Избор на Airfryer - тема 2

• 109 649
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Rgold, от трите варианта, най-малко ме блазни стъклото. Чела съм, че се запотяват при готвене и пак нищо не се вижда. От другите два, зависи кое ти е по-важно - да могат да се готвят успоредно две неща или да става по-бързо и без обръщане с двата реотана.

# 646
Rgold, от трите варианта, най-малко ме блазни стъклото. Чела съм, че се запотяват при готвене и пак нищо не се вижда. От другите два, зависи кое ти е по-важно - да могат да се готвят успоредно две неща или да става по-бързо и без обръщане с двата реотана.

Няма такова нещо, вижда се

# 647
Вярвам ти. Нямам уреда, написах че съм чела за подобен проблем. Вероятно не е масов.

# 648
Аз може и да съм пристрастна, но препоръчвам на всички нинджата. На нас вкъщи ни е любимият уред и го експлоатираме жестоко, храната винаги е ставала супер. А и такава мощност имат много малко уреди, за мен си е плюс, всичко става по-бързо от други.

# 649
Аз може и да съм пристрастна, но препоръчвам на всички нинджата. На нас вкъщи ни е любимият уред и го експлоатираме жестоко, храната винаги е ставала супер. А и такава мощност имат много малко уреди, за мен си е плюс, всичко става по-бързо от други.
Кой модел препоръчвате?

# 650
Горепосоченият AF400 (или 300, който е една идея по-малък вариант).

# 651
Не се запотява стъклото. В крайна сметка в него се пече без течност, така че няма откъде да се получи толкова пара, че да се запоти.

# 652
Не се запотява стъклото. В крайна сметка в него се пече без течност, така че няма откъде да се получи толкова пара, че да се запоти.

Вярвам ти. Нямам уреда, написах че съм чела за подобен проблем. Вероятно не е масов.

# 653
Горепосоченият AF400 (или 300, който е една идея по-малък вариант).

А това, че е с 2 чекмеджета не е ли минус? От няколко месеца се чудя какъв Еър фрайър да взема и уж се бях спряла на Cosori dual, но сега пак се разколебавам с тези Нинджи, главно заради мощността. Например, ако искате да приготвите пица или нещо по-голямо как го побирате в чекмеджето? В сайта на нинджа видях, че имат нов модел подобен на тези, но с едно голямо пространство, което се разделя на две с подвижна преграда. Няма го още в България за жалост.

# 654
А мощността какво значение има? По-бързо стават ястията или и нещо друго?

# 655
Може ли мнения за тази фурничка и марката?

# 656
От всичко, което прочетох най-важни са мощността и обемът, но пак не мога да избера 😵 Мъж си избрах по-лесно от тая машина 😵‍💫

# 657
За фурничката - каква мощност е, какви приставки има? Ако е само кошницата на снимката, е нелепо. Моята има три мрежеста скарички, въртящ се цилиндър за картофи, въртящ се шиш за пиле на грил и въртяща се приставка за шишчета.

# 658
За фурничката - каква мощност е, какви приставки има? Ако е само кошницата на снимката, е нелепо. Моята има три мрежеста скарички, въртящ се цилиндър за картофи, въртящ се шиш за пиле на грил и въртяща се приставка за шишчета.

Това пише в сайта:

Попринцип смятам да я поръчам от сайта ehype защото е на намаление и цената е около 200лв ,а този е към триста и …

# 659
Значи няма само приставката за шишчета. Но пък има други неща.
Един от плюсовете на фурничките е възможността за сушене на плодове и зеленчуци дълго време на ниска температура. Другите програми не са интересни - може свободно да се настройва време и температура, без да се избира програма.
Програмата за пържени картофи е за бланширани замразени, не за прясно обелени и нарязани.

Общи условия

Активация на акаунт