Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 70 039
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Маслото Monarch, което в момента е намалено в Била, на кое се доближава като вкус?
Хем ми се иска да пробвам, хем ме е страх да не иде в коша

# 496
На мен лично ми харесва и винаги зареждам от него. Със сигурност е по-добро от другите Дойчени.

# 497
Харесвам това масло, при предни оферти бях заредила от него, бързо свърши вкъщи. Наскоро купих голяма опаковка друго непопулярно френско масло от Метро, на него прилича, сметаново на вкус, може би донякъде доближава и това на Президент.

# 498
Днес едва се докопах до цветоулавящите кърпички в Билла. Сложили едни кашони с омекотители баш където са тези кърпички. Все повече пазарувам в Билла. Харесват ми техните промоции

# 499
  • София
На каква цена са цветоулавящите кърпички в Била? На обяд ходих до Била, но не съм търсила кърпичките.

Вчера от Била си купих страхотни орхидеи по 7.99лв./брой.
А днес купих течен Ариел за цветно пране. Беше сложена цена 17.99лв., на касата излезе 39.99лв. Бързах, свършваше ми обедната почивка, но след работа ще ходя да видим коя е актуалната цена.

# 500
И аз често ходя в Била, че ми е най-бързо пазаруването, а и промотата си ги изпълняват.

# 501
Днес едва се докопах до цветоулавящите кърпички в Билла. Сложили едни кашони с омекотители баш където са тези кърпички. Все повече пазарувам в Билла. Харесват ми техните промоции

Пак добре, че ги има. Аз никога не ги намирам, когато са в тази промоция. Ходила съм поредни дни - няма и няма. Сега хич и няма да опитвам.

# 502
Бяха последните 2 опаковки .

# 503

Пак добре, че ги има. Аз никога не ги намирам, когато са в тази промоция. Ходила съм поредни дни - няма и няма. Сега хич и няма да опитвам.
За съжаление наистина от всяка акция има по 2-3 артикула, които все липсват. Преди като работех там, често просто не изпълняваха поръчките от централния склад, тоест липса на наличност там или прпизводителят не си изпълнява поръчките. Което е абсолютна простотия, да си предвидят достатъчно количества щом ще бъде на акция. Аз напоследък обикалям 3-4 магазина в рамките на седмица, за да се снабдя с всичко необходимо, вкл нехранителните продукти. Побъркват хората.

# 504
Този уикенд в Била са намалени всички спагети, макарони и подобни и всички сосове за паста. Също всички вносни сирена като синьо, бри, ементал и т.н. Аз вече се заредих.

# 505
  • София
В BILLA етикетите вече са електронни. Служителите не винаги слагат правилния етикет с цената на правилния продукт. Четете какво пише на продукта и на етикета, за да няма разминаване.

# 506
На мен не ми харесват тези кърпички, мисля, че не са много ефикасни. Когато ходя в ДМ, купувам от техните - имат големи опаковки, които ми стигат за месеци.

# 507
  • софия
Напоследък преоткривам Б. Хубави промоции има. Доволна съм от тази за сирената. Заредих Филаделфия, слайсове на Президент, маскарпоне, Олимпус, Гинес, Монарх. Маслините на промоция са доста солени.
Точно се възхитих каква организация има - веднага етикети с промоционални цени на всичко, а те били електронни. Добре е така.

# 508
Маскарпонето влиза ли в тази промоцията на Била и каква му е цената?

# 509
  • софия
Да. Малкото е около 3 лв., голямото - под 10.

Общи условия

Активация на акаунт