Избор на Airfryer - тема 2

• 114 170
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Мда, възможността да видиш какво става вътре без да отваряш за да надникнеш си е голяма глезотия, оценявам я много и аз след като минах на фурничка от стария ми еърфраер с кошница. Не че е жизненоважно нещо, разбира се, но си е удобство и улеснение.

# 406
Довечера ще го пробвам, нямам търпение, снощи го пуснах да се измирише и измих. Като правите крилца и картофки да речем, маха ли се решетката или върху нея?

# 407
Че с каква цел да махаш решетката евентуално, за каквато и да е храна?

# 408
  • В къЩи.
Никога не съм махала решетката.
Купих си една силиконова подложка,рядко я ползвам,само и нея трябва да я мия после.

# 409
  • Варна
Здравейте
Знаете в лидл в момента има уреда за 200 лв
Но от понеделник в кауфланд ще има на марката CROWN 3 л,1300w
В голяма чуденка съм ,цената на този в кауфланд ще е 90 лв
С гези 1300w дали е слабичък ?

# 410
Тук няма никаква дилема. Ако искате да прави нещо, то вземете лидълския. В момента има и Инстант пот за 250лв. на промоция.

В крайна сметка нервите и изгубеното време също струват пари.

# 411
Някой, който ползва вече около година фраер фурна на марката на Кауфланд или от Билла, би ли споделил как се държат?

# 412
Grimozo, отлично се държи фурничката ми от Кауфланд. Отвътре на капака на едно място се е променил цветът, но моя грешка- капнала е мазнина там, не съм го видяла и почистила навреме. Отвътре е все пак и с нищо не пречи на функциите.🙂

# 413
Здравейте
Знаете в лидл в момента има уреда за 200 лв
Но от понеделник в кауфланд ще има на марката CROWN 3 л,1300w
В голяма чуденка съм ,цената на този в кауфланд ще е 90 лв
С гези 1300w дали е слабичък ?
Ако изборът е между тези двата точно - категорично този от Лидл.
Не е само до ватовете, 3 литра фраер е мъничко нещо, ама доста мъничко. Примерно 20 санта в диаметър кошничката, нещо от сорта ще е.
Изобщо не си го представяйте като тенджера 3 литра защото никога няма да събере същото количество храна. Каквото наредите по дъното - за повечето ястия е това. И то по-добре става не е на плътен слой нагъчкано ако е на парчета. Ако искате повече - на няколко пъти. Дори и за един човек е дразнещо, то една или може би две порции ще се сготвят наведнъж от повечето неща. Но ако иска човек да сложи я цяла риба, я шишче вътре, може да се окаже тясно.

# 414
  • Варна
Благодаря ви много !
Купих този от Лидл  дано се разберем с него. Simple Smile

# 415
От доста време гледам уреди и все не мога да се наканя да поръчам някой. Видях темата и се включвам, та дано успея да придобия някаква представа кой уред би бил най-подходящ за нашето семейство.
Ние вече сме 5-членно семейство - децата са малки - на почти 7 и 4,5г., ама ядат като за големи, а отскоро имаме и бебенце, затова и него включвам в списъка. Каро цяло, у нас се яде Grinning Синът ми и мъжът ми без проблем си хапват 1кг ребърца двамата Grinning Ядем основно месо, не си падат по постното. Ама ми втръсна да вися дълго време на котлона. Другото е, че явно комините ни не дърпат кой знае колко и, дори при включен абсорбатор, все мириша на манджа Heart
Основните ми въпроси са:
Какъв обем да избера - гледам Нинджа, която е 9,2л - прекалено голяма ли е? Сега и Инстант пот има 5,7л на промоция - дали ще ни стига този размер? Има и модел, който спирал миризмите, с другите мирише ли много?
Ще се радвам на вскякви препоръки Simple Smile

# 416
Здравейте,
четох назад добри отзиви за фурничката на Финлукс. Имам и други уреди на тази марка и съм доволна, така че ходихме да го видим в магазина. Продавачка ни каза обаче, че не може да се пече цяло пиле в него и че за всичко трябва да се използва въртящата се кошничка. А на мен ми се вижда неудобна за миене.
Та може ли, който има такъв еър фрайер фурничка на Финлукс, да ми каже дали може да се пече цяло пиле и кюфтетата в тавичката долу ли се пекат или трябва да се купува някаква приставка?

# 417
От доста време гледам уреди и все не мога да се наканя да поръчам някой. Видях темата и се включвам, та дано успея да придобия някаква представа кой уред би бил най-подходящ за нашето семейство.
Ние вече сме 5-членно семейство - децата са малки - на почти 7 и 4,5г., ама ядат като за големи, а отскоро имаме и бебенце, затова и него включвам в списъка. Каро цяло, у нас се яде Grinning Синът ми и мъжът ми без проблем си хапват 1кг ребърца двамата Grinning Ядем основно месо, не си падат по постното. Ама ми втръсна да вися дълго време на котлона. Другото е, че явно комините ни не дърпат кой знае колко и, дори при включен абсорбатор, все мириша на манджа Heart
Основните ми въпроси са:
Какъв обем да избера - гледам Нинджа, която е 9,2л - прекалено голяма ли е? Сега и Инстант пот има 5,7л на промоция - дали ще ни стига този размер? Има и модел, който спирал миризмите, с другите мирише ли много?
Ще се радвам на вскякви препоръки Simple Smile

Аз съм с по-малката Нинджа, 7.6л., четиричленно семейство и ни е ок, но ако сега взимах, със сигурност щях да взема по-големия модел.

# 418
И аз съм с малката Нинджа. Исках да взема по-голямата и парите не ме бъркаха, но няколкото сантиметра по-голяма ширина се оказаха решаващи. Ние сме трима и малката също ни устройва, но ако имах място щях избера по-голямата.

# 419
Здравейте,
четох назад добри отзиви за фурничката на Финлукс. Имам и други уреди на тази марка и съм доволна, така че ходихме да го видим в магазина. Продавачка ни каза обаче, че не може да се пече цяло пиле в него и че за всичко трябва да се използва въртящата се кошничка. А на мен ми се вижда неудобна за миене.
Та може ли, който има такъв еър фрайер фурничка на Финлукс, да ми каже дали може да се пече цяло пиле и кюфтетата в тавичката долу ли се пекат или трябва да се купува някаква приставка?
Аз съм с Финлукс, пекох си цяло пиле към килограм и 400 , кошницата за картофи само съм ползвала. Иначе на решетките сандвичи правя, гъби, кренвирши, пици, шишчета, крила!

Общи условия

Активация на акаунт