Избор на Airfryer - тема 2

• 109 633
  • 772
  •   2
Отговори
# 660
Аз не ползвам приставката за шишчета, защото събира много малко. Нанизвам месо и зеленчуци на дървени шишчета и ги нареждам на скаричките. Пак стават страхотни.
Вярно, налага се едно обръщане, не се въртят сами като на приставката, но пък се приготвят повече и по-големи шишчета наведнъж.

# 661
Има го този момент, ако ти трябва наистина повечко да изпечеш. Скоро не съм пекла шишчета но нещо от сорта на 7-800 грама месо май набождам там, за повече хора не е впечатляващо количество.

# 662

А това, че е с 2 чекмеджета не е ли минус? От няколко месеца се чудя какъв Еър фрайър да взема и уж се бях спряла на Cosori dual, но сега пак се разколебавам с тези Нинджи, главно заради мощността. Например, ако искате да приготвите пица или нещо по-голямо как го побирате в чекмеджето?
На инстант се маха преградата . Колебах се и аз между инстант и косори с двата реонтана, но избрах инстант заради добрите отзиви за сервиза и подменянето на части. Когато се налага да обръщам храната се сещам за косори  Blush но се успокоявам , че поне дадох по- малко пари, а и го взех на последната промоция

# 663
Кой инстант взехте за по-малко пари от косори? Този, на който виждам, че се маха преградата го намирам за 490лв най-евтино. Instant Vortex Plus VersaZone 8.5L за този ли става въпрос? Шумен ли е, че и това ме притеснява за косори 😵‍💫

# 664
Toзи, к. цитирате. Взех го за 350лв/ на последната промоция,к. приключи 17 юли /. Със сигурност ще има следващо намаление покрай черния петък, но може и по-рано да пуснат намаления./Виждам, че до самия продукт има опция -да кликнеш да те уведомят по имейл при промяна в цената/.  Шумът за мен е като този на микровълнова. Иначе косори е по-малък обем от верса 8,5 - аз тук и баница пека Satisfied Но ако държите на двата реотана...

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 13:01 от Nil desperandum!

# 665
И аз не знам на какво държа вече. Май искам всичко в едно, а не съществува. Ще се почудя още малко 😬

# 666
За мен :
една тенджара под налягане !! - 50-60лв
и фреър фурна за 100-200лв. /10 бр. шишчета уникални стават! дори повече от на скара ми харесват

и съм решила всичко

# 667
В крайна сметка поръчах Косори. В озон е намален на 389лв светло сивия.

# 668
Момичета ,можете ли да дадете мнение за този? Марката ми е напълно непозната,но попаднах на обявата и ме впечатли мощността, а и цената ми хареса - нов с гаранция  250 лв Grinning

# 669
Марката е Бергнер  и единичният е 400лв., тоя не намирам колко е. За тези пари има доказани марки. Не си хвърляйте парите на вятъра!

# 670
Може ли мнение за този   https://www.ozone.bg/product/frityurnik-rohnson-air-fryer-r-2818-1800w-7l-cheren/
Бях решила да е Cosori, но хич не  ми се дават 400.00 лв...

# 671
Марката е Бергнер  и единичният е 400лв., тоя не намирам колко е. За тези пари има доказани марки. Не си хвърляйте парите на вятъра!
Може ли да ми препоръчате ? Бих искала да е с голяма кошница и макс 300лв тъй като не съм сигурна колко точно и дали ще го ползвам често Rolling Eyes

# 672
  • оттам, откъдето започва България
Anonimen Simple Smile, аз си купих този на промоция миналата година (не на 199 лв.) и съм много доволна.    https://www.ozone.bg/product/frityurnik-air-fryer-r … 827/   

Пека цяло пиле без проблем. Картофките (замразени, пресни не съм ползвала) стават разкошни, пилешките крилца и пилешко месо също. Пекох баница и стана много вкусна, също мъфини. Днес отново пекох кюфтета. 

Твоят е по-мощен, предполагам че и ти ще си доволна.

# 673
Може ли да ми препоръчате ? Бих искала да е с голяма кошница и макс 300лв тъй като не съм сигурна колко точно и дали ще го ползвам често Rolling Eyes

Ако бързате и искате сега, точно Инстант пот 5.7л има за 299лв. от новите модели. Нинджите са хубави, но мен лично не ми харесва формата на кошницата. Косори също са добри. Вече досаждам с това си мнение, но мен също не ми се дават много пари за фраер и по продавалниците често излизат буквално нови фраери (веднъж ползвани и без гаранция) от тия марки докъм 200лв. Разчитам на отзивите за качество и липсата на гаранция не ме притеснява. Преценете си сама какво Ви устройва, но при всички положения няма да съжалите. Не на последно място разгледайте реални снимки на сготвени продукти и кой как си справя.

# 674
Наистина е хубаво да се избере качествен и по-скъп, ако искате да го ползвате. Евтините се озовават в сайтовете за обяви и не стават за нищо в по-голямата си част, а използвалите ги навсякъде говорят, че на фраер нищо не се получава добре. Има няколко марки, които непрекъснато обсъждаме тук, всички те са ок.

Общи условия

Активация на акаунт