Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
В нашия квартален 10 яйца последния път струваха поне 5 лева...А преди бяха по-евтини на брой от тези в кората от Лидъл...Че и ги продават в найлончета по 5 или по 10 броя!
В млечния магазин до нас пък- пак в найлонови пликчета- са по 43 и 46 ст. М/Л ("промоция"). Докато се прибереш и минимум два броя са счупени...
Иначе пък в кварталните магазини намирам и някои по-изгодни неща, но яйцата вече не са от тях (то не си заслужава неудобството при настоящите им цени да се носят в тези пликчета).

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 23:45 от dolce miele

# 586
# 587
Леми, 😆

# 588
  • софия
Какво стана с тия яйца? Нещо в процеса на добиване ли се е променило? Че има увеличение на цената на фуража, разходите за помещенията - вероятно има, ама само в БГ ли?
Започна се с олиото, после май брашното и сега яйцата. Няма да се яде кекс.

За мен е чиста спекула и ще си се вихри до безкрай с каквото си изберат, защото няма кой да налага адекватни санкции. Същото ще се случи с въвеждането на еврото. Не че съм против - напротив, но в клетата територия положението е безнадеждно.

И веднага виждам това в друга тема 😂
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 08:25 от zvаnchе

# 589
Ще се ядат яйца от четвъртък, споко
Joy

# 590
  • София
Злато на кюлчета ли има в яйцата?! А снимката с кокошката е моя. Simple Smile

Имахме яйца и досега се въздържах от покупка,  но си трябват за ежедневна консумация. Та ще се купуват яйца, да.

# 591
Според мен трябва да спрем да ги купуваме.
😎

Amiamo, ако говориш за снимката която аз качих, взела съм я от Фейсбук:

# 592
Joy

В Тмаркет са 4.29 от днес, за който го има.

Не знам дали зависи само от мениджъра, но засега при нас в Бургас ги няма изцепките, които принципно се коментират в темата. Дано все така да е!

# 593
Joy

В Била ли е тази промоция?

# 594
# 595
Благодаря, много!
Имам Била наблизо, така че ще отида утре на пазар там.

# 596
Благодаря, много!
Имам Била наблизо, така че ще отида утре на пазар там.
Брошурата е от 02.02 обаче, да не се подведеш.

# 597
Бях попаднала на един ютюб канал See Mindy Mom и тя казва,че и в Америка са поскъпнали яйцата и ще ги използват по-малко. Grin

Какво стана с тия яйца? Нещо в процеса на добиване ли се е променило? Че има увеличение на цената на фуража, разходите за помещенията - вероятно има, ама само в БГ ли?
Започна се с олиото, после май брашното и сега яйцата. Няма да се яде кекс.

За мен е чиста спекула и ще си се вихри до безкрай с каквото си изберат, защото няма кой да налага адекватни санкции. Същото ще се случи с въвеждането на еврото. Не че съм против - напротив, но в клетата територия положението е безнадеждно.

И веднага виждам това в друга тема 😂
Скрит текст:

# 598
  • Somewhere far away
То остана ли изобщо нещо, което да не е поскъпнало?

# 599
  • here and now
Да. Цигарите. Не са мръднали. По-изгодно е да пушиш отколкото да ядеш.
За съжаление..

Общи условия

Активация на акаунт