Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Била ми е най-близкия магазин, но има някои неща, които ги купувам от Лидл или Кауфланд. Билата ни е нова, от няколко месеца, чиста, подредена с много приветлив персонал. Има и каси на самообслужване. Голям кеф ми е да пазарувам там.

Днес взех някакъв кашкавал Невенна 750гр за 15 лв от брошурата. Трябваше ми за пица. Честно казано много ми хареса и ще взема пак, не видях докога е промоцията.
Взех и два Ленора - 50 пранета 11.49, две опаковки Феъри - 8.50.

Миналата седмица обаче взех пилешко филе 14 и нещо за килоглам, а в К беше 10лв. Общо взето за различни неща се налага да ходя до различни магазини - най-мразя така.

Факт е обаче, че Била и Лидл повече ми харесват от К.
И мен кашкавалът ме изненада приятно, а бях предубедена, заради цената. Никога не си купувайте Дряново, който също често намалят.

# 541
В Била продават ли блатове "Медовик"?

# 542
  • Пловдив
Само в Березка съм ги виждала.

# 543
В Била няма Медовик, в Булмаг обаче зареждат някои руски стоки и има

# 544
  • оттам, откъдето започва България
В Булмаг само онлайн съм ги виждала, в нашия магазин ги нямаше, когато потърсих. Добре е, че си имаме Берёзка.

# 545
Във Фантастико има

# 546
Вчера снимах опаковката за която споменах няколко страници назад. Свински гърди без кост в Била.

# 547
  • София
Днес от Била си купих пасатар WMF Kult S  500W за 50лв. Имаше и миксери на същата цена. За първи път ги виждам да се предлагат в Била.

# 548
Рискувах с ягоди от Билла. Хрупат малко ама има наченки на сладост.
Нещо имали проблеми с доставките и половината неща от списъка ми ги нямаха.

# 549
Някой да е запознат колко често пускат пресните пуйки? Аз си мисля, че само по големите празници. Това е най-вкусното месо, което съм яла от доста време насам и с удоволствие бих купила пак. Произход: Стара Загора.

# 550
Някой да е запознат колко често пускат пресните пуйки? Аз си мисля, че само по големите празници. Това е най-вкусното месо, което съм яла от доста време насам и с удоволствие бих купила пак. Произход: Стара Загора.
.
В Билла има от днес на акция българска пуйка 1/4.

# 551
  • Карлово
A kak я приготвяш, че аз произвеждам едни мръвки като трески.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 13:04 от ДамаТрефа

# 552
Майка ми прави бялото месо на сарми. Основно ядем на супа. Сварено месо, фиде, девисил и застройка яйце с лимон. Вече четири седмици подред ям супа. Няма толкова плътен бульон.

bright_star, благодаря! Значи не е дефицитен продукт, което е супер.

# 553
  • Карлово
Благодаря.
С 1/4 пуйка бая супа има да ядем.
Ще купя, пък ще видя как да я докарам до вкусна.
Друго какво интересно има от днес, да не пропусна нещо.

# 554
Свареното пуешко месо може да се смеси със сметанов сос. Към него може да се добавят и гъбки.

Общи условия

Активация на акаунт