Избор на Airfryer - тема 2

• 113 655
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Ако готвите за повече хора, фурничките са по-удачни. На мен лично Тефал XXL и Косори повече ми харесват. Казвам го, защото имам наблюдения върху сготвено в тях. Амазонското Косори е на супер цена, но реално ще е без гаранция. Ако Ви се чака до другата седмица, 25-27.11 ще има намаление в България и разликата ще е минимална. Та, каквото си прецените.

# 151
Някой може ли да помогне - препоръча airfryer от моментните промоции?
Спрял съм се на следните неща като ще се радвам да ми препоръчате някой или пък да ме откажете от някой от моделите:

https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-clearcook-air-fryer/

От тези който си харесал само този си струва!

# 152
Ако наистина покупка от Амазон ти е вариант, аз препоръчвам този:
https://www.amazon.de/-/en/Balter-XXXL-Touch-Fryer-Litres/dp/B09 … hen%2C1308&sr=1-9

Ползвам го вече около 2 години, почти ежедневно,  и съм супер доволна. Понеже ММ го беше надрал при невнимателно миене, се наложи да пратя кошницата за тефлониране в бургаската фирма, която извършва такава дейност. Но затова продавачът няма вина, чисто по наша вина си беше...
Единствена забележка - наскоро му се разлепи дисплея, но ММ го залепи, а и не беше съвсем разлепен, работи и така.

# 153
Може ли да споделите коя е бургаската фирма?

# 154
Може ли някой с фурничка на Финлуск да измери размерите на решетките отвътре. Намерих квадратна, дълбока в един китайски магазин и ми се стори подходяща за печене. 22,5 на 22,5 см беше.

# 155
  • София
21 / 24.4 👍

# 156
  • В къЩи.
Обмислям покупка и аз.
Синът ми е ужасно злояд и основното му хранене е порция пържени картофи ежедневно. Главно заради него мисля да купя такъв уред,сигурно и за друго ще използвам,но основно порция картоф всеки ден.
Как стават картофките? Много ли са хрупкави?
Моля да ме насочите към конкретен модел,нещо по- бюджетно,до към 150 лв.
Другата седмица има в Лидл,дали ще ми върши работа?

# 157
Лидълският не става - малък и немощен. Една шепа картофи, ако станат за половин час, пак добре.

# 158
Ако готвите за повече хора, фурничките са по-удачни. На мен лично Тефал XXL и Косори повече ми харесват. Казвам го, защото имам наблюдения върху сготвено в тях. Амазонското Косори е на супер цена, но реално ще е без гаранция. Ако Ви се чака до другата седмица, 25-27.11 ще има намаление в България и разликата ще е минимална. Та, каквото си прецените.

Благодаря за мнението, а къде се очаква промоцията на Косори? Не ми е спешно, просто гледах да хвана нещо на промоция покрай черния петък..
Иначе се готви за 3-4 човека в нас. Доста често се правят пържени картофки, макар че съм скептичен към тези уреди относно картофките..

# 159
Имат страница във Фейсбук и можете да проверявате на сайта им cosori.bg Картофите са супер, особено в читав фраер.

# 160
Може ли да споделите коя е бургаската фирма?
Всъщност не знам защо съм се объркала, че е бургаска, Софийска е явно, ето контакти:
Ейч Пи Ди ЕООД
HPD Ltd.
1528 Sofia, Bulgaria
11 Iskarsko shosse str.
http://www.hpdbg.com
‪0893 57 95 17

За картофите - много зависи дали уредът  е от малките, или е голям. Мощността е различна при двата варианта и няма как с малката мощност да станат хубави. Гледайте да е поне 1800 вата и нагоре. Иначе човек се разочарова.

# 161
  • В къЩи.
Картофите са супер, особено в читав фраер.

Значи да забравя,че за 150 лв мога да правя вкусен картоф.
А някак не ми се дават 200-300 лв за уред ,който ще прави основно това.
Кофти дилема.Thinking

# 162
Ами 200-300 само за картофи не бих дала. По-бюджетен вариант са на марката Smax. Има 4.5л 1700 вата за 135лв. Другият вариант е втора ръка. Също да видим тия дни в Билла какво и дали ще пуснат покрай Черния петък.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 18:42 от Бг-леля

# 163
  • В къЩи.
Точно този модел заглеждам,някой го беше предложил назад в темата.
Ще помоля , ако са се вслушали в съвета и са закупили уреда ,да изкажат мнение.

По принцип не ми е спешно,мога да изчакам.
По - скоро идеята ми беше ,ако има нещо на оферта на Черния петък ,да се възползвам.
Благодаря.

# 164
  • оттам, откъдето започва България
*Л-и-я*, аз поръчах този от Озон бг:    https://www.ozone.bg/product/frityurnik-air-fryer-r … sp;    , но все още не е дошъл, та да го пробвам и да споделя мнение.

Общи условия

Активация на акаунт