ла-ла
А Овен
Луна във Везни
Венера в Риби
Марс в Лъв?!

На мен пък доста ми харесва тази комбинация на пръв поглед. Командаджийският нрав и това, дето "аз знам повече", е от Овена, да знаеш!
Знам, че е от Овена. Но при тази комбинация очаквах Овнешкото да е по-омекотено и да се усеща малко чувствителност и съобразителност от Рибата. По-приятелско отношение по Рибата и Лъва. Някаква лекота по Везните.

Общи условия

Активация на акаунт