Избор на Airfryer - тема 2

• 110 006
  • 772
  •   2
Отговори
# 480
Нормално ми се вижда и че не допуска други да я конкурират в нейната си група - тя си я е разработила, събрала си е аудитория и прочие, отделила е вероятно немалко време за това.

На мен не ми се струва много нормално, но да, щом е нейна групата, тя диктува правилата.
Аз понеже имам уред от световно неизвестната марка S MAX GERMANY, която открих покрай мои близки, пробвах техния и се зарибих, та попаднах в групата на марката, т.е. на търговеца у нас. Акцентът пада обаче върху рецептите и всякакви хора с всякакви уреди си показват кулинарните произведения. Дискриминация на чужди марки няма. Единствено рекламите, които пускат от време на време, напомнят чия е групата. И то пак рекламите са свързани основно с рецепти на ястия, приготвени в техните уреди.

То и тук нямаше да е много по-различно, ако не беше форум в който собствениците му си подбират кой да рекламира и останалите просто нямат право Grinning

А, то критерият за подбор не е тайна – плащаш ли си, рекламираш. Ако се направиш на селски тарикат и се пробваш да минеш аванта – трият. Simple Smile

# 481
Така е, но пак поне това намалява броя и темите също са си обозначени ясно че са реклама. Достатъчно е честно - никого не заблуждават. Тя и тази дама която цитираха не е заблудила никого, мисля че си го има ясно написано в описанието на нейната група.
И в други групи не е съвсем свободно всичко, тъй като ако групата е на търговец който продава уреди, няма да остави негативни мнения за неговия си магазин или за стоката в него. И пак остават предимно хвалбите. Или негативи но за други търговци и марки само.
Заради рецепти предимно и аз съм се навряла в някакви такива групи, та това са ми наблюденията ако изобщо се загледам. Пак ми бяха полезни когато си избирах фраер и изпробвах разни неща в него, не че не изчетох и тук темите и за избор, и за рецепти.
За зарибяването - има си хора за всичко. Някои се навиват супер лесно за домакински уреди, други се държат по същия начин в групи за козметика/дрехи/обувки и каквото се сетиш.

# 482
А, тази дама, която споменаха, си има няколко групи и там е ясно всичко, за конкретни уреди са повечето от тях. Аз на такива за скрита реклама не съм попадала. Следя няколко за кукъри и фраери, за да нацеля нещо интересно, но периодично ги мютвам, за да не ми дойде в повече готвенето.

# 483
  • София
И на мен са ми досадни постоянните линкове, но си е изградила аудитория и си печели от това. Ако и аз се занимавах с толкова хора, на които да отговарям постоянно, щях да искам да печеля по нещо. Има полезни видеа, но цялостно ми е дразнеща и вече не обръщам много внимание, цялостно следя за рецептите, които се споделят. При тях дори не е нужно да имаш същата марка, че да ги направиш. За първоначалната употреба и идеи какво да пробвам са супер групите. По наличните продукти търся в търсачката и виждам кой какво е измислил. И аз имам ИП Дуо Крисп + Еър Фрай и  Косори фраер, страхотни са и двата уреда. Поръчах ги на големи намаления от Амазон и не са били кой знае колко по- скъпи от безивестните марки, които виждаме по хранителните вериги. Мултикукърът ми излезе към 260 лв, а фраерът 170 лв. Тук за тези пари ще си купя само пота, а пък фраерът ми е 320 лв в БГ сайта на Косори. В Лидл гледах , че фраерът е 200 лв. Така че не са кой знае колко скъпи самите уреди и напълно си заслужават, ако се следят и купят на адекватна цена, но тук не правят такива намаления. На ИП са им смешни промоциите на сайта.

# 484
  • София
Вече не зная как стоят нещата и какви други групи има, но преди време аз членувах в "Помощници в домакинството", нямаше отделни групи за марки. И линковете бяха изключително към е-маг, за Амазон се натъртваше как нямаш гаранция. А колко народ се оплаква точно от гаранционното обслужване на е-маг...
Същото като небеизвестния Робо.бг aka Ерджан

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 15:18 от Cuckoo

# 485
Аз продължавам да гледам Амазон, защото от там съм получавала най-адекватни гаранционни включвания. Стига да се предлага от тях стоката, с други продавачи нямам опит.

# 486

Същото като небеизвестния Робо.бг aka Ерджан

Ох, и него следя за прахосмукачка робот, какви за ви отзивите?

# 487
Не бих се доверила. Имах големи разправии с продавач рекламиран от него. Положителното, че успях да продам робота на сервиза, с който работи.

# 488
Не е по темата, но и аз изобщо не бих му се доверила. Исках да си закупя (може би тогава най-скъпият) робот, зададох няколко въпроса за сравнение на модели и ми се нахвърли как имало търсачка в групата, как трябвало да си търси човек мненията на другите и да си прави съпоставка. Аз съм технологично грамотен млад човек, просто търсех мнения за конкретни два робота и предположих, че групата е за това. Ужасно отношение, а уж комисион ще получи все пак. Купих си го от друго място и на всеки, който пита, го "препоръчвам" негативно. Май най-отвратителният ми опит, свързан с покупка на някакъв уред, е именно с тази група. Общо взето - с нищо не помага, но иска да си вземе комисион.

# 489
  • Paris, France
Здравейте,

Виждам Olla GM H deluxe fry на промоция. От мултикукъра GM H имам впечатления, но от новия капак за печене, който може да се закачи за уреда нямам. Уредът:

https://www.amazon.fr/Cecotec-programmable-multifonction-couverc … 80934664531&psc=1

Знае ли някой каква е максималната температура на капака за печене? На стария беше 250°. Този имам предвид:

https://www.amazon.fr/c03002-T%C3%AAte-cuisini%C3%A8re-anneau-ad … =B00W7YAB24&psc=1

Новият капак може ли да работи заедно с долния реотан?

Питам тук, защото в темата за мултикукъри никой не ми отговаря, а и защото уредът има функция airfry. Ако въпросът ми не е за тук, моля мнението ми да се изтрие.

Предварително благодаря 💐.

# 490
Здравейте, въпросът ми е леко глупав, но знам, че ще помогнете. Преди малко получих еър фрайър тефал ххл. Решетката има гумени уплътнения, които не знам дали трябва да се махнат.

# 491
  • оттам, откъдето започва България
Моят еър фрайър не е на Тефал, но също има гумени уплътнения на решетката, които не махам.

# 492
Здравейте, въпросът ми е леко глупав, но знам, че ще помогнете. Преди малко получих еър фрайър тефал ххл. Решетката има гумени уплътнения, които не знам дали трябва да се махнат.

Моят е Тефал ххл и съм изключително доволна, гумените уплътнения на решетката не се махат

# 493
Много благодаря!!!!

# 494
Здравейте.В голяма дилема съм.Моя стар фраер се счупи,сега съм в процес на избор за нов.Но въпроса е какъв да е той.Ще ви помоля да ми помогнете,защото от толкова много модели,цени и характеристики тотално се обърках.Набелязах си три модела,но приемам и други препоръки.
https://salvia.bg/bg/shuslerovi-soli-kombinaciya/34379-shusler-s … a-otslabvane.html

https://www.tefal.bg/p/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0 … -ey701/1510001741

https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-clearcook-odourerase-air-fryer/

Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт