Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 70 062
  • 741
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Най-много ми харесва домакинската хартия в ДМ. Плътна, не се разпада и с картинки.

За печене, нали?!  То и другите хартии  не се разпадат.
Не съм заглеждала и ползвала  хартията в ДМ. На каква цена се предлага? На Denk Mit ли е?

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 09:37 от Amiamo

# 451
Не за печене, става въпрос за кухненските ролки, мисля, че Папиа е марката, в опаковка по четири са.
Най-доволна съм от хартията за печене на Лидл. Не съм купувала от доста време, имаше една, нарязана на листа, най-много ми харесваше. Сега мисля, че е на цяло руло. Мисля и че е най-евтините от всички предлагани, а е много добра. Не лепне и не се разпада. Купих една кафява на Фино, въобще не е толкова добра.

# 452
  • София
Докато сме на темата с каните да попитам нещо което ме интересува. Пробвала съм на Аквафор каните и усещах бякакъв неприятен вкус на водата.
Дали Брита са по-хубави?

Каната е просто пластмасов съд.
За мене различния вкус идва от филтъра.

# 453
Аз взех кана за 10 лв от Бриколаж, някой беше постнал.

# 454
Именно филтъра визирам. То е ясно че каната няма отношение.

# 455
Здравейте , моля за мнение за сиренето Аро от Метро

# 456
Най-доволна съм от хартията за печене на Лидл. Не съм купувала от доста време, имаше една, нарязана на листа, най-много ми харесваше. Сега мисля, че е на цяло руло. Мисля и че е най-евтините от всички предлагани, а е много добра.
Точно обратното е.🙂 Преди беше цяла ролка, а сега е нарязана на листове.🙂

# 457
  • Пловдив
Относно домакинската хартия - откакто открих, че Зева имат такава, не съм си и помисляла, да взимам друга.
За хартията за печене на Лидл и аз страдам - не, че не ми е удобна тази на късовете, но си предпочитам старата, която беше цяла ролка и си режеш само, колкото ти е необходимо.
За филтърните кани - пробвах де, що се предлага на пазара - ами все нещо не ми харесваше вкуса. От около 2 години сме с филтърна система за питейна вода и смея да кажа, че вкусът няма нищо общо. Не, че не ползваме филтърни бутилки за навън Rolling Eyes Все още не съм намерила и на тях алтернатива

# 458
Откакто Лидл накъсаха хартията , вече вземам само от Кауфланд. Там си е ролка и си късам колкото си искам. Много ми харесва

# 459
Sweet_maniche коя е филтърната система която ползвате? Може и на лични ако прецениш.
Мерси Simple Smile

# 460
Препоръчвам доматите в консерва от Тмаркет. Без сол и други подправки. Всяка седмица са с някаква  промоция. В момента са ми фаворит и като цена, и като вкус.

# 461
В кидъл има промоция 250гр ягоди за 2.50. Всичките изглеждаха недозрели, но се полакомих. Странно, необичайно сладки са, очаквах да киселеят. Странни са ми на вкус, но дали зсщото ги ядох след киви...

# 462
  • София
Видях ягодите днес в Лидл. Не ми харесаха на външен вид, като изкуствени бяха, не узрели добре и не взех.
От днес в  Кауфланд има хартия за печене на руло. Взех само една бройка, че имам доста от Лидълската. На мен хартията за печене от Лидл ми харесва и ме устройва като размер.

# 463
Как може яйцата да са на такива космически цени. Добре, че в Билла имаше 6 броя за 1,49 на Аквилон със срок до 12.01.2023.

# 464
  • София
Една баба днес от Кауфланд си купи кутия био яйца. Така, че цената за едни е висока, за други приемлива.
Вече не се впечатлявам от цените. Трябва ли ми нещо, отивам, купувам и си мълча.
Но... ще става по-зле, така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт