Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 957
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Бях попаднала на един ютюб канал See Mindy Mom и тя казва,че и в Америка са поскъпнали яйцата и ще ги използват по-малко. Grin

Скрит текст:
Какво стана с тия яйца? Нещо в процеса на добиване ли се е променило? Че има увеличение на цената на фуража, разходите за помещенията - вероятно има, ама само в БГ ли?
Започна се с олиото, после май брашното и сега яйцата. Няма да се яде кекс.

За мен е чиста спекула и ще си се вихри до безкрай с каквото си изберат, защото няма кой да налага адекватни санкции. Същото ще се случи с въвеждането на еврото. Не че съм против - напротив, но в клетата територия положението е безнадеждно.

И веднага виждам това в друга тема 😂
Скрит текст:
[/quote]
Навсякъде са поскъпнали, но не съм чула другаде да е със 100 и повече %. Купувах от жена домашни яйца за *30-35 ст. Сега на животинския пазар, където не е много сигурно дали наистина са домашни, но поне са пресни, преди около месец бяха *50 ст. А по магазините са по-скъпи. Това е пълна лудост!

# 601
Да. Цигарите. Не са мръднали. По-изгодно е да пушиш отколкото да ядеш.
За съжаление..

Ааа, предстои от 1 март.

# 602
  • оттам, откъдето започва България
Ще се ядат яйца от четвъртък, споко
Joy
Скрит текст:

Еееее, все едрото гледате. В момента в Кауфланд са на 4,15 М-ките, защо ще чакате до четвъртък L-ки.Simple Smile

# 603
  • София
Винаги купувам яйца размер L.

# 604
  • София
И на цигарите ще посегнат - към или след  м. март са го планирали.

# 605
Ох, яйцата са ми голяма мъка! 😂
Онзи ден взех 30 за 13 лв от Лидл. Приятелка имам, ама зимата снасят по-малко и не може да ми продава иначе от нея взимам - 30 яйца 8 лв. Абсолютно домашни, бягат по двора. Разкошни, наистина, разлика усещам, на се примирявам за няколко месеца.

Лятото избутвам с тези високи цени, че я караме на таратори, салати. Баба от Шабла дава зеленчуци, пък и купуваме, пак от там. ❤ Моля се да дойде лятото! 😂😂

Ходих в Била днес имаше нови неща на промоция в онези отделни щандове - коледен календар с чорапи 30 лв, чашите на Аквафор 20 лв, Бреф топчетата за баня, прахове, омекотители, крушки и други, ама много бързах, за да огледам добре.

Взех хляб, олио, яйца - отново, кисело и прясно мляко и картофи. Харесва ми магазина, ама само на промоции, като всеки друг! 😂

# 606
Може, но от няколко дни кората с яйца в Лидъл вече е по 13,49 лв.🤪 Аз заредих днес с 5 кутии от Кауфланд по 4,15 лв. Почувствах се все едно съм сложила някаква голяма ценност в количката...то с тези цени...😐

# 607
Лещата и булгурът останаха май само сравнително евтини.

Спагетите и оризът и те са поскъпнали.

# 608
На мен пък лещата ми се струва скъпа

# 609
В Метро цените са си както преди. Поне на мен така ми изглеждат ако се купи по-голям брой ориз, леща и подобни.

# 610
Във Фантастико контрафилето което е от днес на промоция е българско, вижда ми се хубаво.

# 611
  • София
Момичета, някъде по магазините да сте срещали тиква?

# 612
  • София
И аз днес си мислех за тиква - Хокайдо. Стана ми любима. От Била купувах, но няма.

# 613
Тиква в Кауфланд видях

# 614
Аз във Фантастико видях една жена на съседната каса си беше взела половин тиква, онзи ден май беше

Общи условия

Активация на акаунт