Избор на Airfryer - тема 2

• 109 923
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Ще мия на ръка и искам такъв,който се поддържа по лесно.

# 556
Ами моят съвет тогава е да си вземеш с незалепващо покритие. Гледай някой по-голям и по-мощен да е.
На SMax 8-литровият е много добър – от бюджетните варианти.

# 557
Благодаря!

# 558
А някъде назад се споменаваше, че ги изтърквате с четка тези неща на фурничката. Каква точно четка ползвате?
Най-обикновена пластмасова домакинска четка с дръжка около една педя. Става и с "телче" за съдове/има и пластмасови "телчета", също стават/, с абразивната страна на гъба...

# 559
Това им е хубавото - мога с каквото си искам да ги търкам.

# 560
Да, определено.🙂 И аз съм без съдомиялна, но пак си има начини за миене на въртящата кошница (пяна за фурни, обезмаслител, четка/телче за съдове, гъба с абразив, накисване в гореща вода и 1/2 таблетка за съдомиялна/, с които е по-лесно.😃

# 561
За тая въртяща кошница моят метод е най-лесен - прибрах я в кашона и не ща да я виждам Joy
Изброените неща вършат работа, спор няма. Но се изморих докато ги чета само... Тоя уред съм го взела да ми прави живота по-лесен, въпросната цилиндрична кошница не се вписва в това. Тя и не ми е удобна за боравене, та при мен и това си казва думата да я пратя у лево.

# 562
Чакай сега, изброих варианти- не ги използвам всичките наведнъж!😛 А и често се измива и само с гъба/четка и веро.

# 563
  • София
Моята въртяща кошница също е прибрана в кашона.
Не ми пречи измиването, всичко си мия на ръка. Но ми е неудобно след като я извадя с горещи неща вътре да я отворя и изсипя в съд за сервиране. По-удобно ми е да готвя нещото, каквото и да е  на мрежестите тавички.
В Герм. имаме от уреда с перка - не ми е удобен, става само за картофи. Пробвахме тиквички - станаха на каша, купешки пилешки хапки - също. Но пък тамошната фурна Беко има функция - фраер и се ползва върху решетката с хартия.
Днес случайно влязох в Тмаркет за хляб. Докато се мотах из магазина видях ЕР фраер за 40 лв. Видимо беше малък, но не се загледах подробно.

# 564
Въпрос и на практика е, отначало и на мен  и беше трудно.🙂 Използвам ръкавица и ръкохватка, вадя цилиндричната кошница със "скобата" и обикновено поставям цилиндъра в малка правоъгълна тавичка и изпитвам съдържанието в нея. Ако са картофи, обикновено почти веднага "изчезват" от тавичката.😃 Други неща могат да се взимат и с лъжица от цилиндъра.

# 565
А, със сигурност се свиква и човек сж намира начина ако иска. Аз явно не го искам чак толкова това приспособление.

# 566
Аз явно не го искам чак толкова това приспособление.
Вероятно.🙂 Ако не се харесваше вкъщи как се получават нещата в кошницата, то и аз нямаше да съм измислила толкова начини за миене!😄

# 567
Ами моят съвет тогава е да си вземеш с незалепващо покритие. Гледай някой по-голям и по-мощен да е.
На SMax 8-литровият е много добър – от бюджетните варианти.
Как Сийка този ли имаш предвид. И аз му се чудя. Кошницата квадратна или кръгла е ?

# 568
Квадратна е. И има прозорче, през което може да се наблюдава храната, без да се отваря.
Аз много го харесах в мои роднини и исках да си взема такъв, но тогава бяха свършили и чакаха нова доставка. На мен не ми се чакаше и затова си взех фурничката, а и за да мога да мия спокойно стоманените части в съдомиялната.
Същия такъв подарихме на майка ми – и тя е доволна, че и други баби е зарибила. Simple Smile

# 569
Как Сийка благодаря за мнението
Дадоха ми временно да ползвам тефал ххл' още съм в чуденка дали ще го ползвам интензивно
Затова и не ми се дават двойни пари' дано няма сериозна разлика в качеството

Общи условия

Активация на акаунт