Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 70 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ще уважа промоцията и ще купя Филаделфия. Simple Smile

# 511
Златни сте, днешния пазар ще е в Билла, и без това сирената са ни основно перо.

# 512
Втори ден вечеряме страхотни котлети с кост и кожа от Била. С една дебела сланинка са😀, български са, пресни са, кожата е много добре почистена, та и тя се яде, като се опече добре.

# 513
Добре че спомена за тези с кожа и кост. Аз вече 2 пъти ям от същата фирма гърди без кост и ми харесват, но са доста мазнички (ако някои пази диета), та заглеждах и тези. Мерси че сподели Simple Smile

# 514
Чери домати, банани и бирата също с добри цени в Била в момента.
Много ни хареса хлебчето със сминдух

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 19:15 от Г-жа Рамацоти

# 515
  • София
Втори ден вечеряме страхотни котлети с кост и кожа от Била. С една дебела сланинка са😀, български са, пресни са, кожата е много добре почистена, та и тя се яде, като се опече добре.
Ние ги започнахме, още когато промоцията им беше 8 лева. После стана 7, а вече са 6. Simple Smile Харесват ни, но ми е интересно какви са тези количества, за да ги предлагат толкова време? Другото интересно е, че до скоро с такъв вид котлети бяха все белгийски. Обикновено им вярвам, когато пише "Българска ферма", но този път е без такъв надпис, а само като производител пише България. По каква ли причина не са "Българска ферма"?

# 516
  • София
Вчера и аз загледах тези котлети в Била. Не купих заради многото сланина и кожа, но щом са хубави, ще куупя.

# 517
Добре че спомена за тези с кожа и кост. Аз вече 2 пъти ям от същата фирма гърди без кост и ми харесват, но са доста мазнички (ако някои пази диета), та заглеждах и тези. Мерси че сподели Simple Smile
Коя е фирмата?

# 518
В запечатана тарелка на охладените витрини са, не на размерно. Изхвърлих вече кутията и не мога да кажа, но ще ги снимам следващия път обещавам. Мисля че е БГ фирмата, има трибагреника отпред на тарелката.

# 519
  • София
Там е работата, че го няма трибагреника, който е на "Българска ферма". Ето едни, купени в сряда на вече по-ниска цена от тази на етикета:

Не са за всеки. С много сланина са. Мъжът ми много я обича и затова ги взехме. Аз ям само месцето. Joy Той се "мъчи" с останалото. Joy

А може би въпросът беше за гърдите без кост? Съжалявам, ако не съм разбрала и ви занимавам излишно.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 16:37 от Тaня67

# 520
  • София
Точно заради тази сланина не ги купих. Доста мазнина ще има при печене

# 521
И ние станахме големи фенове на Била, откакто се преместихме в квартал, в който ни е на 5 минути пеша. Промоциите са разнообразни и от важните категории. Освен това при нас редовно има продукти пак от основните категории, които са на 50% заради изтичащ срок на годност. Не помня откога не съм купувала прясно или кисело мляко на редовна цена. При плодовете и зеленчуците е същото - редовно има неща на 50%, като любимото ми беше през лятото, когато цяло лято ядохме царевица за по 30 ст. бройката. Сега пак взехме прясно мляко на половин цена. Отделно има хубави щандове "разпродажба" и там има попадения. Последното беше соев сос на Кикоман, намален с над 70%. Преди си мислех, че Била е скъп магазин, но вече май е различно.

# 522
  • София
Е, с минус 50 или минус 70 процента преоценка поради срок, никой хранителен магазин не би бил скъп.
И на мен от всички, Билла ми е най-близо.
Купувам от топлата витрина след 20 часа и да, това ми е ОК.
Но и ме озадачи редовната им цена на кисело мляко Балкан 3.6% - 1.99! Същото купих 2 дни по-рано за 0.99лв намалена цена и задраскана редовна 1.29 в Л.
За мен това е червена точка относно ценообразуването им.
Разлики между голяма верига и квартален магазин са обясними предвид количества, регулярност и дългосрочни договори. Но между две конкурентни големи вериги, за мен това е знак да внимавам с цените там.
Няма да ми съборят бюджета, но държа да си харча парите разумно и с ясни приоритети.

# 523
RebelHeart, и в Кауфланд това кисело мляко струва 1,99 лв...😐

# 524
  • София
RebelHeart, и в Кауфланд това кисело мляко струва 1,99 лв...😐
Нередно и нереално ми е. И Кауфланд и Била са достатъчно мащабни и оборотни че да получават поне същите доставни цени.
Но и затова са полезни тези теми - всеки може да си направи собствените изводи без да ги обикаля рафт по рафт 🙂

Общи условия

Активация на акаунт