Избор на Airfryer - тема 2

• 109 946
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Може и зеленчуци. Разгледай и темата за рецепти за ЕФ, в кулинарния е.

# 526
То може в някакъв съд вътре да се сложи нещо и съответно да има и течност. Друг е въпросът че това бих го направила само ако по някаква причина нямам котлон в момента, иначе не е най-ефективното нещо. Така че зависи кой защо иска да ги приготвя в еърфраера тия неща.

# 527
В крайна сметка след много четене се реших да взема филипс hd9270.

# 528
Зеленчуци - тиквички ...

говоря за еър фрайър - фурничка

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 16:10 от pinko

# 529
Май обърка темите. Simple Smile
Ето тази е за рецепти – https://www.bg-mamma.com/?topic=1403656

# 530
Напоследък гледам корейски и японски релаксиращи серии,прави ми впечатление ,че много готвят. Имат едни като малки фурнички отгоре на плота(може би e airfryer) и задължително уред за готвене на ориз. Аз бял ориз в тенджерата под налягане правя за по -бързо а варените яйца във файера .
Ориз да се готви ми се струва опасно ,да не мокри водата нагреваля.
Много хора ми похвалиха Косори и си купих 5.5л.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 10:19 от candela

# 531
И аз съм се спряла на S MAX. Видях'че доста момичетата тук имат. След всекидневно ползване има ли проблем с покритие или нещо друго?
Другото ми колебание е фурничка12л или 8л стандартен
Някак си фурничката ми изглежда по-трудна за поддръжка ,а фрайъра по-компактен.
Моля споделете мнения

# 532
  • Велико Търново
Те мненията за две различни неща са си сравнения. Значи по-скоро някой, който е имал и от двата вида трябва да пише.
Аз от S-Max съм доволна. Също се колебах за 12-литровия тип фурничка, но в крайна сметка пак избрахме с кошница. Нямаше да имаме място за другия. От скоро ни е и не мога да изкажа впечатления за покритието, но пък и ние определено този го пазим много повече. Предишният ни също беше с кошница, но с двойно по-малък обем. Доста го експлоатирахме, но и покритието падна може би за малко повече от година и половина. Значи даже и гаранцията си не е изкарал. Имам усещането, че може и в съдомиялната да става тая беля, независимо че уж дават, че може да се мие там. Е, дето има една приказка - "има още хляб" в него, ама задължително трябва да се използва с покриване на дъното заради падналото покритие. Пък и цената на S-Max-а не е чак толкова висока. Макар че поръчахме и разни аксесоари и доста хвръкна. 6-литров ни е новият, но и ние сме само двама.
Аз също ще се радвам да прочета мнения от ползващи този модел по-дълго време, и по-специално за покритието.

# 533
DamaPika и старият ли беше S max
Аз в съдомиялна не мисля да го мия' че така си надрах едни тефлонови касероли
Колкото е да евтин S max' не ми се дават 200лв през година-две' ако наистина толкова бързо се скапва покритието. . Предпочитам да си купя по-качествен.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 23:23 от The Invisible

# 534
  • Велико Търново
А, не, от Кауфланд май Crown беше. Взехме го май повече да видим що е то пък еър фраер.  Laughing Не мислехме, че ще го ползваме толкова много.
Миналата есенн дъщеря ми си взеха Cosori с двата реотана, мислех следващият да е такъв, но... засега се задоволихме с S-Max. Ще видим дали ще е в този живот Cosori-то  Laughing

# 535
Само минавам да кажа че съм изключително доволна от филипса.

# 536
Здравейте!Четох мнения ,че димяло и пушело при печене на месо с Филипса -вярно ли е?

# 537
Здравейте!Четох мнения ,че димяло и пушело при печене на месо с Филипса -вярно ли е?
Ако не съобразиш градусите ще дими и пуши при всяка марка.

# 538
От пръскането на мазнина по реотаните е, вероятно.

# 539
Бимба, а наистина ли прави картофи и друго като пържене и изисква ли бъркане?

Хубави ли са програмите?

Чета ви и се навивам дали изобщо ми трябва такъв уред. Имам мултикукър, който ползвам постоянно и определено  е нещо, което ми трябва. Имам и разни програми на фурната като готвене с горещ въздух, но то става нещо средно между печено и позапържено с малко мазнина. Иначе е бърза фурната (AEG).

Приятелка си купи, пробва веднъж и го продаде - картофите стават много бавно, въобще не били като пържени, затова не искам да гледам евтини тип Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт