Избор на Airfryer - тема 2

• 109 656
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета ,обмислям да си купя Еър фрайър. Спряла съм се на два модела Cosori Premium Air Fryer, 5.5L и Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer  - 5.7 л. Чета , претеглям ,пресмятам и не мога да реша. Молбата ми е към тези който ги имат, да споделят опита си с тях, плюсове ,минуси  и да взема решение.

# 631
Скоро си взех фурничката на Smax, обаче малко след това от една томбола ми се падна Tefal easy fry xxl. Единият ще го дам на нашите,но се чудя кой.Според вас кой е по-добър?

# 632
Е нали ти ги имаш и двата в ръцете си, ти можеш най-добре да сравниш кой ти харесва повече.
Вероятността някой друг да е пробвол точно тези модели и двата не ми изглежда много голяма.
За мен лично фурничка е по-удобна и по-универсална от такъв с кошница, ама това си е за моите навици. А и говоря от опит с други две марки, а не за посочените модели.

# 633
Скоро си взех фурничката на Smax, обаче малко след това от една томбола ми се падна Tefal easy fry xxl. Единият ще го дам на нашите,но се чудя кой.Според вас кой е по-добър?
Аз бих зи запазила фурничката, но разни хора разни нужди.
Щом ще даваш , а не продаваш на вашите.
Изпробвай и 2 та примерно с пържени картофи  и виж на теб кой ти допада повече!

# 634
Да ви кажа мислех да си запазя фурничката,защото вече съм я използвала.ММ пък казва да си запазя Тефала,защото ми бил на късмет Simple Smile.Иначе правих пресни и бланширани картофи във въртящата кошница и не се одобриха.Тефала ще го взема в понеделник от Еконт,че днес като звъняха бях извън града.Ще го помисля до тогава.

# 635
Ако бихте си  хапвали често картофки, не се замисляй и си остави Тефал-а. Моят не е Тефал, но е такъв тип,  а не фурничка и всичко става бързо, лесно и вкусно, без да се затормозява човек с отделни кошници.
А и наистина ти е на късмет Wink

# 636
Тая въртяща кошница наистина не е най-удобното нещо. Мен лично не ме бърка, понеже картофи приготвям супер рядко и просто я игнорирам, не ми трябва. Приставката за шишчета обаче не си я давам.
Затова писах че фурничката е по-удобна ама за мен и моето готвене и хранене. За друг може да е обратното. С пробване става, щом ги има и двата така или иначе.

# 637
  • Майнатаун
И аз съм с подобно чудене като Mira_Iri, но аз се чудя между  Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer   или  Cosori Dual Blaze™6.4L. Преди време имах комбиниран уред на instantpot, но не ми беше никак удобен и го махнах.  Приемам всякакви препоръки и съвети.

За Вортекса ме спира,че не препоръчват да се мие в съдомиялна, въпреки че може, а аз почти нищо не мия на ръка и всичко слагам в съдомиялната.Също разликата в цената, сега Вортекса е намален и излиза двойно по- малко.

# 638
Имам фортекса с прозорчето, много съм доволна. Няма нещо, което да не ми е харесало в него. От скоро го прежалих и мия в миялната, засега нищо му няма

# 639
  • Майнатаун
Ох, сега в чуденето между Вортекс, Косори добавих и Нинджа. Направо не мога да избера.

# 640
Здравейте,
Напоследък и аз искам да си купя еър фрайър, но се колебая доста- искам да има повече функции, картофките наистина да стават хрупкави, да се почиства лесно. Колебая се между cosari dual blaze, ninja и instant pot с двете прозорчета. При косари ми харесва че е с два реотана и няма нужда да се разбърква, за нинджата четох, че е с керамично покритие и не е вредно като останалите, а на инстапот ми харесва това че можеш да наблюдаваш храната… Ще се радвам тези от вас, които имат тези уреди да споделят.

# 641
Коя е нинджата?

# 642
  • Paris, France
... за нинджата четох, че е с керамично покритие и не е вредно като останалите, а на инстапот ми харесва това че можеш да наблюдаваш храната… Ще се радвам тези от вас, които имат тези уреди да споделят.

Керамичното покритие си е нещо от рода на тефлон, с вградени стрити частици керамика. На ниски температури не е вредно, но на високи - не знам. Кукърът ми е с такава купа и не е мръднала 11 години, но не вдига над 130°.

Бих предпочела неръждаема стомана. Безвредна, лесно се мие и е вечна.

# 643
# 644
  • от Луната
От 4 месеца имам Вортекса с филтъра, че беше на добра промоция. Работи и без филтър. Доволна съм много. За това време фурната е пускана само 2 пъти. Всичко ми става супер бързо, но си зависи и от хранителните навици. Ако консумирате повече готвени ястия и сте повече хора фурната си остава незаменима, но ние сме сами с дъщеря ми и за нашите нужди е идеален. Пести време и всичко е вкусно и добре приготвено. Ако не ви притеснява финансовата страна Косори с двата реотана в момента е най-хваленото. А все пак като всеки съвременен уред надали ще е "вековище" Wink

Общи условия

Активация на акаунт